Milyenek a Thai csajok?

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Milyenek a Thai csajok?

 • Indította
  Témakör
 • #42464 Hozzászólás

  Gibson Page

  Hello!
  Sokfélét hallani a keleti nõkrõl……hát halljuk

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 24
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #401892 Hozzászólás

  garfi
  #401891 Hozzászólás

  Garfi

  hmm..

  CS, 5 éve 2-3-4 hónapot/év szoktam kinntölteni. Életmódszerûen és nem fejpántos dzsungelharcosként a Part c. filmbõl, akiken a thaiak oly jóízûen tudnak röhögni. Sok thai barátnõm van, olyanok akik csak barátok és semmiféle anyagi függõség nincs köztünk. Amúgy én egy szóval senem írtam ” tisztaszívû, becsületes ” lányokról. Sok a lenyúlógép, sok a ribanc, imádnak hazudozni stb. Én azt írtam, hogy más a dolog kontextusa, mint itthon. Emberibb és lazább. Csupán a fekete-fehér képet próbáltam árnyalni. Amúgy az egyik bártulaj mesélte, hogy kb. havi ( ! ) 1-2 lány megy férjhez külföldre. Az õ bevallása szerint 60% nem mûködik, 20 % elmegy, 20 % boldog. Az én tapasztalatom az, hogy nem akarnak külföldre menni, de ismerek magyarokat, akiknek nagyon mûködik a vegyesházasság.
  Lelaki..
  1. igen, a szõrös, Zeppelin méretû és bunkó túristákat utálják és nem is mennek el velük. Nekik marad az alja. Tudnék mesélni személyesen látott sztorikat arról, hogy mennyire válogatósak.
  2. Ez egy baromság. Összeismerkedtem egy Bangkokból leruccanó ügyvéd társasággal, a tuktukból integettem nekik az SL Mercibe. Ketten fintorogtak, de az egyik bevállalós volt és áthívott. Majd egy hétig buliztunk együtt egy haveromat is bevonva. Nem tûnt úgy hogy oan nagyon szégyenlettek volna minket, inkább elvittek sok haverjukhoz, szülinapra stb. Ezen felül lásd a Bangkoki egyetemekrõl írottakat..
  Ami igaz, a thai pasik nem igazán bírják a farangokat, de asszem ez érthetõ. ( mink senem kedveltük a digókat a 70-es években )Amúgy több csaj mesélte, hogy ha elmegy egy faranggal arra tojnak rá a pasijaik ( igen, mert soknak van ) de ha thaival mennének, akkor felnégyelnék õket.
  Szóval mégegyszer. Van mindenféle, butaság általánosítani.

  #401890 Hozzászólás

  Lelaki

  Tiszta szivu, becsuletes thai lanyok…

  Azért vannak olyanok is, csak éppen azok még kezet sem szívesen fognak (másról nem is szólva) egy faranggal, mert:
  1) Undorodnak a szõrösnek, büdösnek és fargatlannak tartott farang pasiktól
  2) Elsüllyednének szégyenükben amiért egy faranggal látva minden más thai automatikusan prostinak gondolná õket
  Legalábbis amikor én jártam Thaiföldön akkor még ez volt a helyzet. Persze lehet, hogy azóta ott is kitört a szexuális forradalom és a nyugatiak odaadó imádata! :-)))

  #401889 Hozzászólás

  CS

  Ford+Garfi

  Menthetetlen idealistak vagytok, es nagyon naivak!!!
  Latszik, hogy meg csak kezdo szinten kostolgatjatok Thaifoldet…
  Tiszta szivu, becsuletes thai lanyok… na persze, zoldfuluek!

