Merulohelyek Mauritiuson

Kezdőlap utazas.com Fórum Vizi sportok, búvárkodás Merulohelyek Mauritiuson

 • Indította
  Témakör
 • #7129 Hozzászólás

  bb

  Ki jart arra?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #109752 Hozzászólás

  Flic en flac

  Mi iden Februarban voltunk Mauritiuson, a sziget nyugati reszen, Flic En Flac udulofaluban.
  A tenger 29C fokos volt, latotavolsag nem tul sok, nagy halak alig, korallok szepek, egzotikus halak boven es folyt a viz rendesen!
  A sziget azon reszen homokos a part, kb 100 meter utan korallgat, azutan vannak a zatonyok es a merulohelyek 20-30 meter kozott. Volt 2 kis roncs, nyuzsgo elettel, atbujos-ivek, falak es korallkertek,de ha nagy halra vagyik a buvar, akkor az eszaki reszre kell menni merulni, persze ott megnagyobb az aramlas.
  Maga a sziget gyonyoru, hatalmas zold hegyek, folyok-patakok mindenfele es az uthalozat is jo, de ha nem tudsz Franciaul, akkor ne nezd a tablakat:)
  Erdemes kirandulni is, oriasteknosok, krokodilfarm, vizesesek es minenhol ultetvenyek: cukornad, kokusz, ananasz, banan stb… lehet az utrol is szedni.
  Ha nem a szallodaban vasarolsz, mindent felaron meg lehet venni es isteni kreol kajak vannak kb 1000 forintert, a helyi rum nagyon rendben van es olcso.
  Egyebb info kell irjatok, de csak emailben tudok valaszolni, mert meg Sharm El Sheikben vagyok, Juniustol pedig Korculan csinaljuk a bazist.
  Udv mindenkinek
  Torteli Robert
  torirobi@freemail.hu

  #109751 Hozzászólás

  bb

  senki

  nem merult meg ott?
  Tapasztalatok?

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Merulohelyek Mauritiuson
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.