Mikorra várható a 3 világháború kirobbanása?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Mikorra várható a 3 világháború kirobbanása?

 • Indította
  Témakör
 • #3526 Hozzászólás

  Pepe

  Kíváncsi vagyok, hogy másokat is foglalkoztat-e ez a kérdés. Én jelenleg úgy látom, hogy j.w.bush és klikkje egy világégésbe sodorja a világot. Akárhol is vagytok, Mo.-on vagy külföldön, komolyan érdekelne, hogy mennyire lenne kedvetek adott esetben bevonulni (mert el fog jönni az idö, amikor nem kérdeznek majd, csak soroznak!)és egy olyan kultúra, olyan emberek ellen harcolni (lásd. arabok és az iszlám), akik nektek az ég világon semmit sem ártottak. Nem tudom, hogy mindenki számára világos-e, hogy mi a jelenlegi konfliktus háttere, mi j.w.bush és klikkje valódi célja és milyen érdekcsoportok állnak a háttérben. (Kíváncsi vagyok, hogy a szabad véleménnyilvánítás jegyében ez a topik meddig marad ezen a fórumon).

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 31
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #83391 Hozzászólás

  Mari neni

  nem kell keverni

  Nem kell a 3.ik vilaghaborut osszekeverni az atomhaboruval. Ket kulonbozo dolog. Pista ba, fordulj a masik oldaladra es aludj tovabb a disznoolban.

  #83390 Hozzászólás

  Pista bácsi

  majd a kínaiak odapörkölnek az amiknak

  Épp börrel megússzák? Még mit nem! Majd a kínaiak jól seggbekúrják az amikat egy atommal! Aztán majd lesz hamburger, coca-cola meg emberi jogok és miegymás…

  #83389 Hozzászólás

  Erik
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Valosagos ero

  A valosagos eronel nincs nagyobb ero. Az elrettento erovel nem tudsz kiirtani egy nepet es elvenni annak a foldjet es az olajat, vagy amire eppen a fogad faj.
  A tomegpusztito fegyverekkel csinjan kell banni. Ha valaki ugy dont, hogy elsokent veti be, nagyon biztosnak kell lennie a gyozelemben, mert ha veszit, es eletben marad, haborus bunoskent lesz kivegezve. Ha 1945-ben nem a Szovetseges Csapatok nyertek volna meg a haborut, akkor Harry S. Truman es “mocskos bandaja” nagyon kemenyen le lett volna fenyitve tomeggyilkossagert es az emberiseg ellen elkovetett buntettekert Hiroshima es Nagasaki miatt.
  Amig te vagy a nyero, azt csinalsz, amit akarsz. A tortenelmet a gyoztesek irjak. Azert szar nemzet a Nemet, mert elvesztette a haborut. Tudom ez elegge sarkitott kijelentes, de ha jobban belegondolunk, igy van.
  Kegyetlen es ertelmetlen gyilkolaszast nap mint nap vegeznek az “Iraki szabadsag”-ert harcolo amerikai csapatok, de amig nincs naluk erosebb hatalom, szaraz borrel megusszak.

  http://www.iraqirabita.org/english/?do=article&id=596

  #83388 Hozzászólás

  TZoli

  Néhány gondolat ehez az atombombával teli világhoz

  Az angolok valamikor régen, amikor még fõleg fa vitorlás hajók jártak a tengereken, alkottak egy vaspáncélzattal, korszerû célzó és lõfegyverekkel felszerelt, elég jól irányítható hajót. Persze nagyon magas költségvetéssel. Ez a hajó míg szolgálatban volt egyetlenegyszer sem vett részt ütközetben, egyszer sem sütötte el harci cselekmény közben ágyúját. Mégis az egyik legsikeresebb hadihajóként tartják számon. Ugyanis elég volt a jelenléte, a tudat az ellenségben, hogy mit tud. Elég volt cak megjelennie, lehet hogy jobban féltek tõle, mint amit képviselt valóban.
  India-pakisztán egyaránt rendelkezik atombombával, és csak azért nem vetették be egymás ellen, mert fogalmuk nincs mit okozna, és jobban félnek tõle mint egymástól. De azért elrettentésnek jó.
  Izrael mikor titokban kész volt az atombábájával, nem tudta mit kezdjen vele. Tényleg titok volt, annyira, hogy az arabok sem tudtak róla. Mivel bevetni azért féltek, igy semmi értelme sem volt. Hogy elrettentõ ereje meglegyen, ezért kreáltak egy hiteles kiszivárogtatást. Majd aki kikiabálta a világnak, azt jól lecsukták. Még mindig ül, mondván ha nem csukták volna le évtizedekre, akkor lehet hogy a világ mégsem hinné el.
  Szóval egyenlõre mégcsak fenyegetenek vele, elrettentenek. És bizom benne hogy ez igy is marad. És szerintem addig fog igy maradni, amig az elrettentõ ereje nagyobb lesz, mint a valóságos.