  #401888 Hozzászólás

  Garfi

  Pattaya

  Pattayát trendy fikázni. Amúgy valóban sok igazság van benne, maga a város tényleg elég koszlott, tele bárokkal, fülledt vigalmi negyedekkel. ;-) Én kedvelem ezt a dzsumbát esténként, kissé lazulni, de semmi esetre senem laknék ott. Északon ott van Naklua, Délen pedig Jomtien, amik nyugisak, családitúristásak. A tenger szar, de jó a hangulat. Ha púderhomokos tengert akarsz átmehetsz valamelyik szigetre.
  A nagyon gazdag thaiknak nincs házuk Pattayán, legfeljebb elmennek a Cliff-re, a helyi rózsadombra valamelyik szállóba, de nem jellemzõ. Õk inkább északra mennek a meleg hónapokban. Sextúristából valóban van sok, de normál túristából is, leginkább oroszokból. Szóval nem való a hátizsákosoknak, de attól még való másoknak. Én is mondhatnám, hogy pfuj, a hülye hátizsákos a fejkendõjével már a repülõn pálcával eszi az õszibarackot stb.. ( thaiak kanállal-villával esznek, pálcával csak a nudlit a levesbõl )de nem teszem, mert ha nekik ez okoz örömöt, hát akkor miért is ne ? Van elég hely a nap alatt, nem kell õriznünk az igazság és bölcsek kövét a zsebünkben.
  A lenyúlás nagyon ritka. Velem személyesen fordult elõ, hogy ottfelejtettem egy bárban a videómat – khm.. a sok Singha – majd napok múlva az utcán szaladtak utánam, hogy elvinném-e már. Ha a lány bárból van akkor a bár kezességet vállal minden tolvajlásért, ezért nem is jellemzõ. Viszont az is igaz, hogy itt is van aljarész, mondjuk a bícsrõl egy szakadék nagyobb valószínûséggel fog kirámolni.Egy vicces esetet hallottam, amikor bícsrõl ment a pali a csaj szobájába és eksön közben kinyúlt az ágy alól egy pasi keze, aki a nadrág zsebét kereste :-) barátunk pucéran rohant le az utcára úgy megdöbbent. ;-)
  Egyetemistákkal ne legyenek illúzióid. Elég bemenni a menzára és kávézgatni. Mintha csak egy pattayai bárban lennél. Náluk ez tök más, hiába nagyon szemérmesek stb. nem egy nagy ügy elmenni egy pasival és nagyrészt még élvezik is a thaiak után.
  Tyü. Jó tudni, hogy segítettem Ford :-)

  #401887 Hozzászólás

  Dzsoni

  Merre

  is van az az egyetem??
  Csak be kell menni a menzara? /remelem egy szeminariumot nem kell lenyomni ott egy csajert:))

  #401886 Hozzászólás

  Ford

  Garfi

  Igazad van, Pattayát tényleg csak hallomásból fikázom, de mivel minden ottani azt mondja, hogy az egész egy nagy “Patpong”,és oda vagy a nagyon gazdag thai-ok, akiknek házuk van, vagy sexturista megy.Ezért képes vagyok elhinni. Meg egy srác aki tõlem kért 300bht-ot, hogy felhívhassa szüleit, h egy lány Pattayában megfosztotta nemcsak az összes pénzétöl, hanem az irataitol is.DE biztos csak kirívó eset,viszont ezt a legnagyobb ge*iségek közé sorolom.Viszon ilyen megint itthon is van.
  Ilyenrõl hallottál?

  +abban is, hogy nembiztos,hogy attol még h vki egyetemista, attol még szent, de akkor is meggyõzõdésem, hogy arányukban jóval kevesebb a “rosszlány” mint itthon v akárhol, sokak áltak civilizáltnak tartott országban. Most ezen nemcsak az “iparosokat”, hanem azokat is értem akik hulla részegen csinálják discoban.Így korrekt?

  OFF:köszi,hogy annakidején megmutattad az oldalt, biztos enélkül nemvégtam volna bele egy 2 hónapos thai-lao útnak+ most nem oszthatnám itt az észt:))))

  #401885 Hozzászólás

  Cleve

  nem

  Thaifoldon kell baratnot keresni, hanem Del-Amerikaban. Ott vannak a noknek valos erzelmei, szenvedelyesek es szerelembol vannak veled. Az azsiai no infantilis es erzelmileg kialakulatlan tipus. Az olyan embernek valo, aki nem az egyeniseget keresi hanem sajat tukorkepet akarja latni. Mellesleg gyengek a szexben is.

