mikor áll le a folyamat?

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem mikor áll le a folyamat?

 • Ennek a témakörnek tartalma 13 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  fizetett provokator 13 éve, 8 hónapja telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #23032 Hozzászólás

  igaz magyar

  nem szeretném ha csonka hazámban kisebbség lennék, pedig a statisztikusok erre engednek következtetni. sajnálom minden szintiszta magyar honfitársamat amiért idegenek vették kezükbe a magyarság sorsát. ha már multját megbecstelenitették, meghurcolták, jövõjét ne adjuk át, ne adjuk ki a magyar kézbõl azt keveset ami megmaradt! nem sok az de most valamit visszavehetünk ami megillet minket. ez nem kampánybeszéd, hanem egy magyar érzései az idegenvezette magyarországról. remélem nem törlik ki az irást, ha mégis akkor tudom milyen beálitottságu oldalon vagyok…

13 hozzászólás megtekintése - 1-13 / 13
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #265998 Hozzászólás

  fizetett provokator

  megfigyelo,

  orulok, hogy ilyen emberismerettel birsz, most hogy ravilagitottal a tavolbol eddig rejtett onismereti hibaimra, rajottem hogy legjobb lenne, ha en is mennek kivagott kozepu zaszlot lengetni, es kommunistaszombaton gazrozsat szerelni tarsadalmi munkaban, attol aztan nagy lenne a fellendules… eridj innen, te holdkoros, nincs is ertelme veled megoldasokrol vitatkozni amig meg a problemakat sem latod.

  #265997 Hozzászólás

  huh

  mondjatok legyszi

  hogy ezeket a szovegeket csak viccbol irjatok, mert ha eredetiek, akkor inkabb koltozom meg egy kontinenssel arrebb.

  #265996 Hozzászólás

  kettes

  indul a vonat aushvitz-ba

  hitler apánk egy kicsit elbaszta, de nem baj valamennyit azért mégis sikerült elgázositani(hi-hi). te kis biboldó ha nem lennének magyarok kikbõl élnének a zsidók? egymásból? vagy abból a rusnya görbe orrotokból? ártatlan embereket gyilkolni, azért ami nem illeti õket? hogy mûködik ez? nem sok idõjük van itt magyarországon, mert rendszerváltás közeleg és akkor irány kifelé a magyar területrõl te bibsi! te alsóbbrendû faj! mit metéltek meg rajtad? abból a 4cm bõl lehetett egyáltalán metélni? MOST VÁLASZRA SZÓLITALAK. PARANCSOLOM VÁLASZOLJ CSICSKA!!! akármilyen néven! MOST!!!!

  #265995 Hozzászólás

  Tomi

  Hát errõl van szó

  A szoc-lib PR gépezet máris osztja az észt! Szerintem, ha egy franciának, amerikainak vagy egy németnek kezdesz el okoskodni, hogy mi az a francia, amerikai vagy német, jobbik esetben hülyének néz és rádhagyja, de ha nincs szerencséd alaposan megruház. Hát errõl beszéltem.

  Az alapvetõ taktika az, hogy a népek közti kultúrális és gazdasági külömbségeket tagadják, illetve mindezt félremagyarázva szándékosan a fajelmélettel azonositják azt, ha nem tartasz minden népet egyformának. Ha pedig átlátszó, bomlasztó és demoralizáló elméletükre rávilágitanak, akkor Magyarországot általában negativ jelzõkkel próbálják meg degradálni. Lényeg, hogy büszke ne legyél rá. Vagy legyen egy szürke, jellegtelen fogalom, vagy ha már mindenképpen önálló karaktere van, akkor szégyeljed. Hát ez a lényege a szoc-lib ideológiának.

