Mobil készüléken is felmutatható a menetjegy a Volánbuszokon

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Mobil készüléken is felmutatható a menetjegy a Volánbuszokon

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #53422 Hozzászólás

  hírszerkesztő
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  A Volánbusz Zrt. fejlesztette a belföldi és a nemzetközi internetes menetjegy- értékesítési felületeit, a korszerűsítésnek köszönhetően a belföldi járatokon már mobil készüléken is felmutatható a menetjegy.
  A vállalat közleményében felhívja a figyelmet, hogy az elektronikus menetjegyeket bármikor ellenőrizhetik az utazás időtartama alatt, a nyomtatott jegyekhez hasonlóan.
  A fejlesztés eredménye az is, hogy a vásárlónak nem szükséges a menetrendeket böngésznie, mivel az induló és érkező települések megadását követően az online jegyvásárlási rendszer csak azokat megállóhelyeket kínálja fel választásra, amelyek között van elérhető járat.
  Bevezették az elektronikus számlázást is. Így a vevő e-mail címére automatikusan megkapja a teljes árú menetjegyekről szóló elektronikus számlát, amellyel a Volánbusz tehermentesíteni tudja belföldi pénztárait, egyúttal időt spórolva az utasoknak is.
  Az új belföldi online értékesítési felület teljes mértékben elérhető már angol nyelven is – jegyzik meg a közleményben.
  A Volánbusz Zrt. arra számít, hogy a fejlesztés eredményeként sokkal kevesebb vásárlási kísérlet hiúsul meg, és bővül az online elővétel.

Hozzászólás: Mobil készüléken is felmutatható a menetjegy a Volánbuszokon
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.