Munka

 • Indította
  Témakör
 • #28738 Hozzászólás

  Mit tudok dolgozni az USÁ-ban nyelv tudás nélkül,és hol tudok jelentkezni. Bármi érdekelne pláne magyar környezetben. Nagyon köszönök elõre is mindent!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #321085 Hozzászólás

  Ha nem

  beszéled a nyelvet, próbálj szerencsét valamelyik magyar negyedben! Van sok, a legnagyobb épp Európa közepén. Sok sikert!

  #321084 Hozzászólás

  ron2
  Tag

  r.man37@ymail.com

  Sziasztok!

  Texasban keresek munkat! Ertek a tetofedeshez maintenance munkat is eltudok vegezni illetve autoszereleshez is ertek. Evek ota kint elek a nyelvet tarsalgasi szinten beszelem kerem ha valakinek van ismerose Texasban aki tudna nekem munkat addni jelezze felem akar egy ket heten belul tudnek kezdeni! Elore is kosznom!

  r.man37@ymail.com

  #321083 Hozzászólás

  Norbi31
  Tag

  Ez vicc!

  Ezt a kérdést komolyan feltetted?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Munka
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.