Michael Moore

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Michael Moore

 • Indította
  Témakör
 • #16956 Hozzászólás

  european

  Valaki, aki az USÁ-ban él mondja már meg nekem, hogy Michael Moore könyvei kaphatók-e az ottani könyvesboltokban?

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #171620 Hozzászólás

  european

  olvaso

  én úgy tudom, hogy a “Dude Where’s My Country?” pl. 25 hétig volt a New York Times best seller listáján. Ebbõl 6 hétig az elsõ helyen állt. A Fahrenheit pedig az elmúlt 50 évben az egyetlen dokumentumfilm volt, ami Canne-ban arany pálma dijat nyert. Mindegy,..lényeg a lényeg, akkor tehát meg lehet vásárolni még a könyveit az ottani könyvesboltokban.

  #171619 Hozzászólás

  dixi

  europian

  Senkit nem erdekel M.Moore.Reg leirt “muvesz”.

  #171618 Hozzászólás

  european

  csak azért kérdeztem

  mert én már rég nem jártam az államokban, de ismerõseim szerint az ottani könyvesbolthálózatok nem merik árusitani a könyveit, mert félnek a kormányzat megtorlásától. Moore ui. rávilágit pl. a Bush család és OBL közti üzleti összefonódásokra.

  #171617 Hozzászólás

  olvaso

  europian

  Igen, kaphatok…de a kutya sem veszi oket.

  #171616 Hozzászólás

  librarian

  igen

  kaphatoak a konyvei

  #171615 Hozzászólás

  american

  europian

  En itt elek, es nem tudok valaszolni, mert a pasi eleve annyira visszataszito (ugy kulsoleg mint belosoleg), hogy amikor latom a TV-ben muszaj kikapcsolnom.
  Az a diszno feje, amikor beszel, frocsog a nyal a szajabol, es annyira, de annyira unszimpatikus, hogy azt nem tudom leirni.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Michael Moore
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.