  #401884 Hozzászólás

  Garfi

  Ford

  Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak… mint Pattaya fan nem egy Bangkoki egyetemista lányba futottam bele Pattayai sörbárokban. ( lecsekkolva a tudásuk, nyelvtudásuk stb ) Amúgy igaza van GIGI-nek, máshogyan van programozva az agyuk. Hálistennek… mert a magyar egyetemista lányokat is megtalálod a megfelelõ honlapokon, csakhogy a kinntiekhez hozzácsapódik a párezeréves kultúra az itthoniak pedig lenyúlós fikavitézek, akik szívességet tesznek. Ford.. és vissza kell, hogy ábrándítsalak, mert amiket írtál így igazak. Legyen az akár Pattaya, vagy beerbar… úgyhogy ne legyél elõítéletes. Attól, hogy fikázod Pattayát ugyanott vagy. Aki meg azt írja, hogy nem tudják, hogy mijaza Hangali, az vagy hazudik, vagy nem volt kinn, vagy max a takarítónõvel kommunikált.
  GIGI, igazad van, nekem az isss primkónak tûnik aki hangali csajjal akar kezdeni. ( habár ahhoz tapasztalat kell, hogy télleg tudjad )
  CS pedig valszeg vagy egy Háry János vagy egy elborult agyú hátizsákos. ( nem a hátizsákosok elborult agyúak, hanem a trendy balfékek, akik… )

  #401883 Hozzászólás

  Ford

  CS&Gigi

  CS:Mi az ,h ott az ottaniak is csak pénzért csinálnák?Ha csak az kell akkor mit vársz többet?Itthon sem sok, gyönyörû,intelligens lányt találnál, ha csak az kell…vagy igen?Én elvböl nem hagyom itthon sem senkinek, hogy rajtam élõsködjön, ott meg inkább azzal voltam bajban, hogy elmagyarázzam, hogy nemvagyok szegény és legalább a fele éttermi számlát hadd fizessem ki, mert 1X 2X OK, ha a nõ fizet, de hogy mindig az nagyon nem tetszik. Keletiesen kifejezve “elvesztem az arcom”.
  DE abban is biztos vagyok, hogy talán nem ez a trend, de akármit (megfoghatót vagy megfoghatatlant)adtam azt két kézzel adta vissza mindenki.

  Gigi:bocs, elírtam, korr.: biztosan szivesen járnának egy rendes “farang” pasival.sorry
  Különben igazad van, tényleg más a gondolkodásmódjuk, itt még fontos szerepet kap a család értéke,a jólneveltség(persze itt a normál körökröl beszélek), nem az a vagány aki az utcán részegen dülöngél, meg úgy beszél mint a kocsis. Kb. így ez az elképzelésük az amerikaiakrol+európaiakról általában. Az már tényleg más kérdés ,hogy sokan ide vágynak, mint kb mi Thaiföldre.
  +ami tényleg más az az, hogy “nem döfnek hátba senkit”. Igaz a kisebb átverések mennek, hogy nincs nyitva ez-az, gyere velem stb…de ezek csak mind az itteni mércéhez mérve kisebb dolgok.PL.:nemegyszer irányított útba tuk-tuk-os vagy taxisofõr mikor eltévedtem BKK-ban és nemtudtam melyik busszal kell eljutni A-bol B-be, mert nemvoltam lepattant, de látszott rajtam ,hogy nemvagyok egy dúsgazdag túrista.
  Azt tartják,ha jót tesznek azt visszakapják, ha nem ebben, akkor a következõ életben, és tényleg szeretnek jót tenni, Õk úgy boldogak, ha tudják, hogy jó emberek és nem károsítanak meg senkit.

  #401882 Hozzászólás

  Gigi

  Fordnak

  Neked mi számít primkónak? Nekem pl már az , hogy “magyar pasit akarnak” ez nagyon primko! Mi az, hogy magyar pasit akarnak???? Hiába jár egyetemre, hiába tanul akármit, egyszerûen az õ agyuk teljesen máshogy van beprogramozva. Fogalmuk sincs Magyarországról, csak annyit tudnak (a túristáktól), hogy Európában van, ez számukra annyit jelent: ÓÓ Európa, gazdagság, London, Párizs…stb, aztán ha idejönnének, akkor azt hiszem kicsit kiábrándulnának.

