Milyen az idõjárás Észak-Yorkhire-ben?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Milyen az idõjárás Észak-Yorkhire-ben?

 • Indította
  Témakör
 • #14323 Hozzászólás

  Laura

  Sziasztok! Két és fél hónapot készülök eltölteni York mellett Észak-Yorkshire-ben. Fogalmam sincs, hogy milyen arrafelé az idõjárás nyáron. Tudna valaki segíteni? Köszi!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #152529 Hozzászólás

  Kothajcica

  Változó

  Elég szar az idõ! Fúj a szél és sok a zápor, zivatar! De néha egy kicsit elõbújik a napocska és a cicák akkor boldogok!

  #152528 Hozzászólás

  Attila

  idõjárás

  Sziasztok!

  Én március utolsó hetében jártam Yorkshire-ben. Akkor ragyogó volt az idõ, de a helyiek szerint ez nem jellemzõ -legalábbis tavasszal még nem. Az tuti, hogy esõben nem fogsz hiányt szenvedni. Kánikulára ne nagyon számíts, inkább egy jó 20 fok körüli párás klímára! Juditnak teljesen igazat adok, York és környéke valóban hangulatos. Az angliai vidéket amúgy is különleges atmoszféra lengi körül, olyan, amit nem lehet nem észrevenni! Ha teheted Laura, akkor utazz minél többet!

  #152527 Hozzászólás

  Judit

  Yorkshire

  Szia Laura,
  én tavaly fél évet töltöttem Yorkshire-ben, igaz a déli részén. Az idõjárás: változó, de igazi nyári meleg talán két hétig volt. Átlag 20 fok lehetett. Sok szél, sok esõ.
  Egyébként York nagyon hangulatos város.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Milyen az idõjárás Észak-Yorkhire-ben?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.