munka ny-ban

 • Indította
  Témakör
 • #30053 Hozzászólás

  zoli

  epitkezesre keresek seged es szakmunkasokat.a munkak westchester es dutchess countyban vannak.az oraber teljesen kezdoknek $10/ora,szakmunkasoknak megegyezes szerint.folyamatos munka az erdeklodok a zoltan7707@yahoo.com cimre irhatnak.

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #327009 Hozzászólás

  Joakaro

  15

  Ne dolgozz magyarnak. Nezz korul a nem magyar ujsagokban, tobbet kapsz mint 12.

  #327008 Hozzászólás

  sz

  zoli

  Mennyit fizetsz drywallosoknak, frameloknek?
  piecework vagy oraber?
  Ha $20 felett, es van folyamatosan munka, akkor csak uzenj!

  #327007 Hozzászólás

  hihihi

  nektek

  Hé emberek, aki 12 alatt dolgozik New Yorkban férfiként az meg is érdemli. 14 15-öt meg lehet keresni szinte bárhol, de persze a munkaadónak sokkal egyszerúbb csak 10-et adni, hiszen neki is élni kell, nem?! Szóval ha kiálltok az utcára reggelente és várjátok hogy elvigyenek, akkor MINIMUM 12-ért visznek el, minimum!!!

  #327006 Hozzászólás

  zoli

  kokonak

  irj 1 mail cimet es megirom a szamom,es akkor letisztazhatjuk,hogy miert gondolod az $10-et elerhetetlen fizetesnek orankent

  #327005 Hozzászólás

  Run

  lehet

  siman 10 dollart keresni. En 12-15 dollart keresek es nem nehez epitoipari munkat csinalok hanem a magam ura vagyok csak ez jo nyelvtudast igenyel. 7 dollarert dolgozni New Yorkban…szerencsetlen…ennel mar a takaritok is tobbet keresnek Brooklynban . Egyaltalan lebeszelnek mindenkit az ottani munkarol hiszen koztudott evi 900 ezer bevandorlo jelentos resze ott ragad igy rosszak a munkalehetosegek. En jo nyelvtudassal eljottem onnan eszakra es ez volt a szerencsem. Foleg egy ferfinak nehez ma munkat talalni New Yorkban raadasul nagyok a megelhetesi koltsegek. Korabban en is hirdettem munkat 10 dollaros oraberrel es nem kamut van ilyen, csak nem kell ugyetlennek lenni

  #327004 Hozzászólás

  Zsolt

  Nem kamu

  Keressetek batran Zolit,mert NY-ban gyakran elofordul hogy $10-ert kezdhetsz el melozni akar mint betanitott melos is!!!

  #327003 Hozzászólás

  koko

  a melo kamu

  én itt melozok ny-ban, szar undorito epitkezesen 7$ ert de azt mondom: meg vagyunk fizetve, mert ide nap mint nap jönnek magyarok meloert mert ok sem talalnak söt meg nemetek is vannak itt ok ha igazat mondanak 8,5$keresnek mint szakmunkas. ezert szerintem is nagy kamu az egesz. bar ha ad tel szamot (amit ketlek) akkor felhivom, es megyek, de mondom ez kamu

  #327002 Hozzászólás

  ute

  ne bassz

  nekem is hihetetlennek tunik a 10 dolcsi. foleg kezdoknek, akik nem ertenek semmihez, es mindenhol nagy valsag van majd pont egy magyar munkanelkuli szakmanelkuli kell ny-ba. mese.

  #327001 Hozzászólás

  zoli

  ftc-nek

  erdeklodnek, szamodra melyik resz tunik annyira hihetetlennek?

  #327000 Hozzászólás

  ftc

  egyéb kamu?

  ma még nem kajáltam eleget

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
Hozzászólás: munka ny-ban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.