Mátra környékén nagyvadas tagságot vennék

Kezdőlap utazas.com Fórum Horgászat, vadászat Mátra környékén nagyvadas tagságot vennék

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #446128 Hozzászólás

  fürgeróka

  Persze

  Emberünk is nyilván azért akar csak nagyvadas tagságot venni, hogy nagyokat sétáljon a természet lágy ölén, amit úgy szeret, a jó levegõn stb. Mert anélkül nem lehet ám…

  #446127 Hozzászólás

  Vad

  YES

  Akkor ezt megbeszéltük.
  Tényleg szerencse, de inkább nekem, mint neked.
  Mondjuk ezt a horgász dolgot olyan büszkén mondod, mintha azt mondanád: én Nobel-díjas vagyok.
  Mi az a cserkészés? Ha azt jelenti, hogy az ember ügyesen megközelíti a vadat, csendben, észrevétlenül, aztán mikor már nem tudna közelebb kerülni hozzá, akkor lefényképezi, hogy mégis legyen valami bizonyíték, vagy emlék, mindegy. Na az ilyen elõtt megemelem a kalapom. Nem lehet könnyû fizikailag sem, és még az izgalom is ott van, termelõdhet az adrenalin rendesen, és a végén ott a sikerélmény. Anélkül, hogy legyilkolna egy állatot. Aki ezt megcsinálja, valóban büszke lehet magára. A fényképet kirakhatja a falra otthon.
  Mennyivel másabb ez, mint mikor a vörösfejû, dagadt “vadász” ül a lesen ,egy üveg pálinkával, és mindenre lõ, ami mozog. Õ meg a koponyákat rakja ki a falra, és hízik a mája még öt kilót, nézd meg fiam, apád milyen ügyes volt.
  Mindenki azzal jön, hogy így meg úgy szereti a természetet, meg az élõvilágot, meg járni az erdõt. Szerintem ez bullshit, csak hülye duma. Ti egyszerûen csak ölni szerettek, és mivel azok, akiket le lehet gyilkolni legálisan, az erdõben élnek, hát ugye oda kell menni. Ha gyerekeket lehetne gyilkolni, akkor a játszótérig mennétek csak el, nincs külömbség,egy gyerek is ugyanojan kiszolgáltatott és védtelen, ugyanúgy érez, ugyanúgy visítana fájdalmában, mint mondjuk egy õz.
  Tényleg nem tudom, mi az a cserkészés amúgy…

  #446126 Hozzászólás

  okos

  YEs

  Nem vagyok vadász :D én horgász vagyok!
  Vadászatban a cserkészésrõl nem hallottál ??
  meg azt hogy szelektálni kell a vadakat??
  Én meg növény védõ vagyok ! szegény ártatlan növényeket megeszed:( !!!!
  Levegõvel kéne táplálkoznod és akkor lehet nem irogatnál itt sokat:D
  Még szerencse hogy nem itt élsz ígyis sok itt a szar ember legalább egy tutira nem itt van !

  #446125 Hozzászólás

  Vad

  OKOS

  Hát te sem az eszed miatt lettél “vadász”.
  Megmondom, szerintem ki a vadász. Az indiánok például vadászok voltak. A természetben éltek, becserkészték a vadat, elejtették, és megették. Nem volt alternatíva. TISZTELTÉK a vadat, és úgy gondolták, hogy az elejtett zsákmány szelleme beléjük költözik.
  Persze tudom, minden vizsgával (röhej!) meg fegyverrel rendelkezõ szerencsétlen, nagyon szeretné azt hinni, hogy õ aztán vadász, nyilván papirotok is van róla, meg szép zöld ruhátok hozzá.
  Ebben a hitben persze én sem foglak megingatni titeket. Egyszer egy kóros elmebeteghez menj oda, és próbáld meggyõzni, hogy beteg, hogy nem normális, ha a saját szarát megeszi vagy mittudomén. Ugyan így fog reagálni, mint te: Ha valaki a saját szarát akarja enni, akkor miért kell parasztnak lenni. Bár ez még mindig jobb, mert az ilyen hülye nem árt senkinek. A pedofil, miután megcsinálta a kislányodat, és megkérdezed tõle, hogy miért tette, azt fogja mondani: mert élvezem.
  Te miért ölsz, védekezésre képtelen élõlényeket? Élvezed ugye?
  Még két dolog, hogy árnyaljuk a képet:
  9 éve nem eszem húst,
  jelenleg nem Magyarországon élek.
  Ha a puskáddal is ilyen sokszor mellé lõsz, nem lehetsz túl boldog “ember”

  #446124 Hozzászólás

  YES

  Skipper

  Látom itt is megjelennek a primitív szutyok emberek!
  Megnézném miket eszel barátom és mennyi mindent teszel tönkre a természetben !
  Ha nem tetszik , hogy valaki vadászik attól még nem kell parasztnak lenned !
  Ezért tartunk itt mert ilyen gyökerek vannak Magyarországon!
  Szerinted ami húst eszel honnan van hülye gyerek gondolkozzál el!

  #446123 Hozzászólás

  Vad

  Skipper

  Szerintem azt a pénzt költsd pszichiáterre, hátha ki tud gyógyógyítani a komplexusaidból, amik miatt mindenképpen úgy érzed, hogy állatokat kell leöldösnöd. Bár én nem hinném, hogy akár a legjobb orvos is segíteni tudna, egy ilyen lelki nyomoréknak. Gondolom muszáj valamivel kompenzálnod, hogy egy nulla, senki, szar alak vagy az életben, és kell egy hely, ahol igazán kemény férfinak érezheted magad. Hát csak szólok, hogy ez illúzió. Kiírthatod az erdõ összes állatát, te attól nem leszel se keményebb, se férfiasabb, hogy ülsz egy magaslesen, remegõ kezedben A FEGYVER (mint a filmekben mi?), és kussolsz, hátha arra téved egy nagyvad, amit legyilkolhatsz. Gondolom, közben valami nagyon kellemes bizsergést is érzel. Olyan kielégülés félét. Apropó, a kielégülés hagyományos formáját próbáltad már? Nem, nem otthon a fürdõszobában egyedül, hanem egy nõvel. Az nem megy mi? Pedig sokkal jobb mert: 1. örömet okozol a partnerednek, 2. nem kell hozzá gyilkolnod sem.
  Egyszóval csak azt tudom ajánlani neked, és a hozzád hasonló szánalmas, lelki sérült nymorultaknak, hogy, keressétek meg a választ a miért-re. Miért élvezem annyira a gyilkolást, hogy még fizetni is hajlandó vagyok érte? Bár valószínûleg az, hogy a te primitív gyökér fajtád elgondolkozzon bármin is… Hát az egy másik illúzió.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Mátra környékén nagyvadas tagságot vennék
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.