Mit ér a vízum, ha nem engednek be az országba?

Kezdőlap utazas.com Fórum Észak-Amerika Mit ér a vízum, ha nem engednek be az országba?

 • Indította
  Témakör
 • #16872 Hozzászólás

  Jucus

  Hi,
  Miért csak a vízum megszerzése érdekel mindenkit az USA-ba? Arra senki sem gondol, hogy 10 emberbõl kettõt ha beengednek? Na jó lehet hogy egy-kettõvel többet…. legalább is az én infóim alapján.

  Javítsatok ki, ha tévedek!

  Valóban nem létezik már a fél éves tartozkodási engedély túrista vízum esetén??

  Jucus

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #170621 Hozzászólás

  Jucus

  Ez azért biztatóbb…

  Szóval azt mondjátok, hogy él még a fél év? Ez nagyon nagyon jó volna… Már azt hittem, hogy csak mutatóba kaptam a tíz éves vízumom! :)) Na jó ez csak vicc volt.
  Még valami!
  Azt nem tudjátok, hogy hogy érdemes utazni? Mármint párban, egyedül stb.. Együtt próbáljunk bejutni az országba vagy inkább külön-külön?

  J

  #170620 Hozzászólás

  kr

  Elgondolkodtato…

  Jo kerdes Jucus! Artoa-nak teljesen igaza van!
  En peldaul majdnem meg sem kaptam a vizumot, vegul megkaptam 4 honapra, egyszeri belepessel, es megis 6 honapra megkaptam a tartozkodast, teljesen siman.
  Artoa! Kivancsi lennek hogy azt a baratodat aki 2 evig illegalisan volt itt nem piszkaltak mikor lejart tartozkodasival ment hazafele Magyarorszagra? Es ugyanazzal az utlevellel jott vissza Miamiba?

  #170619 Hozzászólás

  artoa

  jucus

  az egyik baratomat nem engedtek be egy honappal ezelott.(washingtonba)par nappal ezelott egy masik magyar sracot be engedtek miamiba aki majdnem 2 evig illegalis volt.most ezekbol nem tudsz semmi kovetkeztetest levonni.ja es 6 honapra kapta meg az I-94-t. hogy be engednek vagy sem javareszt pofara megy.ha nem tetszik a pacekod mesz haza a francba

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Mit ér a vízum, ha nem engednek be az országba?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.