Mi történt a vadászegyesülettel?

Kezdőlap utazas.com Fórum Horgászat, vadászat Mi történt a vadászegyesülettel?

 • Indította
  Témakör
 • #46327 Hozzászólás

  godzilla

  Nem hallani semmit a MVVÉE sorsáról. Tud valaki valamit?

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 38
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #446778 Hozzászólás

  Gábor

  Hm…

  Kedves L!

  Nem tisztem megvédeni az Urat, azonban inkorrekt dolognak tartom a névtelen és tényszerûtlen levelét!
  A levele felveti a kérdést, hogy mi volt a szándéka vele?
  Segíteni akar? Mert ha igen, a legrosszabb módját választotta. Ez így csak arra alkalmas, hogy valakit megalázzon és eltiporjon, a nélkül, hogy az illetõt valós tettei alapján objektíven itéljünk meg. Ez gonosz szándékot feltételez, s önt minõsíti nem azt akirõl írt!

  Üdvözlettel, Gábor

  #446777 Hozzászólás

  Lll

  A Magyar Vadaszat prostitualtja

  Par evvel ezelott elkezdtek nehanyan szervezkedni, bizonygatvan, hogy a vadaszat jelenlegi szakmai vezetese nem jo iranyba halad. A rovid eletu egyesuletnek az MVVEE-nek, mas neven a Vadaszegyesuletnek az egyik alapito tagja Punk Janos volt. Punk Janos lett volna az egyesulet vezetoje is, de tiszta veletlenul abban az idoben ORVVADASZAT vegett vizsgalat folyt ellene. Az ugyrol a hatosag is jegyzokonyvet keszitett es Punk Janos fegyvere is be volt vonva. Az a Punk Janos jart igy aki a vadaszati reformtervek tomkeleget gyartota, terjesztette es keszult a Magyar Vadaszat atszervezesere. A Vadaszkamaranak es a Vadaszati Vedegyletnek kozben kereste a helyet a sullyesztoben. Csak egy embert tisztel es ismer el. Onmagat! Azt viszont mindenek felett. Ma ugyanaz a Punk Janos egy internetes honlapot igazgat a Vadaszati Informacios Portalt. Olvasom az osszeollozott hireket, jogszabaly gyujtemenyt az etikai betetet a forumot es ertetlenul razom a fejem. Mit keresnek itt a cimerei a Vadaszati Vedegyletnek vagy a Magyar Vadaszkamaranak? Csaknem partneri viszony van kialakuloban? Csak eddig eltek az emlekek? Az elet bezzeg racafol arra, hogy csak a vadaszok tarsadalma nem hajlando az esendo embernek megbocsatani. Fog itt meg a felszinre kerulni par aprosag!
  A forumon Punk Janos a Vedegylet fotitkara Pechtol Janos alairasaval tetszeleg. Tud arrol Pechtol ur, hogy Punk Janos az o nevet es beosztasat piszkitja!? Miert nem ragad tollat Pechtol ur es szemtol szembe all szoba az alattvaloival? Inkabb vallalja, hogy egy hitetvesztett senki manipulalja? Az a Punk Janos szerkeszti a vadaszat etikai kodexet is, akit orvvadaszatert vadoltak? Paran azok kozul akik a kornyezeteben elunk tudjuk, hogy az a vad nem volt alaptalan! Megkerem a moderator urat, hogy a Forum Panaszfalan keresztul tudassa velunk, hogy O miert orvvadaszott? Husert? Trofeaert? Eleg ha csak arrol az egy esetrol nyilatkozik amelyiknel megfogtak. Hogyan egyezteti ezt ossze az orvvadaszat tenyet a Vadaszetika kodexevel? Punk Janos a Magyar Vadaszat nagy prostitualtja. Ez nyujt is nemi magyarazatot tenykedeseire. Egy prostitualtnak nem sokat jelent a tisztesseg es a torveny.
  Egy kerdes a Kamara, Vedegylet forum temahoz: Tud a Vadaszkamara es a Magyar Vadaszati Vedegylet arol, hogy ki kepviseli Oket a hazai vadaszanyilvanossag elott?

  A valaszt megkoszonnem
  L.

  #446776 Hozzászólás

  SZoli

  Jana

  Szia Szûcs István!
  Az én pénzemmel is sáros még a Jana, persze ígéretbõl nem volt hiány!!!
  Tudtommal a többi vadásztársunknak sem fizette még visza a sosem látott nivánkra kicsalt pénzeket!