  #83387 Hozzászólás

  Erik
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Milyen haboru?

  Bush figyelmezteti Irant

  Cleveland, 2006. marcius 20.
  Bush elnok remenyet fejezte ki, hogy az Irannal folytatott nuklearis parbeszed diplomaciai uton megoldhato, de figyelmeztette Teherant: ha szukseges, akar katonai eroket is kepes bevetni Izrael vedelmeben. “Iran hatarozott celja lerombolni eros szovetsegesunket, Izraelt, ez realis veszely. Komoly fenyegetes. Ez a vilagbeket fenyegeti. Hatarozottan megmondtam, most megegyszer vilagossa teszem, katonai eroket fogunk hasznalni Izrael vedelmeben.” – mondta Bush.

  Sajat kerdesem:
  Mi taplalja Amerika feltetel nelkuli szerelmet Izrael irant?

  Valasz:
  March 20, 2006, 2:43 PM EST WASHINGTON —
  “With no fanfare, President Bush signed a bill Monday pushing the ceiling on the national debt to nearly $9 trillion.”
  Ez azt jelenti, hogy az USA ujabb 781 milliard dollar kamatos kolcsont kapott a Zsido bankaroktol, amit Izrael megvedesere kell forditania. Ezzel kilenc trilliard dollara tornazta fel a nemzeti adossagallomanyt, ez majdnem duplaja annak, amikor atvette a kormanyrudat. Sikerult 6 ev alatt megduplaznia azt a hianyt, amit elotte tizenegynehany elnok osszesen halmozott fel. Igy az egy allampolgarra juto adossag ma 28 ezer dollar. Bravo!!!
  Igy nem csoda, hogy egyre “szerelmesebb” Amerika Izraelbe.

  Meg egy erdekesseg, tegnap lattam a “DailyNews”-ban.
  Egy ujsagiro a White House-ban kerdezi Bush-tol: Elnok Ur, valoban kozel van az Apokalipszis, vagy ha nem, akkor miert nem?

  Erre az Elnok Urnak elallt a szava, fel percig kenyszeredett vigyorral az arcan forgatta a fejet, nezett jobbra-balra, mintha valakitol varna, hogy sugjon neki, es NEM MONDTA AZT, HOGY NEM, NINCS KOZEL, EZ EGY BAROMSAG!
  Most akkor rank van bizva, hogy kitalaljuk mi jarhat egy ilyen paprikajancsi fejeben.

  #83386 Hozzászólás

  yabnile

  te ezt ilyen viccesnek találod?

  Majd ha röpködnek fölötted (esetleg rád)az atombombák, nem fogsz ilyen jól szórakozni…
  Abban igazad van, hogy elég negatív dolog ilyesmirõl beszélni, de sajnos a jelenlegi körülmények között elég nagy rá az esély!

  #83385 Hozzászólás

  BBB

  Hogy mikorra várható a 3.vh. kitörése?

  Jövõ kedden 17.30 körül. De ha nagy esõ lesz és beáll a forgalom a Nagykörúton, lehet, hogy egy félórával késõbb.

