meg akarom változtatni az életemet…

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem meg akarom változtatni az életemet…

 • Indította
  Témakör
 • #23866 Hozzászólás

  Losonci Péter

  Többdiplomás, 30 éves, alacsony, zömök alaktú, kultúrált fiatalember útitársat keres jövõ nyárra bárhová, egy belsõleg igényes hölgy személyében. Sajnos kicsit félénk vagyok, de ezt ellensúlyozza a mûveltségem és modorom. Csak fényképes levelekre válaszolok!

  losonci30@freemail.hu

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 64
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #281251 Hozzászólás

  Abdul1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  re

  در سيمناريکه بمناسبت تجلیل از 85 مین سالگرد استرداد استقلال کشور، زيرعنوان « غازی امان اﷲ خان دخپلواکی ستورى» در شهرکلن آلمان دراواخر ماه اگست ٢٠٠٤تدويریافته بود، من از سویدن وشاهدخت هندیه جان از روم وشاهزاده احسان الله ولیلی طرزی خانمش از سویس و مهمان دیگر از انگلستان ودیگرشهرهای اروپای مرکزی اشتراک ورزیده بودند.سیمنار از جانب (دافغانستان دکلتوری ودی تولنه) به ابتکاررئیس آن انجمن آقای زرین انزوربا حضور تخمین 800 نفر افغان، در حومه شهر کلن برگزارشد واز ساعت 3 بعد از ظهرتا یک بعد از نصف شب با اجرای برنامه های جالب علمی وهنری ادامه یافت.

  هندیه دافغانستان دختر شاه امان الله در بیانیه خوداز خاطرات پدرش متذکرشد وگفت: « از پدر مرحومم خاطرات فراموش ناشدنی دارم. درعین زمان خاطرات جالب وپر محبت دارم. در دوران طفولیت ما هر روز رخصتی ما را برای قدم زدن به ظارکهای مقبول روم می بردند. در جریان سال هنگامی که روزها طولانی میشدما را به موتر خود به بیرون از شهر و به لب بحر می بردند. برای ما اطفال جشن بود، بخاطریکه با ما بازی میکردند وبا ما خوش ومهربان بودند. وقتی که هوا صاف می بود، پدرم خوش داشت که غروب را تماشا کند. وقتی که آفتاب نزدیک به غرویب ورنگ سرخ ونارنجی وگلابی میشد، ایشان غروب را به حالت اکرام تا آخر تماشا میکردند .ما دورپدر جمع میشدیم اگرچه اطفال شوخ بودیم ، ولی در این لحظات خاموش می بودیم، چون میخواستیم به حالت متفکر پدرم احترام بکنیم.

  #281250 Hozzászólás

  Loki
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Dönteni kéne!

  ,,Pedig e megjegyzések nélkül Önnek is lett volna esélye ugyanúgy, mint bárki más tisztességes, konzervatív leányzónak”
  Érdekes, hogy a 21. század embere hirtelen haladó szellemû énjét elhagyva miket nem ír:), tehát a konzervatív néha rossz máskor pedig jó, mikor hogy kívánja érdekünk…

  #281249 Hozzászólás

  Hidegkuthi Ákos

  Tisztelt Losonci Péter!

