Mennyit kell fizessek ott, osszesen, az ut mennyibe ker

Kezdőlap utazas.com Fórum Ausztrália és Óceánia Mennyit kell fizessek ott, osszesen, az ut mennyibe ker

 • Indította
  Témakör
 • #25715 Hozzászólás

  Bodis Beatrix E
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  van utlevelem, de nem tudom hogy hogyan csinaljam, en Temesvaron lakom, Romaniaban, es szeretnek kimenni angolt tanulni austudy……kerek vkit segiteni…….email cim b_bea17@yahoo.com ID b_bea17…….a nyari vakacio idejen szeretnek ki menni……..es szeptemberben szeretnek itthon lenni, mert kezdodik a suli, en Estiliceumba jarom

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #302615 Hozzászólás

  AuStudy

  Vizum stb

  Sziasztok,

  Eppen most intezzuk, hogy neked hogyan tudnank vizumot intezni, mert ugye nem magyar allampolgar vagy. Igyekszunk, csakhat a burokracia… :)

  Melinda
  http://www.austudy.hu
  info@austudy.hu

  #302614 Hozzászólás

  segitseg

  elso lepes az ausztral nagykovetseg

  nagykovetseg nelkul sehova sem jutsz, ott kell eloszor erdeklodnod. Megtudod, hogy milyen vizumokat kaphatsz es milyen kriteriumokkal. Ez az alap.
  Ha ezeket mar tudod, akkor kezdj el iskolaugynokoket keresni, es repulojegyeket nezni, addig semmi ertelme. Fuggetlenul, hogy melyik orszagbol utazol, minimum 800-900 ezer forintot kell elkoltened meg az indulas elott. Erre is fel kell keszulnod.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Mennyit kell fizessek ott, osszesen, az ut mennyibe ker
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.




Hozzászólások lezárva.