  #401881 Hozzászólás

  CS

  Ford

  Pattayara eszembe nem jutna menni…!
  BK-bol indultunk el eszakra, Chiang Mai + kornyeke. Tobb het utazas tobb alkalommal.
  Az egyetemre ugyan nem mentem be… lehet, h ott nagyitoval talalnek ertelmesebbjet, de azz is csak penzert csinalna…

  #401880 Hozzászólás

  Ford

  CS

  Nemtudom, hogy ilyet honnan veszel, szerintem te csak Pattayáig juthattál el csoportos IBUSZ uttal….na most ez nem fika akart lenni, nehogy megsértõdj, de ha egy hónapot eltöltöttél kinnt ,ilyet nem mondassz tuti. Persze, ha nem a ribiket keresed akiknek 8 általánosnál több nincs. Ha nem hiszed, gyere ki velem jövõre, a barátnõm az ottani legpatinásabb egyetemen a Chulalongkornon végzõs, ismerek rengeteg csajt onnan akik magyar pasit akarnak, és tuti hogy nem “primkók”. Kb. ott az olyan mint itthon az ELTE, csak 10X nagyobb meg jobban felszerelt.Ha akarod fogadhatunk is egy láda sörben, hogy mûveltségben Te is egy átlag végzõsnek alatt vagy, DE akár sztem akármelyik jobbik egyetemen végzettre igaz.

  Remélem nem ellenségeskedésnek veszed amit írtam, komolyan mondom, gyere ki velem, ugyis megváltozik a véleményed

  #401879 Hozzászólás

  CS

  Punter

  Annal primkobbak ezek, minthogy tudnak, mi az a magyar, nemhogy diszmagyar meg munkahely…

  #401878 Hozzászólás

  Punter

  CS

  Igazad van. Onnan nézve pedig minden magyar paraszt, lovon jár a munkahelyére díszmagyarban és a nyereg alól veszi elõ tízóraira a puhított nyers húst.
  vagy csak irigykedsz ? :-O

  #401877 Hozzászólás

  CS

  Ford

  Ja, sokszor nem szerencses altalanositani, de ez esetben lehet!
  Egytol egyig mind ugyanOLYAN

  #401876 Hozzászólás

  thai

  girls

  néha fiuk, gondolom ez nem lehet probléma

  #401875 Hozzászólás

  Ford

  ugyanúgy mint…

  ..itthon sokféle embert lehet mindenhol találni.Most ha vki olyan topic-ot indítana, hogy milyenek a magyar csajok, biztos nem egy pár post-ot kapna+mindenki értetlenkedne hogy hogyan lehet ennyire általánosítani.Attol függ, h vmi ótvar ri*ancot akarsz-e felszedni, vagy tényleg nem csak ki szeretnéd próbálni milyen velük, hanem veszed a fáradtságot és normális ember modjára megakarod ismerni,vele akarsz lenni.Ha itthon is csak ki akarod próbálni mennyire “jó” egy csaj nem hiszem, hogy olyan nagyon igényes csajt kapsz, itthon is van kur*ábol éppen elég.Most az full mindegy,hogy az utcasarokra áll ki, vagy csak discóban full részegen jön össze veled.Szerintem ez egy és ugyanaz.Még a jobbik eset ha csámpás vagy nem borotválkozik.Nemhiszem,hogy ezek a lányok bármennyire is igényesebbek lennének mint Pattayán bargirl-ök, DE ennek ellenére talán itthon sem ez a jellemzõ, de VAN. Ugyanúgy mint Thaiföldön is, de szerintem majdnem minden országban.

  #401874 Hozzászólás

  Garfi

  kinek mi

  Kinek mi jön be. Amúgy a helyszínen nem egy nagyarcú magyarral találkoztam, akik hosszasan ecsetelték a fehérek fennsõbbrendûségét és amint eltûnt a nõjük fél órára vagy más nem látta ezerrel indaként folytak rá a kis “csamplikra”. Punter, kösz a bíztatást :-)És tényleg higiénikusak és borotváltak. Aztánmeg mint mindenhol van mindenféle.

  #401873 Hozzászólás

  CS

  Punter

  A feneket, jol tudom mit beszelek, nem egyszer jartam mar ott.
  Csampli kis padlabak! Kapaszkodo k-vak

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 24
Hozzászólás: Milyenek a Thai csajok?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.