Melyiket valasszam?

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Melyiket valasszam?

 • Indította
  Témakör
 • #22241 Hozzászólás

  Nyerges

  A helyzet: 2 no, azonos kor, hasonlo kinezet.

  No #1: Imad utazni, stoppolni, fulig szerelmes belem, ertelmes, de az agyban katasztrofalis.

  No #2: Utazas egyaltalan nem erdekli es nyug neki, fulig szerelmes belem, ertelmes, es az agyban minden pornofilmet megszegyenitoen akciozik.

  Mi a teendo?

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #236794 Hozzászólás

  dollárpapa

  Godót jót szóltál!

  Godó jót szóltál!

  #236793 Hozzászólás

  Praktikus

  választás

  Otthon értelemszerûen a második, utazás pedig csaj nélkül. Nõvel utazni kb. olyan, mint otthoni konzerven élni külföldön.

  #236792 Hozzászólás

  Godó

  Tanulj

  és taníts, az egyiket az utazás szeretetére, a másikat a szerelem mûvészetére. A jobb tanulót választd, vagy keress egy harmadikot.

  #236791 Hozzászólás

  Csikos

  Klasszikus esete a noi tokeletlensegnek

  No. 1 nem sokat er ha utazol vele es nem tudtok Zanzibar vagy Uj Kaledonia partjain egy oriasit szeretkezni – olyan mint a legjobb fenykepezogep elem nelkul, hasznalhatatlan. Csak irigyelni fogsz mas parokat az utatok soran. Tehat, No. 1, leirva.

  No. 2 ha jo az agyban akkor feltetlenul tartsd meg atmeneti megoldaskent, amig egy olyat nem talasz aki + utazni is szeret. Addig No. 2 es utazas egyedul, majd No. 3 elobb-utobb be fog futni.

  #236790 Hozzászólás

  Jano

  Szerintem No.2.,

  és utazz egyedül vagy mással.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Melyiket valasszam?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.