  Az állításomat fenntartom. Önt a hölgy lehet, hogy megtévesztette (bár igencsak elképzelhetetlennek tartom, hogy ön végig azt hitte fiatalabb dámával van dolga).
  Úgyanakkor úgy gondolom, hogy egy fórumon lévõ hozzászólás idézése nem sértõ. Az a sértõ és megalázó kedves Uram ahogy maga írt egy olyan nõrõl akitõl valamikor gyermeket szeretett volna. Fel kell hogy világosítsam, hogy egy Úriember olyat amit maga leírt, nem hogy nem ír le de nem is mond és nem is gondol soha nemhogy egy olyan nõrõl akitõl valamikor gyermeket akart, hanem ismeretlenrõl és még erkölcstelenrõl sem. Továbbá egy igazi Úriembernek, ha vannak is gyenge pillanatai, elszámol háromig (mert ennyi idõ alatt még a legfeldultabb Úriember is megnyugszik) és csak utánna szólal meg és soha nem használ indulatos kifejezéseket. Ön tehát nemhogy háromig nem számolt el, de még le is írta a mondandoját (vannak dolgok amik még kicsuszhatnak az ember száján, de leírni)ráadásul mondandójnak megírása után még lett volna három perce, hogy a hölgyre nézve súlyosan bántó állítását törölje (a fórumon erre lehetõség van) de Ön ezt sem tette meg.
  Továbbá idézetett kértem Öntõl, Ön pedig nem idézett azt ugyanis szó szerint kell (a fórumon ezt a következõk segítségével teheti meg: ctrl+c ctrl+v)Így most én idézem, korábbi hozzászólásomat: “Mert akkor talán jobb, hogy csõdöt mondott és nem jöt össze különben szegény gyerek most itt olvashatná, milyen szépen ír az édesannyáról”
  Az idézet szöveg nem azt jelenti, hogy én örvendek annak hogy Önnek meg a Hölgynek nem lett gyermeke, csak arra szerettem volna rávezetni, hogy gondolkozzon el azon hogyha gyermeke született volna a kapcsolatból, akkor az a gyerek mit érezne ha olvasná az Ön hozzászólását. Önnek igazán tudnia kéne, milyen érzés az ha valakit sértegetnek. Megpróbálok megegyszer rámutatni, hátha most jobban megérti mondandómat: Gondoljon bele, hogy önnek milyen rosszul esett mikor Tisztelt Édesapjára, anyagi helyzetére tett valamelyik fórumtársunk megjegyzést.
  Maradok tisztelettel
  Hidegkuthi Ákos

  #281248 Hozzászólás

  Bolond

  left behind

  Nekem mar nem is ajanlgatja magat. Pedig en lennek az elso aki megvenne a konyvet amit errol az irigylesre melto elererol irna. De ez olyan tokeletes hogy nem is tudom mit akar rajta veltoztatni Peterke?

  #281247 Hozzászólás

  fórumos man

  miér nem?

  miért nem teszik már ezt is a váróterembe a másik mellé? ott aztán tündökölhetnek az urak és hölgyek

  #281246 Hozzászólás

  Losonci Péter

  Cáfolat

  Tisztelt Hidegkuthi Ákos Úr! Bár véleményem szerint ez sem Önre, sem a Fórum más olvasóira nem tartozik, de becsületem és jó hírnevem védelme érdekében mégis elárulom, hogy az illetõ hölgy engem megtévesztett! Meglepõdhet ezen, Tisztelt Uram, de az vesse rám az elsõ követ, aki hasonló helyzetben nem így cselekedett volna! Egy internetes társkeresõ fórumon ismerkedtem össze a koros dámával, azonban ekkor még nem voltam tisztában azzal, hogy hamis adatokat írt a bemutatkozó oldalára, jóval fiatalabbnak tüntetve fel magát! Ezek után, Tisztelt Uram, abban a tévedésben mondtam igent a légyottra, hogy egy érett, ámde gyermek kihordására még alkalmas korban lévõ úrhölggyel fogok találkozni. Most pedig megkérdezem Önt mégegyszer, hogy még mindig fenntartja-e valótlan állítását, miszerint én ellentmodásba keveredtem saját magammal? Na ugye, hogy már egészen más a véleménye! Ne értsen félre, természetesen eszem ágában sincsen Önt megalázni állítása megcáfolásával, ugyanis ez nem illene egy úriemberhez, pusztán apró leckében szeretném részesíteni a korai, megalapozatlan ítéletek káros voltára vonatkozóan! Ezen kívül Ön tagadni próbálta, hogy sértõ megjegyzésekkel illette a fenti hölgyet, és ennek bizonyítására idézeteket kért tõlem. Hát tessék, de ne vádoljon késõbb azzal, hogy én Önt kellemetlen helyzetbe hoztam Fórumtársaink elõtt! Íme: a hölgyre vonatkozó, gyenge pillanatomban született, indulatos kifejezések megismétlése már önmagában is sértõ, ha nem tudná, Kedves Uram! Ezen kívül megalázó egy nõre és anyára nézve az a kijelentés is, hogy “még szerencse, hogy nem született gyermek” a kapcsolatból! Ezzel egyenesen a nõi mivoltában sérti õt! És még van bõr a képén azt állítani, hogy errõl nem is tudott! Ez hallatlan pofátlanság, már elnézést az erõs kifejezésért! Remélem, hogy ez a kis lecke elég lesz magának! Azt pedig határozottan állítom, Kedves Hidegkuthi Úr, hogy az Ön apró szösszenetében több valótlan állítás is van, amint erre ésszerû cáfolatomban határozottan, de semmiképpen sem sértõ módon rámutattam! Ez Ön szerint nem többszöri kudarc? Erre azt hiszem, hogy felesleges válaszolnom, döntsék el azt a Fórum Tisztelt Olvasói! Egyébként pedig nehogy azt higgye, hogy szemet hunytam a sértõ stílusa felett! De nem ám! Már az elsõ pillanatban észrevettem, hogy – más neveletlen hozzászólókhoz hasonlóan – Ön is következetesen kisbetûkkel kezdi a megszólításait! Ezzel azonban csak saját magát minõsíti! Ha van Önben egy szikrányi becsület is, ezek után lógó orral kullog haza, mint egy megvert kutya, Tisztelt Uram! Ajánlom magamat!
  Alice drágám! Csak úgy, miheztartás végett tájékoztatom, hogy Ön már hiába is küldene nekem levelet! Ilyen alpári, tiszteletlen, mások becsületét semmibevevõ “hölgyekkel”, mint Maga, Kedves Alice, én nem állok szóba! Pedig e megjegyzések nélkül Önnek is lett volna esélye ugyanúgy, mint bárki más tisztességes, konzervatív leányzónak! Persze e jelzõk nem Önre vonatkoznak, Kedveském!

