Motoros Tura

Kezdőlap utazas.com Fórum Magyarország Motoros Tura

 • Indította
  Témakör
 • #26591 Hozzászólás

  Hello!

  En 1 motoros srac vagyok Londonban. Nyaron tervezem a haza utat Budapestre. Egyszer mar megtettem ezt az utat, varom a lelkes turazokat, akiknek lenne kedve 1 kis motorozashoz:) Kb ket hetig szeretnek otthon maradni, majd vissza. Udv mindenkinek be bad!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #308954 Hozzászólás

  mennék.

  Hello,ha ithon vagy szivesen leülnék és persze ki is mennék veled,talán hosszab ideig maradnék,nyelv tanulása miatt.Nekem 1600 cruserom van,már voltam afrikában ,siciliában,körbe töbször eu,de most csak rinyások vesznek körül és magam nincs kedvem menni.Emailre elküldöm telimet.

  #308953 Hozzászólás

  Motor Tura

  Szia motoros csaj?:)

  Siman, ha tudjuk hozzuk ossze. Nekem is 1 tura mocim van, de azert megyek haza, hogy csereljem. Addig is jo legy, jelentkezem. Szia Anna.

  Imi!

  #308952 Hozzászólás

  lavazza

  OK

  szia motoros srác:)
  én kecskeméten lakom, és szívesen kimennék londonba veled motorral..ha visszajöttél Magyarországra, megbeszélhetnénk az utazást! nekem túramotorom van..
  bye: Anna

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Motoros Tura
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.