  #83384 Hozzászólás

  Erik
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kozel a harmadik vilaghaboru

  A harmadik vilaghaboru kitorese a kovetkezo egy-ket evben elkepzelheto. Az Egyesult Allamok jelenlegi kormanya, a “Bush adminisztracio” az elmult ot evben ket orszagot tamadott meg: Afganisztant es Irakot, a masodikat eros Cionista-Izraeli lobby nyomasra, es nagyon komoly eselyei vannak egy Iran elenni rohamnak is. Iran nagyobb falat, mint Irak, nekik valoban vannak tomegpusztito fegyvereik, es valoban puszi pajtasok Kinaval es Oroszorszaggal. Putin azt nyilatkozta egy interjuban, hogy nem javasolja Amerikanak megtamadni Irant, mert az Orosz nuklearis fegyverzet nagy resze Izraelre van iranyitva, es a megfelelo pillanatban porra lovi Zsidoorszagot. Ha hozza kepzeljuk Kina haderejet, komoly tuzijatekot feltetelezhetunk.
  A harmadik vilaghaboru nagy esellyel Amerikabol lesz finanszirozva, csakugy mint az elso es a masodik (mindket oldalon), mert az igazi nagy penz az Amerikaban van. Ne tevesszen meg senkit az Europai Unio, vagy az Azsiai orszagok feltorekvese. Az amerikai allam jelenleg 7.5 trilliard dollarral tartozik a magankezben levo “Federal Reserve System-nek, akik nehany napja nagylelkuen kibovitettek a hitelkeretet 9 trilliard dollarra. Ez azt jelenti, hogy cserebe azert, hogy Amerika sajat gyermekeit a halalba kuldi Izrael allam vedelmeert, az allamadossag kamata evente a fejenkenti $1450-rol $1600-ra ugrik a Zsido maganbankarok kasszajaba fizetendo.

  Ez az igazi biznisz. Minimalis befektetes, maximalis haszon, minden iranybol levedve. Az osszes nagy tozsdekrach-bol a kisember es a kisbankar oriasi veszteseggel szallt ki, nem ugy, mint a nagybankar. Az olajbiznisz ehhez kepest kispalya. Jelen esetben a vilagbankar teret enged a moho olajnagnasnak.
  Hogy hany millio Muzulman fog meghalni az irani csatamezon, az sem a Zsido bankart, sem a Baptista olajmagnast nem erdekli. Az egyik rohog a markaba, a masik meg boldog, mert bekerult a neve a tortenelemkonyvbe.

  #83383 Hozzászólás

  ember

  elobbiek

  emberek, a masodiknak mondott ww valojaban az elso ww a befejezo resze, a masodik ww 89 lezarult a szocializmus csodjevel, bar bamulatos a bolsik jelenlegi magyarorszagi ternyerese…a harmadik zajlik, csak nem europaba, ahogy hozzaszoktunk, hanem azsiaba es afrikaba, ahol emberek millioi veszitik eletuket…

  #83382 Hozzászólás

  Kristóf

  vh

  Szeritem teljesen elképzelhetetlen egy világáború amíg a jelenlegi világrend fennáll, ugyanis ilyen csak nagyjából egyformán erõs nagyhatalmak között képzelhetõ el, a jelenlegi hatalmak viszont nem állnak egymással ennyire élesen szemben. Ezen kívül egy világháború romba döntené a világgazdaságot, ebben pedig sem az USA, sem a feltörekvõ Kína sem az EU, sem pedig más nagyhatalom nem érdekelt. A hidegháború végével megszûnt a világháborús fenyegetettség.

  #83381 Hozzászólás

  imre

  III. Világháború

  Szerintem Franciaországban fog kitörni.Európa a világ “hotspot”-ja.
  Ne hülyézzetek le!Európa a secret firebomb!
  A múltkor már a francia elnök atombomba bevetését emlegette a Közel-Keleten.
  Szerintetek mi lenne a válasz Franciaországon belül-a muzulmánok részérõl-egy ilyen lépésre?!Súgok:öngyilkos bombázók,gyilkosságok,a keresztény és zsidó lakosság halomra öldöklése.A bordói vörös színét elvakítaná a francia vér.

  #83380 Hozzászólás

  Romesz

  olvassatok el

  Robert Merle: Malevil cimu konyvet 1972ben irta de mar akkor evvel a temaval foglakozott.