  #281245 Hozzászólás

  Alice

  ez a drága Péter

  már azt sem tudja mit beszél!Szerintem csak savanyú a szõlõ!Nem kellesz senkinek öreg,ez a helyzet,amihez nagyban hozzájárulhat ez a ,,kifinomult” modorod!Te csak egy szánalmas lény vagy aki irigy mindenkire aki normális életet él!Lúzernek titulálsz mindenkit pedig csak féltékeny vagy az emberekre!Persze,hogy nem értékeled a,, múló élvezetet” hisz azt se tudod mi az!mert nincs épeszû nõ akinek kellenél!ez van drága törõdj bele!Írni meg azt írsz nekem amit akarsz vissza elárulom,hogy a párommal jót röhögtünk rajtad!bár õ még mindig azt mondja,hogy te csak szívatod a jónépet,mert ilyen hülye pasi nincs a világon!kicsit naív a lelkem….

  #281244 Hozzászólás

  Hidegkuthi Ákos

  Tisztelt Losonci Péter!

  Ön szerintem ellentmondásba keverdet. Kérem magyarázza meg, ha félre értettem. Õn egyik hozzászólásában a következõt állította:
  “Szaporodni pedig igenis fogok, számomra a nemi élet egyetlen célja az utódnemzés lehet, és – a mai kor züllött felfogásával tökéletesen ellentétben – semmiképpen sem a múló élvezet, amit megvetek!”
  Ugyanakkor Ön egy klimax-kor utáni Hölggyel akart szexuális kapcsolatot létesíteni mikõzben tisztában volt vele, hogy már nem képes gyermeket szülni Önnek. Idézem:
  “Engedje meg nekem, hogy apró kis biológia leckében részesítsem: a klimax-kor után a nõk már nem képesek utódot a világra hozni”
  Kérem magyarázza meg, hogy akkor miért akart szexuális kapcsolatot létesíteni a hölggyel, ha a muló élvezeteknek sem híve.
  Más: “Ezen kívül kérem, hogy tisztelje meg azzal a Fórum egész közönségét, hogy nem szól meg a kora miatt egy hölgyet!”
  Szerintem, nem szóltam meg a kora miatt a hölgyet, kérem idézze a megszoló mondatomat, ha õn másként gondolja.
  Illetve szeretném ha megírná honnan ismer engem, mibõl gondolja, hogy kudarcot vallottam eddigi életemben bármiben is:
  “közlöm Önnel, hogy kudarcot vallott! Méghozzá nem is elõször, Tisztelt Hidegkuthi Úr!”
  Ha esteleg arra gondolt, hogy most vallottam kudarcot és még fogok is akkor a helyes kifejezés nem a “nem is elõször”
  hanem a ‘szerintem nem is utoljára’lett volna. Maradok tisztelettel, mint eddig is
  Hidegkuthi Ákos

