Melyik országban a legkönyebb nõt szerezni?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Melyik országban a legkönyebb nõt szerezni?

 • Indította
  Témakör
 • #4356 Hozzászólás

  huntsman

  Tegyük fel hogy csak sétálgatsz az utcán, lerí rólad hogy ‘nyugati’ csávó vagy, és a lányok ragadnak rád mint a kosz?
  Indonéziában így jártam. Érdekel, hogy vannak még hasonló helyek a földön? A humoristák kíméljenek, nem vöröslámpás negyedre gondoltam.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 28
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #93318 Hozzászólás

  Keseregjenek csak az európai béna nõk :D

  Hogy ki vannak borulva itt a nõk, meg azok, akik férfinak akarnak látszani, de persze ugyanúgy nõk :D
  Bizony, sokan vannak, akiknek elegük van az itteni megalázkodásból, elõre teljesen kiszámíthatatlan kapcsolatokból, a lutriból, abból, hogy tízszer annyiért se biztos a siker, fõleg nem hosszútávon…
  Sokan nem kedvelik a pökhendi, 25 éves korára már 10ezer szál cigit elszívott, igénytelen, leeresztett, okoskodó nõket, akikbõl annyi van itt az öreg kontinensen, hogy egymást érik.
  Helyette valóban, ahogy itt föntebb írták, elmennek valahová, ahol a nõk a fölemelkedésükhöz kihasználják az alkalmat. Tökéletes érdekkapcsolat: mindenki megtalálja a számítását.
  Persze, az európai nõk ezen minden fórumon ki vannak akadva, megy is ám a hiszti rendesen. Újabban Norvégiában van törvény, ami a külföldön történõ prostituált-szolgáltatás igénybevételét van hivatva büntetni. Kétséges sikerrel természetesen. Kérdés, hogy az Észak-Afrikába vagy a szokásos arab államokba induló szexturistanõk közül ki akadt fenn eddig :)
  (Ugyebár, kedves fölháborodó hölgyek, más szemében a szálkát, ahogy mindig) :D

  #93317 Hozzászólás

  afrikavadasz

  Europavadasz

  Úgy értettem hogy az átlagnál sokkal könnyebb…..

  Üdv.

  #93316 Hozzászólás

  europavadasz

  szerintem

  Magyarországon (vagy bármely más országban) sem okoz nehézséget csajt találni, “ha emberi formád van” ;)

  Társat pedig még könnyebb, ha emberként viszonyulsz a másik emberhez.

  üdv.

  #93315 Hozzászólás

  afrikavadasz

  szerintem

  Üdv.
  Guineában nem okoz nehézséget csajt találni, ha emberi formád van :)

  #93314 Hozzászólás

  indo

  tyler-durdens

  Csabi: Te, ha tudnad, mennyire! :)

  Dzsordzs: Koszonjuk (en legalabbis nagyon koszonom) a cikket.
  Indoneziaban minden annyira mas… Megvan ugyanez itt is az emberekben (mert hat EMBEREK, az osszes univerzalis emberi tulajdonsaggal), megis egeszen mashogy, kifacsarva. Nem is tudom, beszelhetunk-e itt `megfelelesi kenyszerrol`. … de ez egy nagyon hosszu tema.

  Mindenesetre, amikor az emberek erdeklodnek rolam – eleg gyakran – en is gakran fogalmazom meg nekik a cikkben irtakat. Nehezen ertik meg, eppen azert, mert naluk meg letezik a belso utazas (hindu, szufi, valamint animista ertekrend es eletfilozofia nagy mertekben van jelen a mindennapi eletben!!!)

  Azert azt hadd emlitsem meg a cikk eleje kapcsan, hogy en soha nem ertettem egyet azzal, hogy ha valaki batornak hivott az utazas(ok) miatt. neha annyira tele vagy, hogy nincs is mas valasztasod, csak, hogy kilepsz. ez a szint nem batorsag.

  Egyebkent imadom a neved!!! Az egyik legjobb baratomra emlekztetsz az irasoddal, akivel gyakran beszelgetunk ilyenekrol, es hogy hivjak? George. :)

  Bocsanat mindenkitol, hogy eltertem a tematol.

