munka Hawaiin

 • Ennek a témakörnek tartalma 67 hozzászólás, 23 résztvevő. Utolsó frissítés:  Szalai Mónika 2 éve, 1 hónap telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #33289 Hozzászólás

  Matyi

  Van egy lehetõségem, mégpedig Hawaii-n dolgozni 1 évig 85o dolcsi + szállás + rezsi-ért. A kaját én fizetem. A munka fizikai lenne ( méhészkedés), napi 1o óra, Szombaton 5 óra.
  Kérdés vállaljam el vagy ne vállaljam el?

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 67
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #458575 Hozzászólás

  Szalai Mónika

  Szeretném ha valaki valós, megbízható információval látna el, hogy dolgozhatnék, indulhatnék külföldre a családommal?
  Előre is köszönöm

  #458530 Hozzászólás

  Nagy Lajos

  Re: Én tudok segíteni

  Èn szwrwtnèm ha valóban segitene
  Valoban ki akarok menni dolgozni majd letwlepwdni
  Magyarorszwg doeog 2510hámkálmán Ltp 5/3/13
  Kopaszdorog@hotmail.com

  #457209 Hozzászólás

  sven

  Ez egy 2011-es bejegyzés volt, valószínűleg már nem aktuális :)

  #457192 Hozzászólás

  hajoskaresz

  Re: Én tudok segíteni

  Kedves Keiki!
  Aktuális e még a segítségnyújtás? (idegenforgalom, vendéglátás területén)

  #457173 Hozzászólás

  zsolt

  Nem volna kifizetődöbb a szakmádban melózni?

  #457172 Hozzászólás

  Cicus

  Re: Re: munka Hawaiin

  Nekem egy igazán nagyon szép bipoláris depresszióm van. Ha én is jöhetek Hawaii-ra, akkor azt folyamatosan fényképezheted. Mindig változik…
  Nem fizetős munka, inkább szakmai gyakorlatnak nevezném.

  #457171 Hozzászólás

  Fotós

  Re: munka Hawaiin

  Nem. Pszichiáter! :)

  #457170 Hozzászólás

  zsolt

  miért? pincér vagy?

  #457168 Hozzászólás

  Fotós

  Re: munka Hawaiin

  Mennék én Alaszkába is, ha ott is meleg volna. Hawai mégis csábítóbb. :)
  Viccet félretéve, “más okok” miatt kell menjek Hawaira és jó lenne fotózni, nem pedig pincérkedni.
  Szóval ha valaki tudna ajánlani valamit megköszönném.

  #457163 Hozzászólás

  ZSOLT

  Miért pont Hawaiin? Alaska is szép. Ott is van mit fényképezni.

  #457161 Hozzászólás

  Fotós

  Nem tud valaki egy fotósnak munkát Hawain? Bármit lefényképezek! Mármint profin.

  #343264 Hozzászólás

  ösztöndíj hawai

  Van egy lehetõségem kimenni szakmai gyakorlatra bárhova a világon és hawait néztem. Keiki szeretnék veled beszélni skypon. sulitól kb 1000 dollárt kapunk havonta, kell egy szakmába (kereskedelem v marketing) tartozó cég fogadó levele. Valaki tud esetleg még segíteni?

  Üdv
  Tamás

  #343263 Hozzászólás

  marica
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Dennist,

  ez nem volt valami konstruktív hozzászólás. Rajta, old meg a problémájukat, ne habozz. Adj választ a kérdéseikre. Ilyen egyszerû. Akkor nem lesz szükség Keikire, nem igaz?

  #343262 Hozzászólás

  marica
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nancy, Richie,

  látom az amerikai név már megvan. Biztos minden rendben lesz. Sok sikert.

  #343261 Hozzászólás

  Lorand_bokor@yahoo.com

  Mint hivatasos apolo ( registered nurse) volna esely munkat kapni honolulubba?? Eleg az utlevel? A kiutazashoz vagy??? Szukseges a vizum?

