Meddig tart egy barátság, az írjon aki a barátom !

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Meddig tart egy barátság, az írjon aki a barátom !

 • Indította
  Témakör
 • #22745 Hozzászólás

  further
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Bonyolult ember vagyok egyszerû vágyakkal.
  Egy egyszerû majdnem 22 éves srác vagyok, most nincs barátnõm, legszívsebben elhúznék Amerikába a szerelmemmel, a vízum kerék forog, és csak hiszek egy új életbe ami világos, tiszta, és csak úgy magától mûködik mint a lélegzés.
  Nincs effektív célja, hogy ide írok. Ez egy mesterséges környezet, meseterséges szabályokkal, és persze emberekkel, ugyanolyan emberekkel akik akármilyen cyber tér, vagy akármilyen genetika mögé bújnak akkor is csak emberek.
  Remélem nektek is bejön a Green Day- Boulevard of Broken Dreams


  így érzem magam

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #260154 Hozzászólás

  beavis
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  nem ertek valamit

  Azt irod, hogy most nincs baratnod de legszivesebben elhuznal amcsiba a szerelmeddel. Na most, akkor dontsd mar el, hogy van csajod vagy nincs?! Ha amcsiba jossz, akkor jobb ha nincs nod, azt csak nyug lenne kicipelni. Inkabb itt keress egy csajt, nosulj meg es mar utban is van a ZK! ;)
  A Green Day meg dedos zene. Judas Priest, Dream Theater, Queensryche, Iron Maiden… these are kick ass bands! :)Mindegyiket lattam eloben. :))) Tanulj zenet!
  Szep napot kivanok.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Meddig tart egy barátság, az írjon aki a barátom !
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.