  #93313 Hozzászólás

  Csabi

  indo

  “…a tobbseg a felszin alatt nem torodik a szexualis kotottsegekkel. vonatkozik ez mar a kozepiskolasokra is. na jo, azert van 28-30 eves szuz ismerosom is nem egy, de azert nem ez a tipikus…”

  De jó érzés látni, hogy az elmaradott Indonézia is elindult a “fejlödés” útján. :-)

  #93312 Hozzászólás

  Dzsordzs

  Megfelelési kényszer

  Érdekes, amit írsz indo. Egyetemes népbetegség ez, amikor külsõ tényezõkkel próbáljuk megtámogatni egyébként botladozó identitásunkat. Van, aki az autója márkájától, van, aki a ruhái címkéjétõl, van, aki az ingatlanaitól, van, aki a beosztásától, van, aki az utazásaitól, van, aki egy (vagy több) fehér/fekete/tejeskávé/zöld/piros/kék :) partnertõl érzi azt, hogy õ akkor ok, megfelelt… A megfelelési kényszer rabságában, a fogyasztói társadalom csapdájában vergõdünk.

  Persze egyéntõl függ, hogy észleljük-e ezeket a hamis perspektívákat/identitástámaszokat. Végül is rajtunk áll, hogy belemegyünk-e a csapdába.

  A Harcosok klubja c. film jut errõl eszembe. Pont a minap futottam bele egy e témába vágó cikkbe. Szerintem szenzációs.
  http://www.bravenewtraveler.com/2009/01/20/what-tyler-durdens-philosophy-teaches-us-about-travel/

  #93311 Hozzászólás

  indo

  Indonezia

  En harom eve elek Indoneziaban, nokent. Egyebkent teljesen mindegy, ferfi vagy no vagy, a lenyeg, hogy bule, azaz feher ember, maris ragad rad mindenki.

  Van sok indonez kislany, aki tenyleg az utlevelre es a penzre hajt, kulonosen Nyugat-Javan, ahol ok maguk is bevalljak, kulturajuk resze a materialista ertekrend.

  Ezen kivul viszont, a legtobb ember, penz ide-oda, elalel, ha meglat egy feher ferfit / not, mivel a gyarmati tortenelmuk soran belejuk vertek, hogy a feher ember felsobbrendu. Ezt sajnos a kesobbi indonez vezetoseg is igyekezett fenntartani, mert jo az, ha van 230 millio teljes mertekben befolyasolhato, aluloktatott ember :( de ez egy kulon topic.

  Szoval mindenki automatikusan gyonyoru szamukra, akinek feher a bore es nem pisze az orra. Ez persze igy van sok mas fejlodo orszagban is, mint pl Kina, stb. A kulonbseg viszont az, hogy az indonezek tenyleg alsobb rendunek erzik magukat melletted, szegyenlosek elotted. viszont eppen ezert, ha valakinek feher ismerose van, nem beszelve, ha az illeto a parja, azzal az o tarsadalmi megitelesuk is nagyot valtozik. Lepten-nyomon kerdezik toluk, hogy Ismerosok, nem ismerosok, utcai jarokelok neznek fel ra es ezzel helyreall az onbizalma. ez tiszta hulyeseg, de SAJNOS igy van errefele. Nekem ezt a legnehezebb elviselnem itt.

  Vallas:
  Latszat szinten fontos, mindenki baromira igyekszik orizni a masik tisztesseget, de a felszin alatt….. Persze hatalmas orszagrol beszelunk, rendkivul sokfele kulturarol, pl. az emlitett Kozep-Szumatraiak tenyleg az iszlam tradicionalis formajat kovetik, de a tobbseg a felszin alatt nem torodik a szexualis kotottsegekkel. vonatkozik ez mar a kozepiskolasokra is. na jo, azert van 28-30 eves szuz ismerosom is nem egy, de azert nem ez a tipikus, foleg, ha feher embert latnak.

  #93310 Hozzászólás

  szkeptikus

  Az érem másik oldala

  Sokféleképpen utazhat az ember.