  #343260 Hozzászólás

  Keiki
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Én tudok segíteni

  “Ne szépítsétek! Kõkemény infót akarok arról hogy aki Hawaiin akar élni mire számítson:”
  :)))
  Legalább az amerikai – célratörõ, eredményorientált – üzleti stilus már megy neked, ami jo hir. Sokan megütköznének azon, hogy te “akarsz” valamit – mégha az “csak” hasznos jótanács is – de nekem ez nem gond. Az ember igenis akarjon valamit – különben sosem éri el – de tudja is megfizetni azt, aki az akaratát teljesíti. Ez itt az USA-ban pont így megy, úgyhogy az elsõ lépést már megtettétek errefelé.
  Mi már itt élünk kint egy jó ideje. Ha komoly a szándékotok, akkor segitünk bankszámla, jogosítvány, nyelviskola, autóvásárlás, legális tartózkodás, lakás szerzés egyebekben. Illegális dologban nem segítünk- semm illegális kint tartózkodás, sem ilyesmi.
  Félreértés ne essék, segítség alatt az értendõ, hogy FIZETSÉG ellenében szervezzük a dolgokat, intézzük a papírmunkát, hozunk-viszünk benneteket, bankba, biztosítóhoz, iskolába beíratkozashoz, stb, stb. Ezzel idõt spórolunk meg nektek, emellett megkíméljük a jelentkezõket a tanulópénz megfizetésétõl és ezzel jelentõs pénzt spórolunk meg nekik. Az ajánlatunk tehát ezt jelenti. A költség 25 USA dollár óránként. Itt vagyunk elérhetõk: hawaiihaver at gmail dot com. PayPal-on lehet minket kifizetni ELÕRE. A szolgáltatásainkért garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy annak elintézéséért amiért fizet valaki, azt határidõre, tökéletesen el is intézzük. Ez ilyen egyszerû. Bizalmatlansági kérdésekben nem tudunk segíteni, mi a megrendelõk elõzetes bizalmának felkeltése érdekében NEM hitelezünk elõre semmilyen munkát. A megrendelõinknek kell elõre “beinvesztálni” a költségeket a saját jövõbeni terveikbe, ez az õ kockázatuk. Ha velünk ezt az ügyletet vagy a nekünk történõ fizetést valaki nem tudja, nem akarja vagy nem meri vállalni, esetleg bármilyen szempontból kockázatosnak érzi, akkor ne vágjon bele. A mi szándékunk a korrektség, nekünk nem éri meg becsapni egyszer valakit, mert abból nem lehet itt hosszútávon megélni. Itt a reputáció nagyon fontos, mi ezt nem áldozzuk be pár dollár lenyúlásáért, abban mindenki biztos lehet… Nekünk az éri meg, ha a megrendelõinket nem csapjuk be és ezert újra hozzánk fordul esetleg ajanlanak másnak is és 300 dollárt keresünk, nem 30-at lopunk… Szerencsére lehet apró lépésekkel is haladni, ami csökkenti a kockázatot. Ha valamit nem teljesítünk – persze fogjuk – akkor max. 25-50 dollart lehet(ne) bukni egy ugyintézéssel. Ez egyébként sem óriási kockázat és mi egyáltalán nem fogunk megsértõdni azon, ha valaki óvatos a pénzével. Mi is azok vagyunk a miénkkel, meg errefelé mindenki. Szóval nem gond.
  A dolog úgy mûködik, hogy írtok IDE, hogy érdekel a dolog. Ha itt látom a jelentkezéseteket – vagy bárkiét – akkor megnézem a gmail postafiókom is. Onnantól már ott beszélgetünk tovább. Ott majd egyeztetünk egy idõpontot amikor tudunk skype-on személyesen beszélni – itt 12 ora különbség van, azaz amikor nalatok este 7, akkor itt reggel 7. Az idõpont egyeztetés utan megadom a Skype azonosítónkat és a Paypal szamlánkat arra elutaltok 25 dollart az elso egy órás beszélgetésre. Összeírjátok a kérdéseiteket és felhívtok a megbeszélt idopontban. Javaslom, hogy a velem folytatott beszélgetést vegyetek fel, mert sok olyan dolog fog elhangzani, ami fontos lehet, érdemes lesz meghallgatni többször is késõbb. Ha az egy óra letelik, utana ingyen beszélünk az ELSÕ beszélgetés alkalmával, tehát nem kell aggódni, hogy kifuttok az idõbõl. Rólam ne kérdezzetek, csak a saját dolgaitokról. Hogy mi a lakcímem, hol dolgozom és mi a mobilszámom, az most még nem fontos, ha kapcsolatba kerülünk személyesen itt Hawaii-n, akkor úgyis meg fogjátok tudni, hiszen kelleni fog ahhoz hogy bármikor el tudjatok érni.

  Remélem nem kíméltelek, felénk az egyenes beszéd és cserébe a korrekt vállalás járja. Nem jópofizok, nem dumalok mellé, nem ügyeskedek. Megbíztok valamivel, kifizettek én meg elintézem. Ennyi. That’s the deal.
  Ha kell nektek, jelentkezzetek itt.

  Aloha,
  Keiki
  Honolulu, Hawaii

  #343259 Hozzászólás

  Nancy

  Nem kell semmilyen vedooltas es eleg ha vannak amerikai igazolvanyaid. Vegyel repjegyet es aloha :D
  Munkat meg a helyi ujsagban lehet talalni.

  #343258 Hozzászólás

  Nancy Jane
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hawaiin akarok élni

  Sziasztok!

  Ne szépítsétek! Kõkemény infót akarok arról hogy aki Hawaiin akar élni mire számítson:
  -papírok milyenek kellenek (mennyibe kerülnek, és hány hónappal elõtte készítsem el)
  -védõoltás
  -álláslehetõségek

  A férjemmel már elegünk van tulajdonképpen a jelenlegi kisváros pletykás és szemét népségétõl, és elhatároztuk, ha összegyûjtöttük a pénzt, elzúgunk Hawaiira és vissza se térünk!

  Aloha: Nancy

  #343257 Hozzászólás

  Gergõ34
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Érdekes

  Sziasztok! :)

  Nagyon érdekes volt végigolvasni a topicot :)
  Én is vágyom a kalandra és valószínûleg kimennék, ha lenne lehetõségem.
  Gratulálok, hogy belevágtatok! :)

  Minden jót!

  Gergõ

  #343256 Hozzászólás

  szia

  sziasztok!
  én méhész vagyok, bár már külföldön dolgozom, de ez nem rossz ötlet a méhészkedés havaiin.én benne vagyok!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 67
Hozzászólás: munka Hawaiin
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.