Mi az igazság?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Mi az igazság?

 • Indította
  Témakör
 • #3722 Hozzászólás

  Anakin

  Most néztem egy riportot az egyik Tv csatornán, ahol két srác adott interjút, akik kint voltak bizonyos ideig Amerikában. Ez éppen akkor volt, amikor a szeptember 11-i tragédia történt. Rögtön felhívták az itthoniakat, akik közölték, “sürgõsen gyertek haza, Amerikában háború van”! Elmondásaik alapján õk ezen meglepõdtek, ugyanis az itthon elterjesztett kamu rémhírekkel ellentétben ott korántsem volt olyan vészes a helyzet, mint ahogy azt itthon beállították. Kérdem én, akkor mit higyjünk el abból, amit ez a két igénytelen kereskedelmi televízió lead? Mert ugyebár a nézettségi index, meg a hülye hírnév fontosabb nekik, mint az igazság. És akkor még csodálkoznak azon, ha az emberek egymásnak esnek, bizalmatlanok, depressziósak lesznek a felfújt hírektõl. Bár az is lehet, hogy direkt csinálják, hogy legyen minden napra csámcsognivalójuk.
  Mi a véleményetek az egészrõl?

  ui:A riportot nem ezen kereskedelmi Tv-k mûsorán láttam.

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #85302 Hozzászólás

  penny

  kipotolnam:

  van a “valosag”, a “irott valosag”, es a “zsido valosag”.

  #85301 Hozzászólás

  Tatglia

  Ez van!

  En Izraelben elek es az elmult honapokban szinte hetente kaptam telefont rokonoktol baratoktol,hogy elunk-e mert haboru van! Igen valoban itt 54 eve haboru van csak nem egeszen ugy ahogy ott mutogatjak.
  Nem ertem miert kell a hireket kiforgatni es az embereket paraztatni,de sajnos nem csak a magyar media ilyen “hirhu” lasd CNN es a tobbiek.
  Erre mar evekkel ezelott rajottem hogy van a valosag es van az “irott valosag” ami sajnos nem ugyanaz.

  #85300 Hozzászólás

  lagzilajcsi

  Anakin, igazad van !

  Ha bármelyik nap bekukkantasz a két ominózus csatorna hírmûsorába, mit látsz ? Botrány, lelõtte, kisiklott, kirabolták, lezuhant, kiírtotta, elsüllyedt, tönkrement,…
  Újságírók (?!). Jól látod, direkt csinálják. Ez a taktikájuk. Hányinger ! :-((
  Nem kell nézni, nem érdemes.

  #85299 Hozzászólás

  sajo

  meg egy pelda

  (es nem is kell olyan messzire menni :-))

  A Duna aradasakor szivhez szolo tudositasokat lathattunk a Gemenci-erdo vadvilaganak pusztulasarol. A mult honapban volt szerencsem reszt venni egy erdojarason a Gemenci erdoben, a Soproni Egyetem diakjaival es egy helyi erdesszel. A helyi erdesz szerint egy szo sem volt igaz a tudositasokbol, a vadaknak menekulesi utvonalaik voltak, amik vegig szarazak es jarhatoak maradtak (annyira, hogy az aradas soran meg az elelmet is folyamatosan tudtak hordani az allatok szamara az erdogazdasag munkatarsai).

  Sajo’

  #85298 Hozzászólás

  lou cypher
5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Mi az igazság?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.