Marokkó csúszómászók

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Marokkó csúszómászók

 • Indította
  Témakör
 • #3273 Hozzászólás

  zizi

  Helló

  Tudom,bugyuta kérdés.Bocsánat azoktól,akik nagyon megbotránkoznának rajta!!!
  Sajnos gyerekkorom óta “félek”mindentõl,ami nyálkás-nedves csúszómászó.Ez amolyan fóbia.Még szegény kisbékáktól is :(
  Tudom,nem vagyok komplett!!!Ez van.
  Szóval Marokkóba megyünk pár hétre néhány nap múlva.Mennyire kell tartanom a kígyóktól,skorpióktól és egyéb hasonló állatkáktól?Mennyi az esélye h találkozni fogok velük?Mi elvileg csak városokban leszünk.Rabat,Marrakech,Meknés,Fez.
  Köszi.Bocs,h tiszta para vagyok

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #80945 Hozzászólás

  zizi

  igen

  …sajnos undorodom a nyálkás dolgoktól….a kígyóktól meg egyszerûen félek.Lehet,hogy ez amolyan ismeretlentõl való félelem.
  A pókok,csótányok nem riasztanak annyira,mint a kígyók-békák :(

  #80944 Hozzászólás

  Heva

  Zizi

  Zizi! Hasonlóképpen vagyok a férgekkel mint Te, és én szeptemberben szeretnék Marokkóba utazni, de még ha csak csótányok is vannak, akkor nem megyek. Tunáziában és Egyiptomban már többször jártam, de ilyen tapasztalataim hála az égnek, nem voltak. Kérlek, ha megjössz, írd meg az élményeidet a szállodák minõségérõl, tisztaságáról, az étkeztetésrõl. Köszönettel: Éva

  #80943 Hozzászólás

  Szabadszáj

  Semmi gond…

  Ha undorodsz a nyálkás dögöktöl, mondd ki nyugodtan! Az öszinte véleményt nem kell szégyellni. Nyálkás dolgokat amúgy nem láttam arrafele, de hatalmas csótányokat igen.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Marokkó csúszómászók
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.