munkák

 • Indította
  Témakör
 • #25417 Hozzászólás

  lajcsi

  Azt hallottam,hogy nagyobb városokban épitõipari segédmunkában heti 70órát ledolgozva min havi 4-5000 dollárt
  is fizetnek fixként+tulóra jól megfizetve.Turistaként kevés a pénzem.Erröl tud valaki felvilágositást hogy igaz lehet-e?Mert ahogy a topikot nézegetem 3/gyümölcsszedés/-8 dollaros óraberekröl olvasgatok,ez meg több.
  Déli-Keleti partvidek környéke érdekelne.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #300325 Hozzászólás

  laci

  en is ketlem azt a havi 4000-5000 dollart

  legalabb is ha segedmunkas vagy. Maganvallakozokent persze mar mas kerdes, de tanulo vagy turistakent nemigen.
  Ha valaki megis tud ilyet es annyira biztos benne, akkor szoljon nekem, es igerem, hogy az elso 2 heti ezresek megkeresese utan a harmadikat neki fogom adni!!! Komolyan.
  Realis szerintem az a 8-15 dollar orankent, amibol a napi szazas esetleg kinez ha valoban kemenyen nyomod, de nem 150-200…

  #300324 Hozzászólás

  adrit

  lajcsi

  Szia, en Sydnetbol irok( ezert nincs ekezetem), a ferjemmel itt vagyunk fel eve. Ha gondolod szivesen tajekoztatlak a munkapiacrol itt. Az e-mail cimemre ird meg milyen munka erdekelne.

  #300323 Hozzászólás

  lajcsi

  birka

  köszi! te milyen lehetöségekröl tudsz pl sydney környeken ami reális?én ilyet hallottam,és hogy ott sok munka van mivel nagy iparváros.

  #300322 Hozzászólás

  birka

  nem hinnem!

  szeva lala!
  igazan nem akarlak elkeseriteni de ezt felejtst el.eddigi tapasztalataim szerint ha a felet megkapod az mar igen jonak monthato.de azert kerdezz meg mast is!

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: munkák
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.