Mt. Cook

 • Indította
  Témakör
 • #43192 Hozzászólás

  Attila

  Hello!

  Csak érdeklõdnék, hogy valaki ját e már a Mt. Cook-on vagy a környékén. Kiváncsi lennék milyenek a tapasztalatok, és hogy mit lehet, és érdemes ott csinálni.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #413971 Hozzászólás

  Gavrov
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  NZ

  NZ a szabadidõs tevékenységek kimeríthetetlen tárháza. Szinte bármilyen sportot tudsz gyakorolni illetve egyéb, sporthoz kevésbé kötödõ dolgokat csinálni, mint mondjuk a PowerBoot-ozás a Kawarau folyón. -alacsony merülésû, nagyon erõs motorokkal felszerelt csonakokban száguldozni az 50 cm-s vagy annál is alacsonyabb vízben, fejet “letépõ” sebességgel- Mivel NZ egyik legfontosabb bevételi forrása az idegenforgalomból származik, janmayen tapasztalatait csak megerõsíteni tudom: az emberek segítõkészek, barátságosak a környezetvédelemrõl pedig nem csak dumálnak, de tesznek is érte.

  Amennyiben meg tudod tenni, hogy személyesen is megtapasztald a leírtakat, indulj már ma!:-)

  #413970 Hozzászólás

  janmayen

  jártam

  kb 4 éve ott helisízni, de úgy megmászsás s hasonlóak nem bvoltak, nagyonszép környék, jól kiépített szolgáltatásokkal és infrasrtuktúrával+hegyimentõszolgálat.
  hátrány: drága mo-ból a repjegy

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Mt. Cook
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.