marokko juliusban körbe-körbe

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső marokko juliusban körbe-körbe

 • Indította
  Témakör
 • #40323 Hozzászólás

  Stegi

  Lányok figyelmébe ajánlom azt az utat amelyet meg fogunk tenni juliusban. Keresünk legalább kettõ vállalkozó kedvû leányt akik eljönnének velünk marokkóba + (spa,fra,stb.) Gyertek mert nem bánjátok meg…

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #370303 Hozzászólás

  Soska

  Marokko

  Sziasztok! Tavaly juliusban voltam Marokkoban, igaz egy csaladnal, igy nem kellett semmitöl sem tartanom!Nekem nagyon tetszett, a höseget elveztem, a kajak isteniek, a videk teljesen mas es megis lenyügözö….mar tervezem a következö utat Marrakeschbe!!!!!

  #370302 Hozzászólás

  gedeonb bácsi

  vigyázzatok!

  Sziasztok!

  Otthon vagyok a területen, szóval:

  – ne júliusban menjetek! a lehetõ legrosszabb idõpont a hõség miatt! Miután a higénia sem az erõs oldaluk, nagyon nem szerencsés az idõpont!

  – Fez, marakesh szukjába vezetõ nélkül be ne menjetek! Lehet, hogy soha nem jöttök ki!!!! Lányokat egy percre se veszítsétek szem elõl!

  g.

  #370301 Hozzászólás

  Tibi

  Legyetek korultekintoek…

  En is fiu vagyok, en mar egyszer voltam Marokkoban…az elet olyan rovid es epp oda akartok menni, Stegi? Annyi sok szep es civilizaltabb hely van a vilagon amiket inkabb megcsodalhatnatok szabad idotokben! Legyetek ovatosak, ne hagyjatok, hogy a csajok elszakadjanak! Ha megis ragaszkodnatok, akkor sok szerencset es jo utat!

  #370300 Hozzászólás

  Dokk

  egyetértek

  Valóban durva idö van arra már most is.40foknál biztos több.Föként a déli részen a Szaharában. De próbának nem rossz.

  #370299 Hozzászólás

  adam

  napszúrás

  Én fiú vagyok, és most nem is akarok menni Marokkóba. De elismerésem, mert júliusban nem lehet kispálya. 40 fok, bûz meg ilyenek. Én februárban voltam, de akkor is szarrá lehet égni, ha nem készülsz rá (min. 20-as faktorú cuccal)Összeségében jó hely.

  #370298 Hozzászólás

  Kuni

  Kedves Stegi,

  én nagyon szívesen mennék veletek. 19 éves, helyes, szõke lány vagyok, vállalkozó szellemû. Mikor indulnátok és milyen közlekedési eszközzel. Ja, remélem nem kábítószereztek, mert akkor inkább nem.

  Kuni

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: marokko juliusban körbe-körbe
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.