  #446775 Hozzászólás

  Szabó Úrnak

  Tisztelt Szabó Úr,

  kérem hívjon újra, mert nem értettem a telefonszámát amit a hangpostámon hagyott!

  köszönöm az eddigi segítséget amit kaptam. az ügyvédek már dolgoznak rajtuk. remélem, hamarosan összeáll a rendõrség részére az anyag.

  viszont HP és Öreg még nem jelentkeztek. kérem, ha valaki ismeri õket, az kérje meg õket, hogy nézzenek be ide, ill. keressenek meg a megadott elérhetõségeimen!

  köszönet & vadászüdv,
  Szûcs István

  #446774 Hozzászólás

  Szûcs István

  Öregnek, HP-nek

  Urak,

  kérem, hogy keressenek meg magánban!

  30/9913 283
  szucs1istvan@freemail.hu

  vadászüdv,
  Szûcs István

  #446773 Hozzászólás

  latorik

  Milyen nagy a csend

  Érdekes módon hogy elhallgattak a mundér védelmezõi!!!!!!

  Vajon mit jelent ez?????

  Azt hiszik, hogy amirõl nem beszélünk az nincs???????

  Pedig elhangzottak kérdések, hangosan, bõszen magyarázták a bizonyítványt, hogy az egyesület él, sõt alelnöke itt meg is szólalt, de arról mélyen hallgatnak az érdekeltek, hol a pénz.

  A Nimród weblapjának a szerkesztõje sem mer megszólalni!!!!!

  Pedig Õ a felelõs a pénzügyekért. Vajon miért hallgat????????

  #446772 Hozzászólás

  öreg

  figyelem

  S.Zoli most megadta már a Jana a pénzeteket vagy sem? Ha igen kérjük jelezdd mert nem mindegy. Ha nem az is érdekes lenne! Jó lenne már végre ennek a csalásnak a végére járni! Elég volt már az ilyen tetvekbõl akik saját vadásztársaikat, sõt egy egyesületen keresztûl az egész vadásztársadalom hullarablói. Én mindenesetre magas szintû vadászati, sõt rendõrségi vezetõknek küldtem el ennek a topiknak a tartalmát. Kértem õket, hogy vizsgálják ki az ügyet. Úgy tudom, hogy az adóhatóság is már fel lett kérve az ügyben, mert komoly adócsalások vannak a segítõk, partnerek mögött!

  #446771 Hozzászólás

  H P

  Milliók

  Vadásztársak, egy kollégám hívta föl a figyelmem erre a fórumra. Dühöngve olvasom a kicsalt millókat, mert ezt már nálunk is elõadta!! Itt lenne már az ideje a megbüntetésének!! Mi szívesen segítjük az érdekelteket.
  Tudtok információt adni kik vannak még benne a csalásokban?
  Jó lenne a mostani és a régi ügyeket itt összekötni, hátha kiderülnek még a szereplõk.
  Tisztelettel,
  H.P.

  #446770 Hozzászólás

  latorik

  Hol vannak az egyesület vezetõi?

  Korábban olyan bõszen nyilatkoztak, próbálták védeni a mundér becsületét. Most miért nem mernek megszólalni? Írja más meg valaki, hogy kifizették-e a pénzeket, vagy átsiklottak eme apróság felett? S. Zoli sem írta meg konkrétan megkapta-e a pénzét, hanem elbeszélt a dolgok mellett.
  S.Zoli!!!!
  Megkaptad a pénzedet vagy nem?
  És a többiek?
  Vagy valaki/k azt is lenyúlta/ák???????

  #446769 Hozzászólás

  Lackó

  Tíbornak

  Jól látod a helyzetet. Teljes a bizonytalanság az ügyben. Ráadásul nem tudni pontosan mennyi pénzrõl is van szó.
  Mindenesetre sok millióval kellene elszámolni.
  Az Egyesületi pénzek tudtommal már nagyjából rendezõdtek, mindenesetre gonolom kitalálod ki kérte kölcsön a pénzt….

  #446768 Hozzászólás

  Tíbor

  MVE

  Szerintem megszünt az egyesület.
  Mindenesetre Pesten még vihar tombol az ügyben, ugyanis a fentebb már említett ember sok sok milió forintal maradt adósa a tagoknak.
  Barátomtól tudok sok mindent az ügyrõl, de az igazságot még mindig nem ismerjük.

  #446767 Hozzászólás

  latorik

  Milyen érdekes

  Egyfelõl azt bizonygatják, hogy létezik él az egyesület, másfelõl, ÁLLÍTÓLAG a befizetett pénzeket vissza fizették. Érdekes lenne megtudni végre az igazságot. Vagy azt sosem fogja megtudni senki?

