miért baj,hogy füvezek (2) ?

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem miért baj,hogy füvezek (2) ?

 • Indította
  Témakör
 • #21917 Hozzászólás

  toke

  Mivel az elõzõ topikot már túl hosszú ideig tart letölteni, megnyitom a “miért baj,hogy füvezek (2) ? -t. Ezentúl ide irjatok!

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #230350 Hozzászólás

  smash

  alapbol

  minden ember kivancsi. Aki kiprobalja a cannabis szarmazekokat, az elobb, vagy utobb kiprobalja kivancsisagbol a szintetikus szarokat, majd a kemenyebb dolgokat. Most nem a fuvezes ellen ugatok. Tolem mindenki azt csinal amit akar, azt probal ki amit akar. Csak egyetlen egy dolog zavar a fuvesekkel kapcsolatban. Ha csinaljak, akkor ugy, hogy a tobbi embert ne zavarja. Erre lenne megoldas, a shopok, mint Hollandiaban. Mekkora hasznot huzhatna az allam ebbol?(meg a benzint sem kellene annyi adoval terhelni, es meg halasak is lehetnenk a fuveseknek) De ehez elobb agyilag felkell noni. Erre azonban egyelore esely sincs, amig a nagy tobbseg szemellenzovel rendelkezik.

  #230349 Hozzászólás

  yoki

  Tataglia

  na, álljunk már meg! Én nem mondom, hogy feltétlen heroinoznod kell ha füvezel. de aki csinálja az elõtt biztos, hogy ott lesz elõbb utóbb a lehetõség másra is. aztán van aki beéri a fûvel, van aki meg nem. ez a saját véleményem, nem a propaganda.

  #230348 Hozzászólás

  Tataglia

  megint tamad a sotetseg:)

  a cannabis szarmazekok nem kapudrogok!!!!!!!!!!! es nem igaz hogy a heroinhoz vezeto ut fuves cigivel van kirakva. ez a jol megcsinalt elsotetito propaganda agyszulemenye. Csak ha hollandiat megneznetek a legalacsonyabb a kemenydrog hasznalok/fuggok szama. es szerintem egy olyan orszagban ahol kozel 1 millio (a lakossag 10%-a) alkoholista van, ott a cannabis fogyasztas legalizalasa inkabb hasznalna mint rontana. Csak eloszor vilagossagot kene gyujtani az agyakban hogy mi is az hogy drog!!! es mi is az hogy fu/hasis!
  a 80-as evek elejen volt egy botranybanda (Cpg) akinek az egyik szovegebol kiragadnek egy reszletet ami M.o-rol szol es sajnos meg ma is aktualis : ” ahol mindig kek az eg ,ahol mindig zold a fu, ahol minden rossz mi uj….” udv!

  #230347 Hozzászólás

  yoki

  vax

  nem a fû a baj. aki csinálja, csinálja, õ dolga. sokan azzal érvelnek, hogy ha füvezel rákapsz a keményre. persze ezen nevet, aki füvezik, mert nem muszály keményezni. de aki szintetikusat nyom, meg más szarokat az nem fûvel kezdte??? elõbb, vagy utóbb minden füves elé kihúznak egy utca szintetikust, nem?

  #230346 Hozzászólás

  vax

  ua

  te iszol (most) mértékkel, de majd rászoksz és az én adómból el kell, h tartsalak… :-/
  mibõl gondolod, h a füvet nem lehet mértékkel használni? sõt! tudhatnád,h sokkal kevésbé addictív, mint az alkohol.

  #230345 Hozzászólás

  ua

  ua

  de, megitta,. es iszok is, de mertekkel, nem arrol van szo hogy most az en adombol tartjak el a sok idiotat, hanem amikor gyogykezeles lesz belole, akkor viszont a tobbi ember adojabol megy ra a penz,,

  #230344 Hozzászólás

  gerzson

  ua

  bocsesz, de én magamat tartom el, nem te pénzelsz, és szerintem a legtöbb zözi fogyasztó is magát tartja el, vagy anyun és apun élõsködik, ami már nem az gondom.
  amúgy nem hinném hogy emiatt nem jut a nyugdíjasotthonokra, ami szintén nem az én problémám.
  ugye te sosme ittál, még egy pohár sört sem, és makulátlan volt az életed?

  #230343 Hozzászólás

  ua

  ua

  szerintem ha illegallisa tennek a szarevest, egy csompoan ennek,” mert az olyan alternative” utalom a fuvest , drogost, alkoholistat, mert az en penzembol vannak eltartva, a nyugdijasotthonoknak meg nem jut

  #230342 Hozzászólás

  gerzson

  Véleményem a témáról

  Szerintem mindenki a maga értékrendje szerint döntsön, hogy miként küldé szét magát. pia, fû: egyik sem jobb a másiknál. lehet, hogy a pia kinyírja a májadat, a fû viszont kiiktatja a rövidtávut. ehhez nem kellenek laboratóriumi vizsgálatok. aki régóta csinálja, az megtapasztalhatta már.
  úgy érzem füvezni is lehet kultúráltan és mértéktartóan, úgy hogy az a másik embert (aki esetleg más véleményen van) ne zavarja.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: miért baj,hogy füvezek (2) ?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.