Munka Floridaban?

 • Indította
  Témakör
 • #30148 Hozzászólás

  Anita

  Milyen munkakat lehet kapni?
  Hol kell keresnem?
  Meddig lehetek kint zoldkártya nélkül?
  Lakhatási viszonyok?
  Elöre is köszönöm a segitseget!
  Köszönöm

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #327585 Hozzászólás

  BabyCsi

  vizum, stb

  Ja es megvalami,
  A hataron tartozkodasi engedelyt kapsz, amivel max fel evig lehetsz az orszagban, utana ujra at kell lepd a hatart. A vizum mar tiz evre szol.

  Ha meg van kerdesed, irj.
  Helo

  #327584 Hozzászólás

  BabyCsi

  melo floridaban

  Hello
  legegyszerubb ha au-pair-kent indulsz el, aztan konnyen lehet mas melot talalni, de csak mondjuk egy par honap elteltevel.
  Van egy eleg jo website, ahol talalhatsz konnyeden csaladot, http://www.aupairs.co.uk. Ez egy adatbazis, ahova beteheted az adataidat, es elolvashatod a csaladok adatait is, es igy egymasra talalhattok. En most masodszor vagyok kint, Newport Beach-en, Californiaban lakom, es ezen keresztul talaltam a csaladomat. Itt igazabol meg gyerek sincs, csak a hazra kell vigyazni, meg az idoseket vinni kocsival ide-oda, ugyhogy ilyesmit is lehet talalni.

  Remelem segitettem.
  Cso

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Munka Floridaban?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.