MedicinArts Hungary átverése Egerszalóki fürdés helyett

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország MedicinArts Hungary átverése Egerszalóki fürdés helyett

 • Indította
  Témakör
 • #26532 Hozzászólás

  csodálkozó
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kedves Utazni vágyók!
  Már talán több topik is nyílt a belföldi termékbemutatós, buszos utakkal kapcsolatban. Eddig mindig csak bíztattam az utazókat, hogy feltétlenül megéri, mert így be lehet járni az országot viszonylag olcsón, és a 2-3 óra fürdés alatt el lehet dönteni, hogy melyik helyre menjen vissza az ember hosszabb idõre.A tegnapi napon 1 nagy-nagy átverést értem meg minimum 4, de inkább 8 busznyi emberrel együtt. A meghívás az egerszalóki fürdõbe szólt. Hajnali 4-kor keltünk, mert 5.28-ra volt kiírva a busz idnulási ideje. Idõben értünk is jött, de a buszon semmiféle tájékoztatást nem kaptunk a napi programról. A sztrádákat kikerülve, fél 9-re megérkeztünk a célállomásra. Késõbb kiderült, hogy van uyan sztráda matricája, de így hosszabb idõ alatt szállíthatott oda minket. Ráértünk volna 1 órával késõbb is indulni. Legnagyobb meglepetésünkre a termékbemutató helye a Mezõkövesd-zsórifürdõi strand mellett volt. Türelmesen végigültük a termékbemutatót, voltak, akik vásároltak is. Ezután ért a meglepetés bennünket. Egyrészt a helyszínen befizetett ebéd -fakultatív – minõsége csapnivaló volt, másrészt Egerszalókra érkezésünkkor a következõ kép tárult elénk a buszból: 3 toronydaru látképe, nagyszabású építkezés – mint Bõs-Nagymarosnál -, hatalmas sor várakozó emberekkel, és 1 zsebkendõnyi kékség, mint fürdõmedence. Ezek után egyik utastársunk megragadta a mikrofont a buszsofõr helyett, és közölte, hogy itt már 11 busznyi ember várakozik,ide úgysem férünk be, ezért megyünk a Szépasszonyok völgyébe, Egerbe. Mire a busz hátuljában is elért tudatunkig az információ, már ott is voltunk, és ellentmondást nem tûrõen közölték, hogy a sofõr semmirõl sem tehet, nekünk itt most le kell szállnunk, és végig kell sétálnunk a borozók utcáján kb. 1 óra hosszat. Hiába is protestáltunk, hogy 1/Miért nem megyünk vissza/maradtunk Zsórifürdõn?
  2/Miért nem megyünk az egri fürdõbe?
  3/Ha a borivós túrán szerettünk volna részt venni, akkor arra fizettünk volta be,mert olyan utakat is szerveznek.
  4/Miért nem hívjuk fel a szervezõket ott helyben, hogy magyarázattal szolgáljon.
  Nos, ezt az esetet a lehúzás és az átverés különös esetének minõsítem.
  Felkeltem hajnali 4 órakor, hogy kifizethessek 1.300.- forintot, hogy végighallgassak egy számomra érdektelen termékbemutatót, valamint, hogy kb. 6-7 órát zötykölõdjek a buszon ahelyett, hogy épp az itthoni lakásfestésben segédkeznék, és hozzá segítsem a szervezõket, hogy jó kis jutalékot vegyenek fel a völgyben lévõ borkereskedõktõl, tekintve, hogy kb. minimum 4, de inkább 8 busznyi embert oda transzportáltak akaratuk ellenére. Tehát, személyes szabadságom is korlátozták.
  Megérdemeltem. Miért is akartam megnézni, kipróbálni az egerszalóki fürdõt (ami egyelõre csak 1 zsebkendõnyi kékség és várhatóan 2007-re készül el? Úgy kell nekem. Minden esetre, a Fogyasztóvédelmi Felügyelõséget is tájékoztatni fogom a fenti átverésrõl. Várom kedves hasonló sorstársak jelentkezését.A legjobb az egészben, hogy kiderült, hogy a következõ napra, azaz mára is szerveztek ugyanilyen utat, indítják a buszt,és ma is nagy lesz az átvertek létszáma.
  Köszönöm, hogy elmondhattam. Várom hasonlóan járt utastársak jelentkezését, hogy egységesen megóvjuk magunkat a fenti átverésektõl.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #308656 Hozzászólás

  denes60

  Miller Medical

  Én is zötykölõdtem feleségemmel ilyen utazásokon, sok mindent láttam és tapasztaltam. kb 10 cégbõl 1 normális. Mi is megjártuk pár dologgal, jól bevásároltunk, de nem általánosíthatok, mert egy cégnél kellemesen csalódtunk. A feleségem magas vérnyomásos volt és gerincfájdalmai voltak. Egyik elõadáson kipróbált egy gépet, de a fene se tudja hogyan, de azóta megszûnõben vannak a problémái. Az egyik ismerõsünk meg az ország másik felében vett valamilyen porszívót szintén a Miller Medicaltól és azóta gyermeke nem fullad a poratkáktól. Mi meg a rezgõs fotelt elrontottuk, kitéptük belõle a vezetéket (véletlenül) és még ezt is kicsrélték garanciába. Ha feleségemnek ez tényleg segít, nem is érdekel mennyibe került. Tehát vannak még normális cégek.

  #308655 Hozzászólás

  ezt

  Amíg

  meglehet csinálni 8 busznyi emberrel,meg is fogják csinálni.A fogyasztóvédelem egy dolog(na és akkor mi van),az emberek bénasága meg egy másik.1300 ft-ért marhának nézik öket,ök meg bögve haladnak a csordával.No comment…

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: MedicinArts Hungary átverése Egerszalóki fürdés helyett
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.