Marokkói körutazás

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Marokkói körutazás

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #53527 Hozzászólás

  Jövő év (2015) augusztus 29-től szeptember 14-ig szervezek egy 17 napos, marokkói körutazást.(Néhány napos eltolás belefér)
  Mi ketten vagyunk (barátnőm 44 én 61 éves). Bejártuk már Európa nagy részét, de körbeutaztuk az USA nyugati partot és Alaszkát is.
  Négy fő (lehetőleg két pár) jelentkezését várjuk, akik szeretik az önállóan (a résztvevők által) szervezett utakat és nem a tengerparti “punnyadás” az elképzelésük.
  Az utazás terve:
  Repülővel oda-vissza Budapest – Casablanca
  Casablanca-ban mikrobuszt bérelnénk és csinálnánk egy kb 2000 km-es körutazást.(A konkrét útirányt közösen döntenénk el.)
  Szállás kétágyas szobákban szállodákban és panziókban.
  Az utazás költsége: 350 – 400.000,- Ft/fő (6 fő résztvevő esetén)
  Ebbe a költségbe bele van kalkulálva a repülőjegy, a gépkocsi bérlet, az üzemanyag, a szállás díj és 250 EUR/fő étkezési költség is.
  A dij nem tartalmazza a költőpénzt és a belépők árát.

  Ha valakiket érdekel az utazás szívesen állok rendelkezésre további információkkal is.
  e-mail: tokaymihaly@gmail.com
  tel:+36-30/299-1862

  Tokay Mihály

Hozzászólás: Marokkói körutazás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.