Minden Tunéziáról 2010

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Minden Tunéziáról 2010

 • Indította
  Témakör
 • #2703 Hozzászólás

  Kedves Tunéziások!
  Szakadatlanul kapom a leveleiteket a mai napig ezért úgy döntöttem, hogy inkább itt válaszolok továbbra is a kérdésekre,óhajokra,sóhajokra hiszen mindjárt itt a tavasz és beindul a szezon :) Kötetlen témában hajrá mindenkinek!
  Üdv
  Zsuzsi

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #73879 Hozzászólás

  Karawan

  Jó reggelt :)
  Egyet értek… nagyon egyszerû és pont bent van a legnagyobb zsufi közepén! Én nem szeretem megmondom õszintén,de teljesen korrekt a szálloda! Még most nincs tömeg szerintem jól ellesztek, bár május után már nem javasolnám.

  #73878 Hozzászólás

  atesz70
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Én is megyek

  szia Gina!
  Én is épp a Karawan Hotelbe megyek 19-én, már második alkalommal választottam ezt a hotelt. Nem épp a legcsendesebb éjszaka, de minden más nagyon jó. Igaz nem aludni megyek Tunéziába. Ha valami konkrétan érdekel a hotelrõl, vagy másról, szívesen segítek. Írj mailt.
  Üdv: Atesz

  #73877 Hozzászólás

  Gingie
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  WELCOMEB

  Kedves Zsuzsi örülök,hogy megint itt vagy! Írtunk neked email de nem válaszoltál egyikre sem sajnos :( Mi éppen Sousse-ba készülünk a Karawan nevû hotelba, mit gondolsz jó választás volt? Te mikor utazol vagy ott vagy kint? Köszönöm! Gina

  #73876 Hozzászólás

  Forumotion

  Ez mellett pedig akkor újra elérhetõvé teszeszem:

  http://tunisia.forumotion.com/

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Minden Tunéziáról 2010
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.