Matav es az Emitel trukkösen csapja be az elöfizetöket

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Matav es az Emitel trukkösen csapja be az elöfizetöket

 • Indította
  Témakör
 • #19468 Hozzászólás

  Alex

  Töbször probaltam telefonalni Magyarba,mindeg a központ lepett be es közölte ,hogy ez es ez a szam foglalt,ahalyett ,hogy egy foglaltsagi jelet adott volna a vonal,a központ letrehozott egy kapcsolatot,tehat csinalt sajatmaganak egy behajthato összeget,melyet a hivo szamlajarol rögtön le is vont,ezt megcsinalja naponta töbszazezerszer akkor mizony jo kis milliokat zsebel be ilyen trukkös huzassal.A masik trukjuk,nemengedik,hogy a szerencsetlen hivott fel eljusson a keszulekig,mert 3-4 csengetes utan belep a telefonközpont es közli a hivoval,hogy ezt es ezt a szamot hita,de a hivott nemelerhetö jelenleg. Mert nagyon keves ember van aki 3-4 sekun alatt oda bir pattanni a keszulekhez,mert vagy a furdöben van ,vagy a konyhaban,vagy a vecen ul,vagy a kertben van,vagy beteg,vagy öreg,vagy barmi egyeb esemeny ami miatt nembir elerni enny idöalatt a keszulekhez.Bizonyara sok esetben a kezeben van a kagylo a hivott felnek de a ravasz telefonközpont mar begeközte. Ilymodon ismet zarodott az aramkör,es a Telefontarsasag ismet szamlazhat egy beszelgetest. Ahelyett ,hogy szolgaltatast nyujtott volna ismet megakadalyozott egy beszelgetest a hivo es a hivott fel között.Valoszinu,hogy több ezer esetben eletbevago fontos közlese lett volna aket felnek.De hat a telefontarsasagoknak fontosabb a profit a trukkös bevetel. Felhivom a figyelmuket az elöfizetöknek,hogy nehagyjak magukat becsapni. Vigyek az ugyet törvenyre! Alex

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #197469 Hozzászólás

  meg

  ja, ja

  a westel, a vodafone, a pannon, a vivendi, és még sokan mások.

  #197468 Hozzászólás

  Mauris

  unkorekt

  Mit is varsz a volt komcsiktol?

  #197467 Hozzászólás

  Elvira

  Igy igaz en is ezt tapasztaltam

  Sajnos töbször is elufordult ,hogy az Emitel lehuzott.

  #197466 Hozzászólás

  Xman

  zseblámpa ;-)

  Ilyen esetben egy dörzsölt amcsi kollektálva hiv. Megkérdezi elõbb dijmentesen, hogy elfogadod a hivást számládra ? Ha azt válaszolod nem, akkor tudja hogy otthol vagy, és visszahiv. Mikor kérdezik hogy ki hiv, akkor hagy ingyen üzenetet, mint például “gyereke született” it’s a boy.

  #197465 Hozzászólás

  Zsuzsanna

  Igy igaz

  Hivtam az öcsemet negy csengetes utan a központ szolt be,hogy jelenleg nemelerhetö a hivott fel probaljam meg hivni ujra! hivtam ujra es ujra es ujra, mindeg ugyan az ismetlödött. Vegul masnap sikerult komunikalnom a tesommal es modta ,hogy kint voltak az udvaron hallotta a csengetest de mire elert a keszulekhez mar foglaltat jelzett.Bosszankodtunk az egesz csalad a mobilomrol viszont joll lehuzigaltak a valutakat,ez nagyon negativ a telefon tarsasagot illetöen.Semmikepen sem hasonlithato a nyugateuropai szolgaltatasokhoz.

  #197464 Hozzászólás

  Ildi

  orvos??? aligha!

  Szinten azt tapasztaltam ,hogy a telefon tarsasagok szepen atverik a kundcsaftokat.Most nincs idöm reszletezni,de ajanlon probald ki te is te batyu

  #197463 Hozzászólás

  Eva

  Alex

  Teljes mertekben igazad van. A heten telefonaltam Magyarba es mire az apam bert a kertböl 3-4 csengetes utan mar a közpon be is ugrott megelözve a fatert velem meg közöltek ,hogy most nemelerhetö ez a szam es probaljam hivni kesöbb a mobilomrol meg lehuztak majdnem egy eurot. Aki nemhiszi az probalja ki!

  #197462 Hozzászólás

  Vince

  Orvosnak es Gabornak

  Ellenöriztem igaza van Alexnek ti bugyuta okoskodo komcsi tojaskak.

  #197461 Hozzászólás

  huh

  igencsak

  kivancsi lennek erre az 5-os gombos kulondijazasnelkulikapcsolasra
  Altalaban dupla tarifa

  #197460 Hozzászólás

  Orvos

  ;-)

  Beszélhetsz te ennek a süsünek, hólyagos a szája. Mindig próbálja elfujni a villanykörtét.

  #197459 Hozzászólás

  Gabor

  zagyva agy vagy

  az elobbi esetben a “hang” hozzateszi azt is, hogy az 5-os gomb megnyomasaval ha a vonal felszabadul, kulondijazas nelkul kapcsoljak neked, tobbszor hasznaltam mar, es hasznos szolgaltatasnak tartom, az utobbi esettel meg nem talalkoztam, de nem hiszem, hogy szandekos lenne, hiszen a matavnak jobb uzlet, ha negy-ot percig beszelgetsz, mint ha idegesen lekurod a telefont. Egyebkent en ugy tudom, hogy ezek a “bemondasok” dijtalanok, illetve csak kapcsolasi dijat szamlaznak, ami tenyleg kisse szokatlan, de ugysem lehet ellene semmit tenni.
  Azert te csak pereld a matavot a hagai nemzetkozi birosagon, igazi tyukper lesz, de vegulis ha eleg meggyozo vagy, lehet, hogy visszafizetik a szaz forintodat. ;-)

11 hozzászólás megtekintése - 1-11 / 11
Hozzászólás: Matav es az Emitel trukkösen csapja be az elöfizetöket
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.