Miért lehet az elsõ randi után megdugni?

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Miért lehet az elsõ randi után megdugni?

 • Indította
  Témakör
 • #22636 Hozzászólás

  Popely

  A téma adott.Öreg róka vagyok és imádom a nõket,amikor tehetem le is ragadok egynél.Az utolsó 3 évben jöttek mentek a csajok,isten bizony volt néhány aki magragadott,de….Azon kezdtem gondolkodni,ha nõk,mint oly büszkék rá érzelmesek,miért adják magukat elsõ szóra.Ugyan a tabuk kezdenek ledõlni,ellenben szerintem az a igazi ha kaparni,udvarolni kell jó hosszú ideig,persze lehet ezek után is pofára esni pl.nem jó a szex vele,de azért az mégse járja,hogy ha egy 25 körüli nõvel összebútorozok azt annak tudatában teszem:kb.50-60 kukival került nagyon közeli kapcsolatba.Szerintem ez baj!!

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #257530 Hozzászólás

  Bitang

  Nem kunszt

  Mi a baj ha valaki lefekszik az elso randi utan? Miert kurva ezert? Az emberek sexelnem mert jolesik. Megkivansz valakit es ha ez kolcsonos, rajta! Semmi bajt nem latok ebben. Az aktualis baratnomet is igy ismertem meg. Egy oran belul agyban voltunk, es most is nagyon ragaszkodunk egymashoz. Csak a hulye tarsadalom iteli el a noket. Minket(ferfiakat) miert nem itel el? En is kurva lennek amennyiben no lennek. Es utolso gorenynek ereznem magam amennyiben leneznek ezert egy not. A szex es a szerelem ket kulon dolog. Ez van.

  #257529 Hozzászólás

  márakit

  Háát..

  Hol ismerkedsz?Mert zenés tévedés,hogy a lányok zömével mehet a fiki-fiki már az elsõ randin.Én úgy tudom ezt elképzelni,hogy látszik ki a rüfke,és ki a nagyvad,és a férfiak nagyrésze a rüfkére startol,mert meglehtõsen kicsi az esélye a pofáraesésnek,megdugják,majd rinyálnak,hogy minden nõ kurva.talán az lenne az üdvös,ha kicsit több férfiból lévõ férfi lenne már nékünk,akik nem félnek a kudarc lehetõségétõl,meg attól,hogy esetleg nyújtani kell valamit,meg egy olyan nõtõl,aki tisztában van saját magával,meg az igényeivel.szóval miért lehet megdugni az elsõ randin?a válasz egyszerû.mert specifikusan olyat keresel,akit meg lehet.és tudod,aki keres,talál.üdv.
  egy nõ,akit nem lehet..

  #257528 Hozzászólás

  MANCI

  Mert eMANCIpálódtunk.

  #257527 Hozzászólás

  makkarc

  kurvabol

  lesz a legjobb feleseg!!!

  #257526 Hozzászólás

  buba

  bele

  szarni a csizmaba nem ugyanaz, mint bele lepni…

  #257525 Hozzászólás

  kola

  Nana!

  És mi van, ha az illetõ meg azt mondja magában, hogy ez a pasas 100 és 100 puncival került nagyon közeli viszonyba, ennek a sex aztán szart se jelent, csak egy újabb trófeát, de valószinûleg csak sportot ûz belõle, semmit se érez, a francnak se kell. Sportoljon a Margitszegeten és ne az ágyamban!

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Miért lehet az elsõ randi után megdugni?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.