  #83379 Hozzászólás

  Jani

  Nem biztos,hogy eszre vesszuk

  Szerintem nem lesz 3 vilaghaboru,legalabbis nem olyan mint az elso ketto.Mert az egyik percben elkezdodik a harmadik percben veget is er.Mert akinek van atom fegyvere az biztos,hogy bevetti.Es nem biztos,hogy lesz eleg idonk eszre venni,hogy mi tortenik korulotunk.De par atomrobbanas utan a tulelok,ha lesznek,nem ep haboruzni fognak,csak kuzdeni,hogy tuleljek az egyes napokat….. szerintem

  #83378 Hozzászólás

  kis

  Szép

  érettségi…de mi lesz az osztálytalálkozókkal?

  #83377 Hozzászólás

  persze

  persze

  Eddig Ahmadinajad mondta hogy le akarja torolni Izraelt es eloidezni az armageddont. Nem Bush. Par evvel ezelott Zsirinovski mondogatta hogy Oroszorszag es Nemetorszagnak kozos hatara lesz egyszer. A WWIII nem “kirobbanni” fog, gradualis folyamat lesz.

  #83376 Hozzászólás

  emil

  Szerintem igen!

  Ki más akarna háborúzni?

  #83375 Hozzászólás

  Romesz

  3. vilaghaboru

  szerintetek a 3. vilaghaboru feltetlen osszefugg amerikaval, illetve amerika kezvetlen felelos lesz e a haboru kirobbanasaert?

  #83374 Hozzászólás

  az ami katonába

  ráadásul

  az is van belesulykolva,hogy akik ellen harcol azok nem is emberek és erröl meg is van gyözödve.Valszeg a hagyományos fegyverek,bezárva a nukleáris játékszerekkel,már csak lokális harcokban játszanak szerepet.Sokkal nagyobb trükköket eszeltek már ki,lehet,hogy éppen a III.éppen zajlik,csak mi nem tudunk róla.Azért nem számít semmi,sem a globális felmelegedés,sem a környezet pusztítása,mert akiknek sikerül felhalmozni minél többet,önmaguk és szük környezetük számára biztosítani tudják a túlélést és a környezeti katasztrófák,háborúk utáni maradék,kiszolgáltatott emberen tovább élösködhetnek.Kb. ennyi az emberiség jövöje.

  #83373 Hozzászólás

  zajec

  világháború?

  Háború akkor lesz amikor valakik érdeke ezt diktálja,ha el kell pufogtatni a hosszú évek alatt összegyûlt a szavatossági idõ végéhez közelítõ bombákat,lõszereket ráadásul le lehet számlázni ezeket az ensznek (.Mint pl.a jugóknál irakban,afganisztánban stb,)ráadásul olcsón elvégezhetõek az új fegyverek emberkisérletei,az éles kiképzés,növelhetõ a befolyási övezet vagy ellenõrzés a természetes erõforrásokkal (olaj,gáz) rendelkezõ országok felett.
  Majd újjáépítési kölcsönt adni a szétvert országnak amit a szétverõ ország vállalatai kapnak meg,amivel hálára engedelmességre,adósrabszolgaságra kényszeríthetõ a “felszabadított” ország.
  Háború akkor van ha valamelyik népcsoport túlerõsödik,ha ez azt gondolja neki többet lehet mint másoknak,ha azt gondolja õ különb mint a többiek,õ okos és csak az jó amit õ tesz.
  Szerencsétlen ami katona fel sem fogja egy más kultúrájú országnak miért nem kell az õ mcdonaldos társadalma,a vacak hamburgere,miért teáznak és beszélgetnek emberek órákig, arra gondol ezek a primitív népek meg sem érdemlik a “szabadságot” nem is tudnak mit kezdeni vele.
  Honnan tudnák ezek a háborúzós okosok:
  a világ úgy szép ahogy van,minder ember egyforma senki nem kiválasztott,minden kultúra más,nincs jobb vagy rosszabb mint ahogy a természet is változik megújul és átalakul.Minden ember egy csoda ha megismerjük.

  #83372 Hozzászólás

  Púmanó

  Bölcs Salamon

  Az egész egy fergeteges dörrenéssel fog kezdödni!!!!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 31
Hozzászólás: Mikorra várható a 3 világháború kirobbanása?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.