Milyenek az utviszonyok Nyugat es Kelet Europaban?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Milyenek az utviszonyok Nyugat es Kelet Europaban?

 • Indította
  Témakör
 • #19020 Hozzászólás

  Andreas

  A kozeljovoben indulok autoval Angliabol Magyarorszagra illetve Erdelybe.
  Informaciot kerek arrol honfitarsaimtol, hogy milyenek az utviszonyok Nemetorszagban, Belgiumban, Ausztriaban, Magyarorszagon illetve Erdelyben?!
  Van egy olyan dillemmam is, hogy teli gumi nelkul vegig lehet-e ezt az utat autozni….?!
  Nagyon koszonom.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #191344 Hozzászólás

  Andreas

  Koszonom…

  Koszi a valaszokat. Tovabbra is varom azokat, akik tudnak valamit a nemet,osztrak,belga autopalyak allapotarol (jeg es ho?)

  A legjobbakat!

  #191343 Hozzászólás

  de Erdelyben

  itt meg csak elolvad

  megmarad am! En meg egy holancot is bevagnek hatra.
  Ja, es vigyazz Erdelyben, mert erdekesek az utak. Autopalya nincs, csak orszagut, a szelen prizmas karo nincs, viszont szaz eves fasor, az van. Nehol meg terelovonal sincs, nappal meg istenes, de ejjel mar csak a fasor fogja megmondani, hogy lementel az utrol. Ja, es a non-plusz-ultra: ha felmarjak az aszfaltot javitani, nincs am semmi tabla vagy ilyesmi, szoval en a vacsa-vacsa alufelniket is lecserelnem valami bontoszokeveny acelra, amiert nem kar. Ja, az autopalya csak a Nemet hatarig ingyenes. Vegul ajanlom figyelmedbe: http://www.shellgeostar.com

  #191342 Hozzászólás

  busa

  ho

  Mostanaban elegge eselyes a havazas. Teli gumi nelkül en nem vagnek bele. Asszem talan Ausztriaban birsagolnak is, ha nincs ilyened. Ha teheted vegyel, nem art. Meg M.o.-n is barmikor eshet olyan hirtelen le ho, mint az elmult napokban, igaz el is olvadt gyorsan. (De ha az autopalyan kap el, akkor korcsolyapalya nyari gumival.)
  üdv

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Milyenek az utviszonyok Nyugat es Kelet Europaban?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.