Meghivolevel

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Meghivolevel

 • Indította
  Témakör
 • #22118 Hozzászólás

  Josephin

  Tudnatok segiteni abban, hogy hogyan lehet meghivolevelet kapni? Az egyik baratnomet szeretnem kihivni az Egyesult Allamokba, es nem tudom, hogy mi a modja annak, hogy meghivolevelet szerezzek!
  Segitsegeteket elore is koszonom!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #234464 Hozzászólás

  mindenttudo

  Anna

  Igy igaz, de George W.Bush alairasa sem eleg,a legbiztosabb, ha utana meg Medgyessy Peter is lattamozza, esetleg Mr.Bean is.

  #234463 Hozzászólás

  bush

  Annanak

  rosszul tudod, mert a polarmester alairasa nem eleg, csakis az elnoket fogadjak el. Tehat most George W. Bush-nak kell alairnia a meghivod.

  #234462 Hozzászólás

  Anna

  felsegitseg?

  Ha jol tudom a polgarmesterhez kell bemenned es vele alairatnod a leveledet???, ettol valik hivatalossa , de nem tudom biztosra! Probald meg!
  Sok sikert!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Meghivolevel
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.