  #281243 Hozzászólás

  Losonci Péter

  Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

  Kedves Fiatal Lúzer! Ha Önnek fontosabb a sörözés, bulizás, az úgynevezett barátokkal való céltalan csevej, valamint a nemi vágyak pajzán, erkölcstelen és céltalan kielégítése, mint a SIKER, akkor úgy érzem, kötelességem tájékoztatnom Önt, hogy Maga egy örök vesztes! A múlt század lassan múló éveiben még el lehetett érni szerényebb sikereket ezzel a mentalitással, de a 21. században ez már nem megy, Kedvesem! A 4.3 pedig a leggyengébb átlagom volt, ahogy azt már korábban is leírtam, ezek szerint Ön elõítéletesen, az általam elmondottak ismerete nélkül gyaláz engem! Ha ez Önnek kielégülést okoz, csak tegye! De tájékoztatom, hogy ezzel csak Magáról állít ki szegénységi bizonyítványt az egész Fórum elõtt! Azt pedig egyenesen kikérem magamnak, Kedves Uram, Tisztelt Lúzerkém, hogy a modorom nagyzoló, vagy lenézõ lenne! Véleményem szerint Önre ráférne egy etikett kurzus, Kedveském!
  Tisztelt Kíváncsi Úrhölgy! Elõször is elnézését kérem, amiért leuraztam! Remélem, ezt megbocsátja nekem! De ha mégsem, azt sem veszem zokon Öntõl, Kedves Hölgyem! Ugyanis én – Magával ellentétben – megértõ vagyok, magas szintû empátiás képességgekkel megáldva! Nem tudom, hogy Ön milyen diplomákkal rendelkezik, de nem is tartom lényegesnek! Remélem, ezzel nem sértettem meg! Ha mégis, akkor elnézését kérem, Kedves Hölgyem! Azonban a PhD címet megszerzõ Urak és Hölgyek túlságosan elméletiek, ismereteik a gyakorlatban nem használhatóak! Végzettségük megszerzésének egyetlen célja – és ez alól Ön sem kivétel, mint láthattuk – a dicsekvés, és mások lekezelése! Ennek igazságáról az Ön sorainak elolvasása után minden Tisztelt Fórumozó meggyõzõdhet, Kedves Hölgyem! Egyébként az Ön által említett “nem kitûnõ” átlagom már három, egymást követõ félévben is kitûnõ volt! Tehát Kedves Hölgyem kudarcot vallott a megszégyenítésemmel!
  Kedves Gyurika! Most már egyre biztosabb vagyok benne, hogy ez is egy újabb, ellenem irányuló megalázási kísérlet! Az erkölcstelen kifejezéseid elolvasása után efelõl jóformán már szemernyi kétségem sincsen! Ha mégis komolyak a szándékaid, akkor kérlek küldjél Te is egy fényképes levelet, sok, elbûvölõen bájos hölgyhöz hasonlóan!
  Tisztelt gábor! Remélem megbocsát nekem, hogy a megszólításaimat – kizárólag az önnek írt válaszomban – kisbetûvel kezdem, de maga a tiszteletlen stílusával kiharcolta ezt! Ha ön szerint a teljesítmény infantilis dolog, akkor tisztelettel érdeklõdnék, hogy mit tart felnõttesnek? Talán a kolléga által említett sörözést, pajzánságot, esetleg a kábítószerezést, tisztelt uram? Na, én ebbõl köszönöm, de nem kérek! Ajánlom magamat! Ezen kívül tájékoztatom, hogy nem én, hanem maga a szánalmas! Az élet majd bebizonyítja ezt, kedves gábor!
  Kedves LP! Elismerésem remek életedért, amely “übereli” az én életem minden egyes napját! Ha Neked ez örömet okoz, hát higgyed ezt! Az irigység sokmindenre képes, és sajnos nemzeti sajátosság ebben az országban! Neked is ajánlom magamat!