  Van, aki energia- és szívességvámpírkodik. Kihasználja a kedvességet, a helyiek ‘heuréka’ érzését, ami egy idegen emberrel kapcsolatba kerülve elfog mindenkit, de különösen a technikai civilizációtól elzártabb vidéken élõ embert…

  Egy darabig szívesen ad az ember – benne van a szóban, SZÍV-esen. Aztán észleli, hogy azok, akik az õ éves bevételénél többszörös pénzmennyiséget elköltenek magukra, az utazásaikra, gyakorlatilag ezeken a szívességeken (ingyen szállás, koszt, idegenvezetés…) gazdálkodják ki világkörüli úttal járó önkeresésük kedvezõbb gazdasági egyenlegét. Ha még szexuálterápia is a kapott csomagban van, még jobb.

  Van ebben némi parazitafelfogás…

  Sok ilyet ismerek, sajnos. Nem csoportspecifikus a dolog, de eddigi tapasztalataim szerint sok ausztrál,új-zélandi utazik mások lehúzása árán.

  Vajon õk hasonlóan SZÍVbõl ad(ná)nak saját közegükben, egy odatévedt idegennek?

  Huntsman?

  #93309 Hozzászólás

  a masodik valaszolo

  hello huntsman

  Nem no, hanem ferfi, 90kg, kopasz es rendkivul jokepu:)

  olvasgattam itt a tobbi valaszt /ja es nincs ekezet a klaviaturan/, es ha megdugatni akarod magad, akkor menj Braziliaba. Ok nem csak utlevelre mennek, hanem szimplan dugasra is…

  #93308 Hozzászólás

  legkonnyebben

  hol

  A legkonnyebben hol tapadnak rad a csajok azt nem tudom, talan ez attol is fugg hogy hogy nezel ki, hiszen minden kulturanak, orszagnak mas az idealja. De talan egy londoni ejszakaban is sikerrel jarnal, ott ahol mindenfele nacio kepviselteti magat. Londonban is rengeteg az illegal, rengeteg az a no aki egy legal-ra var. De ha egy igazan jo pasi vagy, akkor MINDENHOL TAPADNAK RAD A CSAJOK!

  Sokat a jobol!

  #93307 Hozzászólás

  huntsman

  ..

  BG, köszi a választ. Tudnál ajánlani még nemz. fórumokat a témához vágva?
  Csabinak: közep-szumatra. Indoneziaban az iszlam befolyas ellenere egesz mas beallitottsaguak a nõk, mint eszak-afrikaban, vagy a közel keleten. mindenesetre én ind-ban nem találtam túl vonzónak a legtöbb nõt.
  Beanak. Nem csak ez alapjan választok uticélt, hanem ez alapjan is. itt nem csak ejszakarol szol a dolog, hisz akkor eleg csak amsterdamba elrepulni, es ott van mindenfele etnikum a fold minden reszerol es tenyleg profik. ha nincs velem egy helyi szep egzotikus csaj (vagy több) az utazasom alatt, akkor hogy elvezzem az adott orszag látnivaloit? egyebkent tevedsz mert nem minden csaj hajt csak a penzre, ezt sajat tapasztalatbol irom.

  #93306 Hozzászólás

  bizony

  mi

  szeretjuk a hajat,nem a rossz majat…

  #93305 Hozzászólás

  hájas nyugati túrista

  realistának kell lenni

  Realistának kell lenn kisbarátom, nem a felhökben élni! :-) he-he

  Na dobok még egy sört, hátha tovább nö még töle a hasam…aztán csak úgy ragadnak majd rá a kiscsajok.

  #93304 Hozzászólás

  kár volt megszólalnod

  hájas nyugati

  igen ide rondítottál te is (véleményem szerint) sok bölcsesség nem áradt a soraidból. De szard le, neked ugyis mindegy!:-)

  #93303 Hozzászólás

  hájas nyugati túrista

  ja…és bocsika

  bocsika, hogy az “ö” betün nem jobbra, hanem balra görbült az ékezet…mert az ugye kurva fontos ám!! He-he :-)

  #93302 Hozzászólás

  hájas nyugati túrista

  értelmetlen hozzászólások

  Tényleg elég uncsi, hogy akárhányszor elindul egy csajozós topik, mindig megjelennek a beszólógatók. Akit nem érdekel egy topik, az minek rondít bele?
  Azzal egyébként mi a gond, ha az útlevelemre tapadnak a jó csajokvagy a pénzemre? Vagy a nagy hasamra? Öszintén? Leszarom!!! :-) A lényeg, hogy tàpadnak!

