Mi történik akkor ha másnak a volt nevalõapja eladott?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kultúra, művészet Mi történik akkor ha másnak a volt nevalõapja eladott?

 • Indította
  Témakör
 • #44568 Hozzászólás

  Anikó2
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szeretném kérdezni hogy mi történik akkor ha másnak a volt nevelõapja aki Tunéziai eladott egy vagy arab vagy Afgán családnak készpénzért,hogy férjhez mennyek hozzá?
  És ha megunnám az arab férjemet akinek már van egy felesége és szerintem már két kisgyereke,és például férjhez mennék hozzá szülnék neki pár gyereket aztán elválnék tõle ha megunnám.Megköveznének érte?Komolyan kérdeztem és normális válaszokat szeretnék kapni.Mert egy másik oldalon már erre a kérdésre nem kaptam normális választ,csak kigunyolósat!Mert egy bizonyos B.Nikkolett nagy bajba sodort engem.Õ élt Tunéziába mert örökbefogadták Budapestrõl.Elõre is köszönöm a válaszokat!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #429158 Hozzászólás

  Kultura

  Muveszet

  Te szegeny lany. El nem tudom kepzelni hogy egy ilyen komoly es igaz tortenet miatt teged barki gunyolna.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Mi történik akkor ha másnak a volt nevalõapja eladott?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.