  Tisztelt Hidegkuthi Ákos Uram! Engedje meg nekem, hogy apró kis biológia leckében részesítsem: a klimax-kor után a nõk már nem képesek utódot a világra hozni, tehát kérdése felesleges volt, tudatlansága pedig kizárólag Önt minõsíti! Persze feltételezem, hogy Ön tisztában volt mindezzel, apró kis szösszenetét kizárólag az én lejáratásomra szánta, arra, hogy elfordítsa tõlem azokat a fórumtársakat, akik tisztelik a teljesítményemet! De közlöm Önnel, hogy kudarcot vallott! Méghozzá nem is elõször, Tisztelt Hidegkuthi Úr! Ezúttal azonban visszafelé sült el a dolog, primitív kísérletezésével csak saját magát tette nevetségessé, Uram! Remélem, hogy ezzel megválaszoltam tapintatlan kérdését! Ezen kívül kérem, hogy tisztelje meg azzal a Fórum egész közönségét, hogy nem szól meg a kora miatt egy hölgyet! Azt hiszem, hogy ez elemi szabály! Az én korábbi indulatos megjegyzéseim természetesen nem tartoznak ebbe a kategóriába, hiszen azokat az említett hölgy provokála ki a megalázó viselkedésével!
  Kedves Csillagaharcos Barátom! Maga túl sok filmet nézett, de gyermeteg megjegyzéseivel csak saját magát járatja le, csak úgy, miheztartás végett! Ajánlom magamat!
  Tisztelt Bosszús Úr! Tájékoztatom, Kedveském, hogy az ellentmondás kizárólag az Ön fejében van! Próbálkozzon csak tovább, hátha egyszer utoléri a szintemet!
  Kedves Mirach! Örülök, hogy sikerült Magát megörvendeztetnem, de kérem, hogy emelkedjen felül saját alantas énjén, és ne akarjon engem kioktatni! Maga ettõl még nagyon messze van! Nem veszi észre, hogy csak magát minõsíti vele, Kis Princesszkém? Csak úgy, miheztartás végett mondom el Magácskának, hogy aki nem tudja bizonyítani a sikerességét, az kudarcra van ítélve a 21. században! Még egy útitársat sem kaphat! Ön egy örök vesztes! Igazi looser! Egyébként pedig ne is álmodozzon arról, hogy az általam vásárolt ajándéktárgyakkal fogja feldíszíteni magát, ugyanis nyilvánvaló, hogy erre célzott a hozzászólásában. De nem ám! Engem nem lehet kizsigerelni, nálam mindenki csak addig nyújtózkodhat, amíg a takarója ér! Bizony ám, lúzerkém! Ezen kívül hogy jön Maga ahhoz, hogy kritizálja az én stílusomat? Nem gondolja, hogy nem vagyunk azonos szinten, Kedves Mirach? Ehhez Önnek még meg kellene tapasztalnia egyet, s mást! Megkérem, hogy többet ne sértegessen ezzel a stílussal, ahhoz ugyanis túlságosan udvarias vagyok, hogy egy Hölgyet eltanácsoljak a fórumomról! Ajánlom magamat Önnek is!
  Tisztelt Alice! Plasztikai sebészre itt csak Önnek lehet szüksége, ha nem így lenne, valószínûleg már a fotóját is el merte volna küldeni nekem! Maradok õszinte híve!
  Kedves Viktória! Megkérem, hogy ne sértegesse Tisztelt Édesapámat az anyagi helyzete miatt, õ ugyanis alacsony sorból küzdötte fel magát a szorgalmával és tehetségével, tehát nem méltó ilyen alantas megjegyzésekre! Én pedig igenis sikerre vagyok ítélve, köszönhetem ezt Tisztelt Édesapám nevelésének, és velem született szorgalmamnak, tehetségemnek! Magának viszont még csiszolódnia kellene egy aprócskát, Kedvesem!

