Milano

 • Indította
  Témakör
 • #11374 Hozzászólás

  jucc83
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  Milánóba megyek márciusban a párommal, és fontos információkra lenne szükségünk. Pl.: olcsóbb bevásárlóhelyek (kaja, innivaló, stb), közlekedésrõl (metro, buszok, villamos..), hol lehet pl térképet venni Milánóról Budapesten, éjszakai szórakozóhelyekrõl, stb!
  Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon örülnék!

  Üdv!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #137831 Hozzászólás

  misimokus

  szállás

  a 10euros szállásról irhatnál többet…

  #137830 Hozzászólás

  aTOM

  Szia !

  Szia!

  Mi is a barátnõmmel márciusban (22.-25-ig) megyünk 5 napra Milánóba. Én úgy vettem a jegyet a SkyEuropenál, hogy szinte semmit nem tudtam Milánóról a futbalcsapaton kívül.
  Megvettem nevemberben a jegyet, mert akciós volt és azóta gyüjtöm az infokat látnivalókról.

  No amit tudok mondani:
  Az Utolsó vacsorára sajna már nem kaptok jegyet, mert azt neten kell foglalni és fizetni majd 3 hónappal ezelött elfogytak a jegyek. De ha városnézésre befizettek, az tartalmazza az Utlsó Vacsorát is, asszem.
  Amúgy érdemes még megnézni az Alfa Rómeo gyárat, kiállítást is. És azt hiszem ennyi. De tényleg. Ha tudom, hogy a Dóm-téren és az Utolsó Vacsorán kívül nincs semmi, csak drágaság.
  Mi terveztük azt is, hogy elugrung Verónába, és Genovába is, de igen csak drága a vonatjegy is.
  Ajánlom a http://www.milano.lap.hu oldalt. Ott majdnem mindent megtalálsz. De ha van kedved még beszélgetni, írj vissza.

  Tudok olcsó szállást is, 10eu/fõ/nap. Szerintem Olaszországban ennél olcsóbbat nem találsz.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Milano
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.