Megbízható közvetítõ az OPS-Szeged?

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Megbízható közvetítõ az OPS-Szeged?

 • Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 3 résztvevő. Utolsó frissítés:  Coolman 12 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #28789 Hozzászólás

  Zs2

  A weboldaluk: http://www.opsjobs.com. telefonon hívtam õket önéletrajzot is küldtem nekik stb.Látszólag sok jót mondanak mindig a telefonba,de nem igazán jönnek a “job offer”-ek.Néha felhív ugyan egy két “hang”angliából,állítólagos kintiközvetítõk.
  Aztán tegnap kaptam egy megbízási szerzõdést amiben meg kell adnom a TB szám,adószám,útlevélszám ,szem.ig.számom.
  Aztán a szerzõdés :1 pont; a megbízott(ops),nem kérhet a munkaközvetítésért díjat.
  2,Ha az aláírt munkaszerzõdéstõl vissza lép a megbízó(te),köteles vagy 300€ fizetni
  kártérítésként.
  3/1, a megbízó köteles az ügyintézés folyamán felmerült költségeket(fax,adminisztratív munka,fordítás,hitelesítés,titkári munka ) kifizetni és a megküldött postai csekken befizetni(!)

  Szerintem itt van a kutya elásva a 3/1 es pontban. Mit szóltok ehhez??Nem arról van szó ,hogy nem fizetnék akár 50 ezret is a végén,de félõ ,hogy ez is csak egy jól szervezett csalóbanda,pár ezer forintok tömeges beszedésére specializálódva.
  Segített már valakinek az “OPS”???

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #321291 Hozzászólás

  Coolman
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  fejtágitás ;)

  Többféle közvetitõ van és azt kell elõbb tudni ki melyik. Van aki egy cégnek toboroz. Van aki szerzõdéses munkákra és van aki csak munkaközvetitõ és itt a net-en keresi a munkát. Aztán még lehetnek más variációk is. Azt jó tudni hogy bizonyos munkakörökben mik a lehetõségek és kit használnak ilyesmire. Az se árt ha a szerzõdéssel tisztában vagy.

  #321290 Hozzászólás

  Driver
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  kérdezz konkrétabbat

  Kérdezd meg a kinti partner nevét. Ezután arra használd az internetet amire kitalálták:információgyûjtésre.
  Keresd meg a kinti cég elérhetõségét. Ha létezik, irj nekik email-t és kérdezd meg, hogy ismerik-e és szerzõdésben állnak-e ezzel a magyar céggel.
  Midettõl függetlenül ha valaki “adminsztrációs” költségeket kér, én már akkor megköszönném a lehetõséget és udvariasan elköszönnék.
  A közvetitõk minden esetben a munkáltatótól kapnak fejpénzt, jutalékot vagy recruitment-ként mûködnek és az ügynökségtõl kapod a fizetést.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Megbízható közvetítõ az OPS-Szeged?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.