  #281242 Hozzászólás

  varnelli

  Gábor+Mirach

  Gábor+Mirach! 10 pontos a hozzászólásotok. Szívembõl szóltatok. :)))
  Rég röhögtem már ennyit, mint ezen a topicon.

  #281241 Hozzászólás

  Viki

  Mi a siker?

  Mitõl olyan sikeres az, akit 30 éves korában még mindig a szülei tartanak el? Mit jelent az, hogy sikerre van ítélve? Az országban elég sok a pályakezdõ munkanélküli, még a közgazdászok között is. Az elhelyezkedésnél komoly hátrány, hogy ennyi idõsen még nem volt munkahelye és nincs gyakorlati tapasztalata. Még egy rossz hír: a felvételi beszélgetéseknél az összebenyomás számít, ebben a külsõ megjelenés is benn van. A sikeres ember nem csak az elméjét csiszolja, hanem sportol és fontosak számára az emberi kapcsolatok is, igyekszik mindegyikre idõt fordítani.

  Találó a cím, tényleg változtatni kell az életén – TALÁN MÉG NEM KÉSÕ!!!

  #281240 Hozzászólás

  alice

  analízis

  szerintem kedves fórumozók,mindenki Péterje egy szociológiai tanulmányt végez,hogyan lehet az emberek idegeit borzolni,különben nem hinném,hogy ilyen debil emberek léteznek,bár nagy az Isten állatkertje ez a Péter azért már túlzás!:-))
  De ha mégis igaz amiket írogat,hogy már a nagymamik is visszautasítják a külseje miatt….na ez gáááááááz Péter!
  Javaslom,hogy utazás helyett inkább keress fel egy plasztikai sebészt ma már végeznek arcátültetést is!hátha segít:)))))

  #281239 Hozzászólás

  Mirach

  Új év :)

  Nah ez az év is jól kezdõdik :) Szerintem a szilveszteri mûsorok nem voltak olyan viccese, mint a ‘Mi Péterünk’ :) Ahogy elolvastam a hozzászólásait, nekem inkább olyan érzésem volt Vele kapcsolatban, hogy kb. 14-16 éves, kissé molett, talán pattanásos fiúcska, akit a szülei azzal nyugtatnak, hogy ha majd jól tanul, akkor lehet Õ még sikeres, s az életben AZ számít (kinek is?) :) Nekem az is furi, hogy ha jól tudom azért kezdte ezt a topikot, mert utitársat keres, viszont az elsõ 1-2 hozzászólás óta csak az intelligenciáját ‘mutogatja’. Most akkor utazni szeretne vagy másoknak leírva, magának bizonygatni, hogy Õ ‘majd egyszer sikeres lesz’?

  Péter.
  “Ha lesz is bárkivel az életben közös háztartásom, az vagyonközösséget biztosan nem fog jelenteni! Éljen mindenki annyiból, amennyit megkeres! Túl sok mostanában a pénzvadász, házasságszédelgõ picsa! Hát nálam felköthetik a gatyájukat! Megígérhetem…”
  “Ha meglátják majd a Rolexet csuklómon, elájulnak az irigységtõl azok a picsák, akik most még le se köpnek! Hát ez a szitu, Édesem!”

  Az irigységtõl még nem maradnak meg az oldaladon (szerintem). Ha pedig a Rolexeddel akarsz egy lányt megfogni, akkor annak nem a TE csuklódon, hanem majd az Övén kell lennie :) Amivel nincs semmi gond, sokan csinálják ezt, csak akkor vállald fel, hogy a nem túl elõnyös külsõdet kompenzálja majd a pénztárcád, amivel mindig fiatal és bombázó nõket tudsz biztosítani magad mellett :) Se ‘szépség’, se pénz, se szex (csak ha gyereket tervezel) se kedvesség csak magas IQ (ami akár fárasztó is tud lenni egy nehéz nap végén :) )hááááááááááááááát…

  Az, hogy Te udvariasnak, figyelmesnek tartod magad, az még nem azt jelenti, hogy másnak is az vagy. Nekem az udvariasság nem abban nyilvánul meg, hogy magázódsz. A figyelmesség pedig nekem nem az, hogy Magamat fényezem. Lehet, hogy találnál egy hasonlóan intelligens lányt, hasonló érdeklõdéssel, ‘hasonló’ külsõvel, csak figyelmesebbnek (figyelned) kellene lenned a környezetedben. Nem a külsõ szépséget (ami állítólag neked sincs) kellene keresned, hanem a belsõt.

