Marokkoba repulovel

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Marokkoba repulovel

 • Indította
  Témakör
 • #2873 Hozzászólás

  Csobi

  A Budavars charter jaratan kivul hogyan lehet kozvetlen jarattal Budapestrol Marokkoba repulni?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #75685 Hozzászólás

  Karesz

  most találtam…

  Az airberlin megy Bécsbõl Agadirba. odavissza illetékkel együtt van 200 euró alatti jegy is.

  #75684 Hozzászólás

  Zsé

  Air France

  Ha már úgyis át kell szállni, az Air France-nak több marokkói városba is van járata. Mi tavaly mentünk Párizson keresztül Marrakesh-be, de a jegy nem volt túl olcsó, viszont lehet más városból visszaindulni ugyanazért az árért. Valamelyik fapadosnak is van járata Agadirba tavasztól õszig. Persze az is átszállós, tehát elég rizikós.

  #75683 Hozzászólás

  Dobi

  Csobi

  másik közvetlen járat nincs, csak átszállással tudsz menni! A Lufthansa a legolcsóbb, Frankfurti átszállással, idõnként sokkal olcsóbban találsz jegyet mint a Budaváré! Egyébként az Alitalia is olcsóbb, Milánói átszállással. Mindegyik Casablancába megy.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Marokkoba repulovel
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.