Minnesota – carping

Kezdőlap utazas.com Fórum Horgászat, vadászat Minnesota – carping

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  Ignéczi Gyula 1 év, 8 hónapja telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #46288 Hozzászólás

  Fec
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  1,5 évet voltam Minnesota államban. Sokat horgásztam, mire végül (amerikai kollégám javaslatára) kipróbáltam egy belvárosi tavat Minneapolisban. Azt mondta, nem horgászni (fishing) fogunk, hanem pontyozni (carping). Kicsit hitetlenkedtem. Itthon a Balatonon szinte lehetetlen méretes pontyot fogni. Itt meg… bedobtam két marék csemegekukoricát etetésnek, ami egyébiránt tilos. Nemsokára úgy pezsgett a víz, mint az Amazonas a piranháktól. 1-15 kg-os pontyok jöttek aznap. de nem tudnám megmondani hányat fogtunk. Szinte unalmas volt, ha 5 perc után nem jött az újabb hal.
  Mindezt azért írom, mert néha elgondolkozom azon, hogy vissza kellene menni néhány napra. Ha valakinek van kedve csatlakozni…

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #459867 Hozzászólás

  Ignéczi Gyula

  Minnesota

  Ha az eltelt idő ellenére még mindig aktuális, egy egyeztetést mindenképpen megérne.
  Pont arra a környékre tervezek horgászatot ( pl. valahol Lake Minnetonka, The St. Croix River, Upper Mississippi ) Ha szempontjaink közel hozhatóak, szívesen társulnék.

  A Legjobbakat Kívánva:
  Ignéczi Gyula

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Minnesota – carping
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.