Mauritiusi út átadó

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Mauritiusi út átadó

 • Indította
  Témakör
 • #3278 Hozzászólás

  Attila

  2006. febr. 14-23 közötti Mauritiusi út betegség miatt átadó. Két felnõtt + 1 gyerek, 4 csillagos hotel, all inclusive ellátás. Utazás éjszaka Ferihegyrõl, 8 nap kint a tengerparton…

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #80981 Hozzászólás

  Érdeklõdõ

  Mi történt?

  Attila eladta az utat?
  Elment Mauritusra?
  Kamú volt az egész?
  Vagy ment az út a levesbe,és Attila bukot egy milcsit?

  #80980 Hozzászólás

  Tima

  Pali

  Köszi a tanácsokat, DE hidd el, hogy minden lehetséges irodát megnéztem és azt kell, hogy mondjam egyik sem volt olcsóbb. Az Aeroviva iroda mellett úgy döntöttem, hogy egy helyi kis iroda intézte nekem az utat rajtuk keresztül. A neten keresgéltem és elmentem volna Pestre is, ha ott olcsóbbat találok, akár a Tui-nál vagy a Guletnél de nem. Pontosan fel volt tüntetve minden költség és mindenhol átszámoltam és nekem pontosan annyira jött ki, mint amennyit az irodában kiszámoltak, tehát nem volt semmiféle rejtett költségük. A gyerek árak szerintem attól is függnek, hogy az a gyermek éppen hány éves, mert ugye nem mindegy, hogy 1 vagy mondjuk 14!!! Nyáron a Gulet-tal mi is voltunk Magic Life-ban gyerekkel és abban igazad van, hogy az árhoz képest egy szuper szolgáltatásokat kaptunk. Megnéztem az oldalukat és egy forinttal sem volt olcsóbb az ajánlatuk Mauritiusra, sõt 50.000,-Ft-tal több. Tényleg nem akarok én sem okoskodni, hiszen Te biztos ezeket jobban tudod. Azért köszi a tanácsokat! :-)

  #80979 Hozzászólás

  Pali

  Tima

  Van aki számol, van aki nem. Te lehet, hogy számoltál, csak nem eleget. Pénztárcád bánja. Az Aeroviva ellen most is eljárás folyik, mert félrevezetõ prospektusai vannak, alkalmasak a fogyasztó megtévesztésére. Más fõutaztatóknál átlagosan 1 felnõttet 50-80eFt-al többért utaztat. Nem beszélve a gyerekárról! Még a TUI és a Gulet szervezésû MAgic Life ultra AI. 5*-os hotelokban is 225eFt-nál jóval olcsóbb egy gyerek! Itt nem irok regényt, viszont ha emailt adol, küldök neked összehasonlitó táblázatokat! Végül még egy javaslat: Ha legközelebb utazási irodával Mauritiusra mégy -vagy bárhová- nyomozd ki, mely fõutaztató iroda szervez oda utat. Ezután csinálj összehasonlitó táblázatot és döntsél a pénztárcád javára. Mert egy hatalmas, sokszor etikátlan verseny folyik az irodák között, de ha egoisták vagyunk egy kicsit, ez nem baj, hiszen a fogyasztók javát szolgálja. DE csak azét, aki rájön a stiklikre! A fõutaztatóknak vannak partnerirodái is, tökmindegy hol fizetel be, mert ugyanannyiért adják. Ezek csak transzmissziós /kapocs/ szereppel birnak, minden problémával a fõutaztatóhoz küldenek. Ezért, ha teheted, mindig itt fizessél be. Bocs, nem okoskodni akartam, van már némi tapasztalatom…

  #80978 Hozzászólás

  Tima

  Miért kamu?

  Én is megyek február 14-én Mauritiusra, gyanítom, hogy ugyanoda és nekem a párommal, majdnem 800.000,-Ft-ra jön ki, fakultatívokkal együtt. Úgyhogy megvan az az 1.000.000,Ft, csak jobban el kellene olvasni a felajánló hozzászólását, ahol írja, hogy fakultatívokkal együtt. Szerintem az illeték is plusz költség, ami nincs benne a 300.000,-Ft-ban.
  Arra azért én is kiváncsi lennék, hogy milyen jobb ajánlata van valakinek, és hogy miért is húz le az iroda? Én nem találtam ennél olcsóbbet sehol sem. Az lehet, hogy ha közvetlenül intéztem volna a szállodával akkor igen.

  #80977 Hozzászólás

  Szilárd

  Attila

  Ha az elsõ pillanattól korrekt vagy, nem hazárdirozol, rég átvettem volna!

  #80976 Hozzászólás

  Alex

  Átvenném

  300 000 forintért a 2 felnõtt részt… Valami elérhetõség…

  #80975 Hozzászólás

  Pali

  okos

  Mert kamu az egész, tovább akarja passzolni az átverést…

  #80974 Hozzászólás

  okos

  Nem értem

  hogy 300 000 + 300 000 + 225 000 az miért egyenlõ 1 000 000?

  #80973 Hozzászólás

  Pali

  Attila

  Jól átvágott az iroda! Mint gyakori utazó állitom ezt, ha nem hiszed jelezzed és bebizonyitom! Ez az iroda a kódolás és félrevezetés magasiskolája! Keress csak a topicok között ilyen témájut: Melyek a legrosszabb utazási irodák xy-ban?

  #80972 Hozzászólás

  Attila

  Korrekt

  1.000.000,- Ft volt az eredeti ára 3 fõre összesen fakultatív programokkal együtt. egy felnõtt 300 eFt, egy gyerek 225eFt. Aeroviva utazási iroda.
  Mostani ára megegyezés kérdése

  #80971 Hozzászólás

  Pali

  Attila

  Melyik utazási irodától, mennyi 1 felnõtt, mennyi egy gyerek eredetileg és most, nettóban? /vagyis koloncok nélkül: rep.tér.ill, stornobizt, betegség és poggyászbizt, transzfer stb./ Azért a települést és szállodát is megnevezhetnéd, mert egyébként ezen utólsó pillanatban nem sok jelentkezõre számithatsz… Szumma szum: korrekt, részletes infó ajánlott!

  #80970 Hozzászólás

  Érdeklõdõ

  Mennyi

  volt és most mennyibe kerül?

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
Hozzászólás: Mauritiusi út átadó
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.