  #265994 Hozzászólás

  fizetett provokator

  es mi a magyar?

  te meg mirol beszelsz picim? Kit nevezel magyarnak? ez egy kurva kalandozo csocselek volt eredetileg is, ami az uraltol a karpatmedenceig osszeszurte a levelet minden utba eso neppel, kincseket es noket raboltak, aztan leultek itt helyben. Azota volt egy tatarjaras, volt egy torok birodalom, nepeket be- es kitelepitettek, megnyugodhatsz, hogy olyan hogy “magyar” itt mar egy lelek sincs, mire vered a nyaladat? Ha magyarkodni vagysz, menj vissza az Uralba vagy mongoliaba, csuccsenj bele egy jurtaba, es elvezd, ne itt gyulolkodjel.

  #265993 Hozzászólás

  Tomi

  külföldi befektetések

  Hmm. Külföldi befektetõkre mindenhol szükség van, csak a külföldi befektetéseket ésszel kell kezelni. Úgy, mint ahogy azt az ázsiai országok tették és teszik. Kinában pl. a kinai államnak 51%-os részesedése van minden külföldi beruházásban, és igy a stratégiai döntések is kinai kézben maradnak. Malájziában, ha egy multi befektet, akkor a malájokat nem csak teszem ide-teszem oda futószalagmunkára alkalmazzák, hanem törvényileg elõ van irva, hogy vezetõi szinten minden külföldi (nyzgati) menedzser mellé egy helybélit is kell alkalmazni. Igy aztán a malájoknak rálátása és beleszólása van abba, hogy mi is zajlik a saját országukban és megfelelõ számú értelmiségi munkakör is létesül. Kötelezõen elõ van irva az ázsiai országokban az is, hogy a külföldi beruházó a megtermelt cikkek jelentõs hányadát exportálni köteles. Ezzel kerülik el azt, hogy csak piacot vásároljanak, aztán leállitsák a helyi termelést, mint ahogy az Mo.-on számos esetben megtörtént. Ez csupán néhány példa arra, hogy hogyan kell ésszel kezelni a külföldi beruházásokat ahhoz, hogy ne csak a külföldi befektetõk és bankárok, de az is gyarapodjon, aki melózik. Az eredmény pedig kézzelfogható. Csak meg kell nézni, hogy hol tart ma Szingapúr vagy Malájzia és hol tart majd 15-20 év múlva Kina. Ezekben az országokban természetesen irreálisan magas védõvámokkal védik a belsõ piacot, igy aztán a multik, ha valamit el akarnak ott adni, akkor azt ott is kell megtermelniük, azt pedig olyan szabályok szerint, ahogy a helyi törvények elõirják.

  Hogy Csurkát kéne-e megválasztani? Csurkának nagyon sok dologban igaza van, bármennyire is ellehetetlenitették. A MIÉP viszont szerintem sajnos gazdaságilag nem a mában él. Viszont mindenképpen nagyobb hangot kéne kapnia a politikában és a közéletben. A paletta sajnos szánalmas képet fest. Fõleg, ami az arányokat illeti. Hogy ki kire szavaz, döntse el maga a saját lelkiismerete szerint. Én sose bizonytalankodtam.

  #265992 Hozzászólás

  Géza

  OK, így már világos

  A téma indítója nem mondta mirõl beszél, én meg a népességre gondoltam.Az, hogy a gazdaság külföldi kézben van, az ellen nem tud(t)unk semmit tenni, mert náluk van a pénz és õk diktálnak.Ha magyar kézben maradtak volna a cégek akkor már rég tönkrementek volna.A magyar tulajdonú kis vagy középvállalatokat már rég tönkretették a multik.

  A politikai seggnyalásban teljesen igazad van.A kormány nem a nép akaratát(érdekeit) képviseli a közvéleménykutatások szerint.Így volt ez Spanyolországban is, aztán meglett az eredménye.CSak akkor kit kellene megválsztanunk legközelebb ha mind hülye?Csurkát?

  #265991 Hozzászólás

  Tomi

  Pontosan errõl van szó.