  Szép napot mindenkinek :-)

  #93301 Hozzászólás

  Csabi

  harmadik világ beli lányok

  Teljesen egyetértek BG-vel. Az Afrika fórum már teljesen lezülött valami olcsó szappanopera szintjére, de ahogy szóbakerülnek a harmadik világbeli lányok és a velük való ismerkedési lehetöségek, mindjárt ráront az ilyen topikokra a sakálbanda és kórusban kezdenek üvölteni a szegény szerencsétlen lányok elnyomásáról és kihasználásáról. Azt is messzemenöen elfogult és ódivatú felfogásnak tartom, miszerint az ilyen országokban csak azok akarnak ismerkedni, akik prostituáltak és az európai férfiakban csak a biztos egzisztenciát és a kitörési lehetöséget látják.
  Mindenesetre A “Tunéziai barátaink nevei” és számos hasonló “értelmes” topikról valami miatt elmaradnak az olyan jellegü beszólások, hogy a jóképü arab férfiakat kihasználják az odalátogató kevésbé attraktív európai (német, angol, magyar, stb.) nök, akik otthon nem tudnak maguknak pasit fogni.

  Vajon mi lehet az oka ennek a kettös mércének? (Erre komolyan kíváncsi lennék)!!!

  Amúgy a topik érdekes és szerintem BG jól írta le azokat a helyeket, ahol jól lehet ismerkedni és a kultúrális különbségekröl és hasonlóságokról sem feledkezett meg.

  Persze érdekes lenne egy-két konkrétabb hozzászólást is hallani.

  huntsman: Pontosan merre voltak ilyen tapasztalataid Indonéziában? Engem is érdekelne a dolog. Szerintem az indonéz lányok között vannak nagyon szépek, de úgy tudtam, hogy a vallás miatt nem könnyü velük ismerkedni.

  #93300 Hozzászólás

  BG

  szerintem

  nem profikra gondolt a topic indito, mert azt penzert barhol a vilagon meg lehet venni igy semmi erdekes sincs benne. Tulajdonkeppen barhova mehet az ember europaikent mindenhol elonyben van a tobbi rassz ferfi kepviseloivel szemben. Az nemzetkozi sexforumok konszenzusa ill reszben sajat tapasztalat alapjan harom terulet van ahol a legszebb es konnyen kaphato lanyok vannak: 1,Del-Amerikaban aki a barnabb tonusu bort szereti annak Brazilia, Venezuela, Kuba a vilagosabb Argentina. 2, Oroszorszag es a volt FAK allamok akinek a szoke, csinos lanyok jonnek be sok erzelemmel. Azsiaban Thaifold es Del-Kina ott viszont tul vekonyak es kicsik a nok es kisse infantilisek. Afrikaban a Etiopai, Eritrea ott viszont sok a betegseg.
  Szerintem a legjobb valasztas a del-amerikai es vagy a kelet-eu lany mert ott meg nincs nagy kulturalis szakadek.
  Ebben a forumban a lanyoknak nagy beleszolasa nem lehet hiszen 5 szor annyi pasizos topic van…

  #93299 Hozzászólás

  Bea

  hat ez igazan furcsa kerdes

  vegigolvastam e par megnyilvanulast. Tenyleg azt valasztod uticelnak, ahol ragadni fognak rad a nök? Ez a celod ezzel a kerdessel? Felejthetetlen ejszakara vagysz? Azok a ferfiak, akik kizarolag a nöben csak a testet latjak, a legjobb, ha “profihoz” fordulnak. Egyebkent sajnalnivaloak ezek a ferfiak! A kiszolgaltatott nöket pedig szinten sajnalni tudom, a jobb remenyeben raakaszkodnak egy ilyen fazonra mint te is, remelve, hogy az illetö kihozza öket abbol az orszagbol, ahol jelenleg elnek. Lattam mar nagyon szep fülöp szigeti nöt, egy ocsmany nagyhasu, kopasz nemettel kezenfogva. Hat majdnem biztos vagyok, nem a szerelem miatt szorongatta a nemet kezet a nö. Szerencsetlen….

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 28
Hozzászólás: Melyik országban a legkönyebb nõt szerezni?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.