mire buknak a magyar pasik?

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem mire buknak a magyar pasik?

 • Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  4yahf 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #23563 Hozzászólás

  4yahf

  Blue man baratunk leirta a velemenyet a magyar nokrol: kurvasak. Akkor most kontra: Miert eppen a kurvas /Blue man-t ideztem ezzel/ nok tetszenek a ferfiaknak? Mi jon be a magyar pasiknak?

  (Blue man topic: a kivandorlas kintiekben olvasando)

  udvozlettel:
  egy NEM kurvas, magara igenis valamit ado magyar lany

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #275689 Hozzászólás

  4yahf

  Kirk

  Igazad van mindenben amit leirtal! Vegre valaki..

  #275688 Hozzászólás

  Kirk

  egy

  magara valamit ado nem kurvas lanyra buknak a fiuk es a kurvasra is meg az is lehet egyikre sem. A magyar pasik az kb 5 millio embert jelent nem lehet altalanositani. Ha eppen trendi akarsz lenni akkor lehet hogy az atlagnal tobb fiatal nez meg mert a media ohatatlanul is befolyasolja a ferfiak izleset. Lehet hogy szurke kardiganba oltozol, szemuveget veszel fel es eleted parjanak igy fogsz megtetszeni mert ha kiraknad ami van lehet hogy le se merne szolitani. A lenyeg hogy mindenki ugy oltozzon ami illik a szemelyisegehez. Ha mar egy embernek tetszel igy az eppen eleg.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: mire buknak a magyar pasik?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.