Marco Polo 2000 ?

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Marco Polo 2000 ?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #394882 Hozzászólás

  Mirabai

  India

  Ha már a honlapokról beszélünk és esetleg ha érdekel benneteket Dél-India, megnézhetitek a http://www.extra.hu/sakti

  #394881 Hozzászólás

  Emõke

  pedig jó lenne

  Csaba, nem gondoltál arra, hogy valamelyik free szerverre feltegyed a korábbi verziót? Ha lesz idõd foglalkozni vele, akkor úgyis szépítgeted majd; de addig is jól esik nézegetni ezeket az oldalakat (fõleg akkor, ha az ember már bejárt 1-2 helyet közülük, és akkor is ha még csak most tervezget…)

  #394880 Hozzászólás

  csaba

  Nincsen

  Ennyire híres (volt) ez a lap? Tavaly szeptemberben lejárt a kétéves domain-név regisztráció és nem fizettem ki újra. Semmi idõm nincsen a lap gondozására, és egyébként sem úgy nézett ki, ahogy azt eredetileg terveztem.
  Egyébként gondolkodom a lap újraélesztésén és kibõvítésén, csak éppen amikor itthon vagyunk, akkor dolgozunk ezerrel,azért, hogy ne legyünk itthon (vagyis utazzunk). Kellene pár nyugis hónap, akkor lenne website is.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Marco Polo 2000 ?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.