  #446766 Hozzászólás

  SZoli

  öregnek

  Jó néhány hete már kérdeztél az egyesületrõl, a pénzekrõl, a tagokról.
  Akkor válaszoltam neked. Azóta tudtommal nem történt semmi változás sem.
  Akkor és most is leírom, hogy Preisz Gyula az én tudomásom szerint korrektûl, rá jellemzõen tisztességesen intézte a pénz kiadását és a visszafizetését is.
  Szabó Árpi pedig szerintem szintén áldozata és nem tettestársa a lehúzásoknak! Ezt Petikének is megírtam már hónapokkal ezelõtt.
  Való igaz, hogy a Jana ügyben egyáltalán nem vagyok képben, de amiket L. írt azok remélem nem tényeken hanem feltételezéseken alapulnak. Mindenesetre két-három hete azt írta, hogy a fia jóvoltából konkrétumokkal, nyilvánosan is elõáll.

  #446765 Hozzászólás

  öreg

  S.Zolinak

  És azok akik befizették a pénzeket már visszakapták? Valahol arról volt szó, hogy még tavasszal kifizetik a tagoknak a befizetett pénzeket. Megkaptátok? Úgy tudom Te is tagja vagy az egyesületnek. Az egyesület vezetõi nem számoltak el a pénzekkel? Még mindig a Nimródos Preisz Gyula az egyesület elnöke? Lehet, hogy neki is vaj van a fején????? És a fentebb író alelnök Szabó Árpád? Mert sok mindent írt Õ fentebb, de a pénzrõl mindenki hallgat. Csak azt szeretné tudni ki írja le ezeket a dolgokat. De a feltett kérdésre nem válaszol. És hol van a többi tisztségviselõ felelõssége? Nem volt ellenõrzõ vagy felügyelõ bizottság??? Vajon hol a pénz???? Ha visszafizették, akkor nem kérdés, de ha nem, akkor bizony illene elszámolni a tõkével és kamatokkal is. Mert valahol az a pénz kamatozott! Vagy itt ez sem így volt?

  #446764 Hozzászólás

  S Zoli

  öregnek

  Megkaptam az emailedet. Kár, hogy nem tudok rá magánban válszolni, hát megteszem itt.
  Amiket leírtál sem megcáfolni, sem megerõsíteni nem tudom.
  Ha mindazt amit leírtál bizonyítani is tudod, elég nagy cirkusznak nézünk elébe, ami már szerintem is komolyan érdekelni fogja a hatóságokat. Írtad, hogy vársz az alkalomra. Milyen alkalomra? És kik azok akiket vadásztársaidként említessz és ismernek engem?

  #446763 Hozzászólás

  öreg

  ismerem

  Szevasztok!
  Kérlek benneteket írjátok le pontosan mi is történt. Néhány érdekes történetet én is közre fogok adni a jelek szerint sokunk közös ismerõsérõl. Persze lehet a történtek után már nem fogok újat mondani, de az általam ismert régi sztorijai bizton érdekesek lesznek!

  #446762 Hozzászólás

  az ügyben

  Mi történt eddig

  Van már valami elõrelépés a lehúzások visszafizetésének ügyében? Megkezdõdött már a kártalanítás, vagy nyugodtan folyik tovább a garázdálkodás?

  #446761 Hozzászólás

  S Zoli

  Az ügyrõl

  Szevasztok!
  Talán egyszer majd kiderûl errõl az ügyrõl is a teljes igazság.
  Az ügyben, mint a Zalamenti Fekete István Vadászklub (és nem Zalai Fekete István Vt.) tagja érintett vagyok, de még én sem tudom pontosan mi is történt.
  Kaptam az ügyben már néhány érdekes magánemailt, ha lehet inkább ide vagy bármely másik fórumba tegyétek fel a valós vagy vélt információitokat és ne magánba küldjétek, mert egyszerûen nem tudok velük mit kezdeni!
  Egyébként a múlt héten beszéltem Janával, ígéretet tett arra, hogy hamarosan rendezi felénk a sarát. Mindenki kerülhet nehéz helyzetbe akár önhibáján kívül is. A lényeg, hogy tartsa meg az adott szavát!

  #446760 Hozzászólás

  ezt

  bizonyítani

  kellene valahogyan, mert így csak vádaskodás és fõleg név szerint említve az illetõt még akár rágalmazás is lehet.

  #446759 Hozzászólás

  Lackó

  Takács Jánosról

  Állítólag Takács János a Zalai Fekete István Vt. tagjaitól nagyjából 6 millió forintot csalt ki különféle trükkökel!!!
  Tudtok errõl valamit?
  Az ilyen ember nem való a vadászok közé!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 38
Hozzászólás: Mi történt a vadászegyesülettel?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.