Meleg hazassag Massachusetts-ben

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Meleg hazassag Massachusetts-ben

 • Ennek a témakörnek tartalma 12 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Nem 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #19902 Hozzászólás

  egy kerdes

  A legfelsobb birosag torvenyesnek itelte a melegek hazassagat Massachusetts-ben is. (Vermont volt a masik allam, talan Hawaii?)Mi a kovetkezo lepes? Ez a hazassag segithet-e hozzajutni a zoldkartyahoz?

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #206302 Hozzászólás

  Nem

  Egyes…

  arab orszagokban azonnali halallal buntetik a szodomiat.

  #206301 Hozzászólás

  Linker

  Nahat

  Most ebbol az idezetbol hogy jon ide az 50 eves kancso esete a 12 eves fiuval? Azt nem hiszem hogy barhol is dijaznak de szabad orszagokban nem az allam szokta megszabni, hogy felnott emberek egymas kozott hogyan folytathatnak consensual sexet.

  #206300 Hozzászólás

  Peter

  A szabadsag hazaja

  Az idezet folytatodik a felett emlitett oldalrol:

  Prior to 1962, sodomy was a felony in every state, punishable by a lengthy term of imprisonment. Over the years, many of the states that did not repeal their sodomy laws had enacted legislation reducing the penalty. Immediately prior to the Lawrence decision in 2003, the penalty for violating a sodomy law varied very widely from jurisdiction to jurisdiction among those states retaining their sodomy laws. The most harsh penalties were in the state of Idaho, where sodomy could theoretically earn a life sentence. Michigan followed, with a maximum penalty of 15 years’ imprisonment.

  A szabadsag nem azt jelenti, hogy egy 50 eves kancso molesztalhat egy 12 eves fiut. Ha azert jottel ide, jobb, ha visszafordulsz. Egyebkent arab orszagokban jobban elfogadott a homoszex.
  Peter

  #206299 Hozzászólás

  Linker

  Sodomy laws

  http://www.encyclopedia4u.com/s/sodomy-law.html#Penalties%20and%20Enforcement%20in%20US
  Eszerint egy tavalyi legfelsobb birosagi dontes ervenytelenitette a texasi ilyen torvenyt ezzel ervenytelenitve a tobbi allambeli hasonlo torvenyeket is. Elotte peldaul Idahoban “szodomiaert” elvileg 5-tol eletfogytig tarto bortonbuntetes jart. Es mindez a szabadsag hazajaban.

  #206298 Hozzászólás

  Tudatlannak

  igen illegalis

  Igen valoban az USA foleg deli allamaiban a mai napig buntetik az oralis illetve analis szexet. Csak egy pelda egyik birosagi ugybol amit a neten talaltam :
  “We should likewise deny admission to any applicant with a recent history of homosexual activity who indicates that he plans to continue this activity because he sees nothing wrong with what he is doing. The great majority of Floridians, I believe, agree that such conduct, even between consenting adults, is morally reprehensible. Also, in Florida, the law is clear that such unnatural and licentious sexual intercourse is unlawful.”

  Ettol fuggetlenul persze nem mindig…nem is lehetne …ervenyesitik a torvenyt. de attol meg feketen feheren illegalis. Az hogy homoszexualisok orokbefogadhatnak gyereket latszolag valoban ellentmond a dolognak, de gondolom azt feltetelezik igen naivan hogy ok nem gyakoroljak az illegalis analis szexet..vicces de igy van

  #206297 Hozzászólás

  Tudatlan

  What?

  Komolyan illegalis a homoszexualitas?
  Teljesen le vagyok maradva, en errol sosem hallottam.
  Akkor hogyan lehet, hogy Floridaban gyerekeket fogadhatnak orokbe a homoszexualisok?

  #206296 Hozzászólás

  USA homszex torvenyek

  igen erdekesek

  Igen ez kisse furcsa szamomra is. Azert nem a legtobb allamban de azt hiszem 15 ben illegalis a homoszexualis szex.
  Ennek ellenere egyaltalan elohozakodni azzal hogy legyen gay marriage kb olyan mintha a Hitleri NEmetorszagban egy felvetne hogy legyen a zsido az allamvallas.Abszurd az egesz gondolatmenetuk

  #206295 Hozzászólás

  Kerdezo

  Egy rohej..

  hogy ami az egyik allamban megengedett, a masikban torvenybe utkozik. Valoszinu hogy en vagyok a hulye, de ezt egyszeruen nem ertem. Az analsex es oralsex majdnem minden allamban torvenybe utkozik, megis annyi pornokazettat vehetsz amennyit akarsz?????

  #206294 Hozzászólás

  an dras

  Nem fogjak allami szinten elfogadni

  Sot ugy tudom mar ervenytelen a M torveny..

  #206293 Hozzászólás

  Hallottad Bush bacsit

  No akkor ott a valasz

  Nem egy jo darabig nem lesz gay hazassag az USA-ban.Igen furcsa lenne a gay hazassag olyan allamokban mint Florida vagy eppen Lousiana ahol a homoszex illegalis.
  Ellenben lehet probalkozni Kanadaban ha ugy gondolod.

  #206292 Hozzászólás

  De

  mi lesz ha…

  ennek hatasara a tobbi allam is lassankent elfogadja? Minek kell tortennie, hogy a federal gov. is torvenyre emelje?

  #206291 Hozzászólás

  Nem nem segit

  sorry

  Az amerikai bevandorlasi hivatal nem ennyire hulye azert.
  Noha a hazassag valoban letezik Massaschusettsben de a federal gov~t ezt nem fogadja el ..igy a zoldkartyara valo eselyed sajnos: 0

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
Hozzászólás: Meleg hazassag Massachusetts-ben
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.