Meddig tart egy barátság?

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Meddig tart egy barátság?

 • Indította
  Témakör
 • #23416 Hozzászólás

  boldi

  Nagyon szarul érzem magam, mert hatalmasat csalódtam egy barátomban. Az eset azzal kezdõdött, hogy januárban kicsit összekaptam egy barátommal. Vagyis barátnõmmel, merthogy lány az illetõ, de hívjuk N-nek. Volt egy pár hét mosolyszünet, mindketten mondtunk kígyót békát egymásra, majd abbahagytuk, megnyugodtunk, és visszatért minden a régi kerékvágásba. Azt azért tudni kell, hogy ez egy közel 10 éve tartó barátság, már szinte testvérként kezeljük egymást. Mindent megbeszélünk, és sokmindent csak egymással. Egy ideig egy munkahelyen is dolgoztunk, de én már nem vagyok ott több mint fél éve. Közös volt a fõnökünk, akit idõközben áthelyeztek egy másik városba, ahol felajánlott egy állást N-nek. Egyébként ez a fõnökünk mindig is elégedett volt velem, és békében váltunk is el. Szóval ott tartunk, hogy N költözni fog, és én is mennék vele, ezért megkértük a fõnököt, hogy valahova rakjon be engem is. Ezt egyértelmûen elutasította, amin én nagyon csodálkoztam. Ekkor mondta N, hogy ez azért van, mert abban a kritikus hónapban sokat beszélgettek, és õ úgy gondolja, hogy nem vagyok rá jó hatással. Ezzel én nyugtáztam is, épp munkanélkül vagyok, mindegy hogy melyik városban keresgélek. Szóval költözünk. Igen, csak éppen a napokban N megkért, hogy töröljek ki pár e-mailt a mailboxából, mert vár egy fontosat és nincs helye. (épp nem volt netközelben) Eközben pedig megtaláltam a levelei között az azokban az idõkben váltott e-mailjeit, amiben egy az egyben kiteregeti a magánéletem a volt fõnökömnek. Olyan kényes dolgokat is, amikrõl csak Õ tudott (pl: meleg vagyok) Mit gondoltok egy 10éves erõs barátságot félre kell dobni egy ilyen miatt? Mert én ezek után képtelen vagyok benne megbízni, és elvileg pár hét múlva költözünk. Pár véleményre vagyok kíváncsi, nem szoktam ilyeneket a neten megbeszélni, de akivel tudnám, pont az az érintett. Napok óta pocsékul érzem magam, hirtelen teljesen egyedül lettem, becsapva és átverve. Pokoli érzés. Ti mit tennétek?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #273390 Hozzászólás

  kaminskaya

  nem annyira

  a konkret esethez tartozik, de a topik cimebol egybol ez jutott eszembe :
  AMIG NEM ADSZ KOLCSON NEKI / NEM KER KOLCSON
  Nagyon jegyezzetek meg.

  #273389 Hozzászólás

  velvety

  boldi

  teljesen megertem, hogy nagyon rosszul erzed magad. A legjobb baratod vagott at megpedig az intim dolgaiddal kapcsolatban! Ez pedig gusztustalan, az ilyen nem barat! Egyszer en is nagyot csalodtam a legjobb baratnomben, nagyon fajt hogy elvesztettem a baratsagat de az meg jobban fajt, hogy atvert. Azota nem tekintem ot baratomnak, nem tudtam es nem is tudnek benne bizni. Toled fugg mit akarsz, de abban biztos lehetsz, hogy soha tobbe nem fogsz megbizni benne! En a helyedben megmondanam neki, hogy nagyon szemtelen modon viselkedett veled. Probalj meg nem foglalkozni Vele a tovabbiakban, igaz nehez de 10 ev alatt ki tudja hanyszor cseszett mar ki veled! Ne dolj be az egyoldalu baratsagoknak! Baratsag nem errol szol!!!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Meddig tart egy barátság?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.