Mennyibe kerül

 • Indította
  Témakör
 • #25471 Hozzászólás

  havva

  Sziasztok! Nagyjából tisztában vagyok a kiutazás költségeivel, de azért kb. mennyit kóstál kiutazni Ausztráliába? A helyszínen kerestek munkát? Még biztos gyûjtögethetek egy darabig rá. Hol olcsóbb a reülõjegy?
  Köszi, Évi

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #300661 Hozzászólás

  havva

  koszi a segitseget

  Köszi a válaszokat, megpróbálok más úton kijutni, mert pénzem aligha lenne rá, bár ez meg csak akarat kérdése. Mindenkinek kellemes utat, Évi

  #300660 Hozzászólás

  Attila

  Vista

  Szia!

  Mi most vettunk a Vistaban egy eleg komplex repjegyet Ausztraliaba, ebbe benne van egy-egy harom napos megallo Singapore-ban (odafele) es Bangkokban (visszafele), valamint ket domestic jarat Ausztraliaban a Quantasnal. Ez utobbinak mi a Sydney-Alice Springs-Sydney-t valasztottuk. Igy az egesz repjegy 299.000 HUF + illetek (28 eHUF). Ez szerintem nem rossz, mivel egy SYD-ASP-SYD repjegy onmagaban egy szazas lett volna.
  Ha viszont odakinn nem akarsz repulni, akkor mas jegyet erdemes valasztani. Udv:

  Attila

  #300659 Hozzászólás

  Hajni

  havva

  Nézz be a VISTA-hoz.

  #300658 Hozzászólás

  SZABI

  FUGG

  ATTOL HOGY MIKOR MESZ ES IDOSZAKONKENT VALTOZIK HOGY KINEL OLCSOBB.NEZEGESD A REPJEGYVADASZT. NEKEM SPECIEL KOREAN AIR JOTT BE LEGJOBBAN, HINARLEVES MEG ILYESMI

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Mennyibe kerül
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.