  A gazdaság gyakorlatilag külföldi kézben van. Olyan, hogy magyar ipar nem létezik. Még a magyar nevû nagyvállalatok is csak legfeljebb nevükben magyarok már. A részvényesek többnyire külföldi érdekcsoportok. Az alkalmazottak éhbérért dolgoznak. A politikai és gazdasági vezetõréteg mindig a külföld seggét nyalta. Ez az, amit úgy hivnak, hogy komprádor burzsoázia. Régen a ruszkikét, ma Brüsszelét, a NATO-ét, a világbankét, a multinacionális konszernek seggét. A multik a saját országunkban adómentességet élveznek. Az a gyenge szociálisháló, ami létezik a közértes, a postás, a tanár, stb. szánalmas bérének adójából van megfinanszirozva. És bár nálunk egy diplomás átlagbér töredéke egy régi uniós orszgban élõ állampolgár munkanélküli segélyének, ha a bérek nem igazodnak a indonéz vagy kinai szinthez, akkor még azt a maradék termelést is kitelepitik, ami az országban van. Hangsúlyozom. Az ipar külföldi kézben van. Egy magyar tulajdonú kis-, vagy középvállalat nem akarná és nem is tudná kitelepiteni a termelést a harmadik világba.
  A NATO-ba való belépés is csupa elõnnyel jár számunkra. Permanens kiadás a hadsereg modernizálására, grippenek, stb. Csak az infrastruktúrális fejlesztésekre és egészségügyre nem jut. Azt privatizálni kell. Igy van Mo.-on Európa legdrágább autópályája. De hogy a külföldi befektetõ haszna garantálva legyen, ha az állampolgár esetleg a borsos áron nem hajlandó igénybevenni az autópályát, hát majd levonják mindannyiunk adójából. Lényeg, hogy a befektetõ ne essen el a haszontól. Arra ui. állami garancia van. A NATO tagság további elõnye, hogy Irakban támogathatjuk a Bush-család és az amerikai konszernek anyagi gyarapodását, az iraki olajmezõk amerikai kézbe való jutását és a lerombolt Irak amerikai cégek által való újraépitését. És nem utolsó sorban Izrael biztonságához is hozzájárulhatunk a jelenlétünkkel. Cserében egy olyan ország leigázásáért, aki sose bántott minket, terrortámadások célpontjává váltunk. Soroljam még?
  Voltaképpen kik azok, akik a magyarok érdekeit képviselik, hogy ide jutottunk?
  Amig az USÁ-ban, Franciaországban vagy bárhol a világon a legtermészetesebb dolog a nemzeti jelképek használata, ma Mo.-on a médiákban túlsúlybam szereplõ idegen érdekeket szolgáló lobbi szerint ha mindezt Mo.-on teszed, akkor náci vagy. Ez ma Magyarország.

  #265990 Hozzászólás

  hogy

  Tomi arról beszélt,

  annak a 94%-nak legalább a 60%-a hurráoptimista seggnyaló, akik önként szolgálják ki az idegen érdekeket, legaábbis amig az egyéni harácsolási vágyukat ki tudják elégíteni ezáltal.

  #265989 Hozzászólás

  Géza

  Mirõl beszélsz?

  Mo-on a magyarok 94%-os többség.Akkor meg mitõl félsz?
  Nem valószínû, hogy ez lényegesen fog változni.

  #265988 Hozzászólás

  Egy kinti

  :(

  Ne mondjátok ezt mert sírok! Mostanság folyton ezt hallom. Ez nagyon szomorú. Külföldön élek, de nagyon büszke vagyok a Hazámra, és mindig szivesen beszélek róla bárkinek.

  #265987 Hozzászólás

  Tomi

  A gond ott van

  hogy a világon még egy olyan ország a miénken kivül nem létezik, ahol a népesség ilyen jelentõs része idegen érdekek bábjaként gondolkozik és cselekszik. Még a románokban vagy az albánokban is több a hazaszeretet, az összetartás.

  #265986 Hozzászólás

  Zsiga

  te Gazsi,

  mikor ódzsuk már meg ezst a madzsar kérdést? :-)

13 hozzászólás megtekintése - 1-13 / 13
Hozzászólás: mikor áll le a folyamat?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.