Miért álmodom vele?

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Miért álmodom vele?

 • Indította
  Témakör
 • #23497 Hozzászólás

  Nina

  2 évvel ezelõtt volt egy nem túl komoly távkapcsolatom. Természetesen hamar vége lett- Õ Oslóban, én Pesten-ez így nem mûködhetett sokáig.
  Azóta a srác már itthon él, találkoztunk is néhány buliban, beszéltünk pár mondatot, semmi több. Néha látom az utcán is, és ilyenkor rendszeresen romantikus álmaim vannak vele. Utána persze napokig csak rá tudok gondolni!
  Miért van ez? Miért van rám ilyen hatással csak az, hogy látom az utcán?
  Legszívesebben felhívnám telefonon, de ez kicsit hülyén jöhet ki.. milyen indokkal stb..
  Volt már valaki hasonló helyzetben? Ha igen, várom a tapasztalataitokat vagy a jótanácsokat!
  Köszi!

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #274653 Hozzászólás

  alszol

  mert

  ha nem aludnál, nem álmodnál

  #274652 Hozzászólás

  Pancsi

  Hat nem tudom..

  En feltetlenul neveznem szerelemnek, szerintem ugy erezheted vhol. hogy amit regen nem kaptal meg, az most valora valhat, kivancsisag, ennyi.
  A masik oldal nalam..> nekem volt egy hosszu kapcsolatom, a pasival nem mertem szekitani, s nagyon nem volt jo. Nem tudom mi eredmenyezte, de belolem lelki hulla es testileg boxzsak lett. Ennek mar jo par eve. A mai napig almodok vele, romantikus helyzetek is elofordulnak -es nem agresszivak-, de a majam se kivanja meg csak megfogni sem a kezet, ha ebren vagyok!!! Ezt add ossze, tuti nem szerelem, hiszen abban elek, egy kiegyensulyozott, romantikus, szerelmi kapcsolatban.

  #274651 Hozzászólás

  ggr

  már mér’ nem?

  miért is nem hívhatnád fel telefonon?ezt nem értem.az emberek sokkal jobban respektálják az õszinteséget,bátorságot és spontaneitást,mint mi azt hinnénk.én egy ideje meguntam, hogy én vagyok az,aki vár,akit átvernek,aki passzív.azóta mindig felhívom azt,aki érdekel,mindig megmondom,mire vágyom,szóval “bevállalós” lettem.igen,ért néhány elutasítás,de hamar leráztam magamról.és ért nagyon-nagyon sok kellemes meglepetés.
  persze nem kell azzal kezdeni,hogy álmodsz róla.de hívd fel,hívd el teázni (vagy borozni,ízlés kérdése),mondd neki,hogy érdekel,mi van vele.hidd el,csupa jó dolog fog történni!üdv.

  #274650 Hozzászólás

  Szabolcs

  Járt már igy valaki ..?

  Szerelmes voltál e már ? Mert ez annak aa jele Nina véged van, ha hagyod hogy az érzelmeid gyõzönek a józan ész felet. Ha véletlen csalódás ér úgy jársz mint én. Külddj a ficckonak smst és õszintén mond el neki hogy romantikus álmaid vannak vele és nem tudod hogy ez miért van . Szerintem ez a legkorektabb és leg célra vezetõbb. Ne húzd az idõt vágj a közepébe ugorj a mély vízbe és élvezd az életett.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Miért álmodom vele?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.