Marokkó terepjáróval 2007 09.27-10.14

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Marokkó terepjáróval 2007 09.27-10.14

 • Indította
  Témakör
 • #37265 Hozzászólás

  Baráti szervezésû terepjárós túrához keresünk még útasokat . Ez inkább sivatgi túra lesz , de azért az út közbeni városokat is megnézzük .
  A kocsival jövõ , motor nélküli útasoktól 130,000ft kérünk amiben benne van az út , a komp és a szállás (úgy készülj , hogy sátras , hálózsákos , de lesz pár nap hotel is )és a Merzougában egy kis quadozás .
  Túraleirás a következõ oldalon található :
  http://www.kisteherbonto.hu/index.php?cont=homokdune
  Az autóval jövõk a Zagora-Merzouga szakaszt aszfalton teszik meg . Pár nap múlva a térkép is fenn lesz a lapon .
  Ha valakinek kérdése van nyugodtan írjon , csak a kötekedõk kiméljenek .

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #359022 Hozzászólás

  Indulás szeptember 25.

  Két nappal elöbbre hoztuk az indulást . Lehet még csatlakozni !!!
  homokdune.hu

  #359021 Hozzászólás

  BB3

  Szerencsére a Bamakós túrára már megtelt a kocsi . Jó fejek jelentkeztek a csapatomba és versenyben fogunk menni . A szervezõk honlapjának forumán biztos találsz majd olyat aki még keres társat . Most egy kicsit lagymatag a forum , de verseny elött pár honappal beindul .
  http://www.budapestbamako.org/

  #359020 Hozzászólás

  Érdekel a Bamako

  Szia tlac!
  Többször voltam Túnéziában , de mindig csak szállodában . Szeretném jobban megnézni Afrikát . Komolyan foglalkoztat a Budapest-Bamakó túra . A neten nem sok mindent találtam róla . Pár mondatban irnál róla . Milyen terepjáróval ? hányan ? költségek ? …stb

  #359019 Hozzászólás

  Több út Afrikába

  homokdune.hu
  Több megvalósult út leirása , képe és videoja található a honlapomon . Nemsokára élménybeszámoló is fenn lesz . Vannak útvonaltervezetek ahová belehet kapcsolódni : Marokkó 2007 október (terepjáró,motor,quad), Budapest-Bamakó 2008 (terepjáró), Tunézia-Libia 2008 tavasz (terepjáró , motor) Akit érdekel nyugodtan irjon .

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Marokkó terepjáróval 2007 09.27-10.14
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.