Mexico par napra

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Mexico par napra

 • Indította
  Témakör
 • #15292 Hozzászólás

  Kriszti27
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok. Calibol mennenk at Mexicoba kb 3-4 napra, nem szeretnenk tul sokat autozni mert San Franciscobol megyunk, de szeretnenk latni szep ocean partot es erdekes helyeket. Valakinek valami javaslata?

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #158683 Hozzászólás

  Joe
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Ugye, ugye…

  Szoval a kerdes: Megeri a kulon biztositas a kocsira, a herce-hurca a hataron, a riziko, hogy foltorik a kocsid, vagy kirabolnak az utcan, vagy hogy kapsz egy jo etelmergesest (en a felesegemmel akkor voltam utoljara Mexikoban, amikor a tanyerjabol a chips alol kiszaladt egy 3 cm-es csotany!) csak azert, hogy talalj egy “szep” partot, amit megtalaltal volna feluton Kaliforniaban is…

  #158682 Hozzászólás

  Kriszti

  Szép partot szeretnál, menj el San Felipe-ig ott eleg szép, vagy esetleg probáld meg Ensenadat az is jó. Kül9nben Joe igazat mond. minek mennél Mexicóba, mikor Californiában mindent megkapsz és a hotel szobád itt is mexicoi fogja takaritani.
  Cabo San Lucas is jo ha mar minden fele keppen mexicohoz ragaszkodsz. Viszont ha kocsival mesz at nefelejtsd el kulon biztositast venni a kocsidra mert a USA biztositas ott ervenytelen es ha valami tortenik akkor bortonbe vagnak. Fegyvert se szabad oda vinni mert azert is borton jar. Vissza fele nem lehet nallad tobb mint egy uveg pia a tobbit elveszik a vamnal. Jo utat.

  #158681 Hozzászólás

  Joe
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kedves Kriszti

  Biztos, hogy fogsz talalni egy szep partot. Nem tudom neked mi a szep, azt se tudom mi a “nem tul messze” a kaliforniai hatartol, de remelem, hogy talalsz valami szepet, nem tul messze.
  Namost, San Diego es San Francisco kozott is vannak szep partok es azoknak az az elonyuk, hogy nincsnek tul messze Kaliforniatol, sot…

  Szoval visszakanyarodtunk az elso hozzaszolasomhoz.

  #158680 Hozzászólás

  Kriszti27
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Akkor pont toled kerdezem:)

  Hogy nincs egy szep part sem Mexikoban nem tul messze a kaliforniai hatartol?:)

  #158679 Hozzászólás

  Joe
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Valodi tapasztalat

  Nem egyszer jartam Mexicoban es mas latin Amerikai orszagokban, mellesleg Amerikaban lakok 17 eve, ugyhogy szemelyes tapasztalotbol mondom, amit mondok.
  Erezd jol magad Mexicoban.

  #158678 Hozzászólás

  Kriszti27
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  De azert mennek:)

  CAban lakom, ugyh mindenkeppen le szeretnek menni, es azert itt kerdezem mert az utazasi irodaban sokszor az emberk azt sem tudta mi hol merre. En inkabb olyanoktol kerdeznem, akik jartak arra. Tehat valodi tapasztalat. :)

  #158677 Hozzászólás

  Joe
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Mexiko

  Igen, ne menjel. Ugyanolyan szep, de sokkal tisztabb helyek vannak CA-ban is es nem kapsz hasmenest a kajatol.
  Ha megis menni akarsz, akkor allj meg egy utazasi irodaban es kapjal fol egy marek prospektust Mexikorol.

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Mexico par napra
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.