  ‘Mindenki looser’. Ha valaki olyan sikeres, mint aminek Te állítod magad, akkor miért nincs utitársad? Az utitárs nem feltétlen szexpartner (sõõõõõt), s Te utitársat keresel állítólag. Utitárs lehet barát is. Esetleg a sikerrel nem adnak barátokat, haverokat, társaságot? Írtad, hogy a szüleid barátai, családtagok a Te barátaid is. Õk valszeg élvezik az IQ-dat. Akkor miért nem utazol velük? Külföldön nem a partneredet alapján fognak megítélni, hanem Ott tényleg a pénztárcád fog számítani, mivel abból élnek meg :) (Azt viszont elõször meg kellene tölteni/tetni :) )Az, hogy kinek ki a looser, nézõpont kérdése :) Szerintem nem számít, hogy van-e pénze, vagy agya, vagy barátja, vagy párja. Az a lényeg, hogy amit csinál, ahogy él, azt élvezze. Szóval akkor nevezhetnél bárkit is loosernek, ha lenne annyi ismereted az illetõvel kapcsolatban, hogy meg tudnád ítélni, hogy jól érzi-e magát a bõrében vagy sem.

  Üdv

  #281238 Hozzászólás

  bosszús

  ügyes!

  Ez az Ákos! Jogos a 10 pont. Figyelj Petikém, kezdesz belezavarodni! Olvasd visza magad, mert ellentmondásokba keveredsz a hülyeségeiddel! :-))))

  #281237 Hozzászólás

  Csillagharcos

  Röffentsd be az ûrajót!

  Gyere ki a világûrbe, ott csatázzunk, öreg már a föld a hülyeségeidhez… Vagy már elindultál, azért nem írsz ilyen régen?

  Üdv: Petrovszky

  #281236 Hozzászólás

  Judit

  Mindenbkinek

  Ne foglalkozatok ezzel a szegény bolonddal.

  #281235 Hozzászólás

  Gábor33

  Ákos

  Ez 10 pontos volt…:-)

  #281234 Hozzászólás

  Hidegkuthi Ákos

  csak egy apró kérdés

  “Szaporodni pedig igenis fogok, számomra a nemi élet egyetlen célja az utódnemzés lehet, és – a mai kor züllött felfogásával tökéletesen ellentétben – semmiképpen sem a múló élvezet, amit megvetek!”

  “Egyébként egyszer már majdnem összejött egy idõsebb hölggyel, de ez így, a 21. század közepén azért nem szégyen, ugye? Azért hiúsult meg csupán a dolog, mert a hölgy egy igazi, buta, hisztis picsa volt, és leszólta a külsõmet, mire én ideges lettem és nem sikerült! Azt hiszik talán ezek a kivénhedt picsák, hogy egy kigyúrt macsó szóbaáll velük? Hát nagyon tévednek! A földhöz kellett volna verdesnie a hátsóját a boldogságtól, hogy egyáltalán hajlandó voltam elõtte letolni a gatyámat!”

  Kedves Losonci ÚR ezek szerint a fennt említett 50-es hölgytõl is gyereket akart? Mert akkor talán jobb, hogy csõdöt mondott és nem jöt össze különben szegény gyerek most itt olvashatná, milyen szépen ír az édesannyáról. Maradok tisztelettel és várom válaszát
  Hidegkuthi Ákos

  #281233 Hozzászólás

  LP

  Évzáró.Évértékelés.

  Petikém! Annyi örömöm volt benned, hogy ez nem is volt olyan rossz évem. Meggyõzõdésem, hogy a ebben az évben a legrosszabb napom is messze übereli a Te eddigi EGÉSZ “ÉLETEDET”. hujujujujuuuujuuuu!

  #281232 Hozzászólás

  Gábor33

  Nem hiszem

  Nem,ezt egyszerüen nem tudom elhinni,h ez komoly lenne.Ki van zárva,hogy felnött ember igy gondolkodjon,ilyeneket irjon,nevetséges,infantilis dolgokkal dicsekedjen,és azt helyezze mások elé követendö példaként.Képtelenség,hogy ez más lenne,mint egy unatkozo kb huszonkevés éves föiskolás unalomüzõ szorakozása,aki minden egyes hozzászoláson jokat nevet otthon a magányában,és összeszedi minden infantilizmusát,hogy minél pukkasztobbat válaszoljon rá.De ha mégsem igy van,akkor ennél szánalmasabb alakot én még életemben nem láttam.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 64
Hozzászólás: meg akarom változtatni az életemet…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.