Monterrey

 • Indította
  Témakör
 • #24693 Hozzászólás

  Gábor

  Mindenféle infó érdekelne Monterrey-rõl.
  Árak,utazás,közbiztonság+ minden.

  Thanx.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #291841 Hozzászólás

  hajni

  a ket pupu hegy

  SZia Gabor,

  en nem sok hasznos tanaccsal tudok szolgalni, mert most mar ides tova 5 eve voltam ott 6 honapig, csak a benyomasaimrol tudok neked irni. En Mexico egyik legklasszabb varosanak tartottam. Aminek mukodnie kell: autok – utak – bevasarlas – mozi stb. minden amerikai. Ami a kozerzet, szorakozast, ELET-et erinti minden mexicoi. Ezen dolgok kevereke adott nekem egy olyan kellemes 6 honapot, hogy barmikor visszakoltoznek oda. A varos eleg nagy kiterjedelmu, nagy forgalommal, sok-sok emberrel. Szereny tapasztaltom szerint a kozbiztonsag mexicoi es hazai mercevel merve jo.
  Az ejszakai elet egyszeruen hihetetlen. Egy bar zeneszei kozott meg egy felmagyar (apa) sraccal is talalkoztunk – kikeresem majd a bar es az egyuttes nevet.
  A kornyeken mi bejartuk a hegyvonulatok nagy reszet, amik kellemesek egy-ket napos turak megtetelere, “hegymaszasra”.
  Az emberek nagyon kozvetlenek, baratsagosak es segitokeszek, meg akkor is, ha nem tudsz tokeletesen kommunikalni.
  Mi nagyon jol ereztuk magunkat es remelem neked sem lesz rossz tapasztalatod. (Nekem az egyetlen rossz tapasztalatom az amerikai kovetsegen volt es nem mexicoi volt az alkalmazott.)
  Biztosan tudnek egy-ket kerdesre valaszolni, ha eloveszem a jegyzeteimet es ha senki nem tud frissebb dolgokkal tovabb segiteni!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Monterrey
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.