Mit vigyek magammal Indiába ?

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Mit vigyek magammal Indiába ?

 • Indította
  Témakör
 • #41341 Hozzászólás

  Tamás

  Indiát megjárt világutazók véleményét várom….

  Köszi Tamás

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #382530 Hozzászólás

  Péter

  Semmit

  Na jó nem semmit de nagyon kevés dolgot.
  Ruhát pl. alig. Ha valami kell ott bagóér megtudod venni. A korábbi gyógyszeres megnyilvánulások tényleg jók. Szerintem valami brutál antibiotikumot mindenképp vigyetek sosem lehet tudni. Nekem például jól jött. Ha a Himálaja felé is mentek, és netalántán gyorsan mentek fel a “hegyi betegségre” vihettek gyógyszert, ha lehet itthon kapni. Meg nézd meg a Lonelyt az India i elég jól sikerült hasznos dolgok vannak benne. A merül? forraló szerintem felesleges bár mi csak északon voltunk, a deli viszonyokról nincs infóm.

  #382529 Hozzászólás

  Tamás

  Köszi………………………

  Köszi
  Tamás

  #382528 Hozzászólás

  szpp

  Meruloforralot, gyogyszereket …

  Nezd meg ugyanitt a ‘Gyogyszerek Indiaba’ cimu hozzaszolasokat, ott sok minden elhangzott mar, ami szerintem nagyon hasznos. En pl. meruloforralot meg mindig szoktam vinni magammal, ha ilyen helyre kell mennem, az ott felsorolt gyogyszereken, fertotlenito szereken kivul.
  Es persze penzt …

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Mit vigyek magammal Indiába ?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.