Montenegro

 • Indította
  Témakör
 • #7558 Hozzászólás

  Sziasztok!
  Én is voltam már Montenegróban és nagyon tetszett.
  Mi vonattal mentünk ami 22 órát jelent. Barban szálltunk le.
  Itt volt a camping Barban, faházas, zuhanyzóval, és WC-vel, és kedves emberekkel.Másnap elmenntünk, Bar óvárossába ami lenyûgõzõtt. Másnap Budvába és Kotorba mentünk.
  Budva is szép volt bár nekem annyira nem tetszett, de az Óvárosa nagyon szép. Kotort nagyon szeretem, hisz már másodszorra jártam itt. Fent a hegyekben gyönyörû a kilátás, Kotorra. Többi napom a fürdõzéssel telt el. Bar vonat állomásától kb 4-5 km re, volt a camping Susanjban, a Zseleznyica folyóval párhuzzamossan fölfelé (mellék út) nem tudom sajnos az utca nevét. De 250 méter fölfelé a mellék uton.
  De ha valaki megy ki Montengroba kérem nézze meg az utca nevét! Nekem ez nagyon fontos lenne. De tényleg nagyon fontos lenne!
  Elõre is köszönöm.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #111391 Hozzászólás

  barombunkónak :)

  Szerbián át (Belgrád-Uzsice-Bijelo Polje-Podgorica-Bar)
  vagy
  Horvátországon és Bosznián át (Eszék – Slavonski Brod – Szarajevó – Mosztár – Dubrovnik – Herceg Novi)

  A szerb útvonalon a táj szebb, a másikon meg több az érdekes megnézni való.

  Egyébként a másik Montenegró fórumon minden kérdésedre kimerítõ választ találsz.

  #111390 Hozzászólás

  barombunkó
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  merre?

  Autóval merre érdemes odamenni? Szerbián át vagy kerülve Horvátországon keresztül? És fõleg mennyi idõbe telik leevickélni oda. Az utak milyenek? Köszi!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Montenegro
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.